Hadi kolay gelsin .iradeli olup motivasyonunu düşürmezsen neden olmasın.Herkese merhaba!
Bu başlıkta sizinle kilo verme sürecimi paylaşacağım.
Boy: 175cm
Kilo: Yarın sabah tartılıp yazarak tam anlamıyla başlangıç yapmış olacağım. En son 85 civarı seyrediyordum.
Bol su içmek,
bitki çayları,
şekersiz Türk kahvesi ve nescafe,
Yumurta,
Yulaf,
Yoğurt,
Yağsız sut başlıca besinlerim olacak.
Bu sitenin büyüsüne güveniyorum. Öncelikli hedefim 75 kilo olmak ve daha sonra 70 ve 65.
Yaptıklarımı gunbegun buraya aktaracağım. Beni takip ediniz!
Olacak olacak bu defa son diyet. Sen de guzel gidiyorsun masallah!Hadi kolay gelsin .iradeli olup motivasyonunu düşürmezsen neden olmasın.
Ben de iki kez 79dan 67e düştüm. Bu defa dogum sonrasi kilolarla tanisan vucudum bu ektra yukten vazgecmek istemedi ama artik bitti. Gidiyorlar!Verilsin canım ben geçen yıl 85 lerdeydim bu yıl 65 im ..ama tabi ara verdim bazen ..isteyince oluyor yanii
Insallah. Dun gece bol bol basari öyküsü okudum ve iyice gaza geldim. Ben 2008de burada zayiflama gruplariyla 67 kiloya düşmüştüm. Hatta bir hafta 2 kilo vererek takımıma birincilik getirmistim.Hadi bakalım hep böyle motivasyonlu ol inşallah ..takipteyim
Evet canım bende bir zamanlar yarıştım kilo da verdim ama pek koruyamadım..o zaman vücudunu tanıyorsun bu iyi ne kilo yapar ne yapmaz biliyorsun ..aslında sağlıklı beslenince tıkır tıkır gidiyor kilolarda işte ben abarttım biraz..Insallah. Dun gece bol bol basari öyküsü okudum ve iyice gaza geldim. Ben 2008de burada zayiflama gruplariyla 67 kiloya düşmüştüm. Hatta bir hafta 2 kilo vererek takımıma birincilik getirmistim.
Ben de nisanın ortasına doğru 89 ile başladım. İnan kendine ve beynini sürekli başaracağım diyerek telkin et.ilk zamanlar zor olsa da sonraları daha kolay oluyor.Olacak olacak bu defa son diyet. Sen de guzel gidiyorsun masallah!
Sen ban abaya yakinsin boy ve hedef olarak. Seni yakindan takip edeceğimBen de nisanın ortasına doğru 89 ile başladım. İnan kendine ve beynini sürekli başaracağım diyerek telkin et.ilk zamanlar zor olsa da sonraları daha kolay oluyor.
Benim ilk hedefim 70,sonra 63. 172 boyundayım.
Hep birlikte sağlıklı ve fit günlerimiz gelecek inan.sadece biraz sabır ve çaba lazım.
Evet aslinda tamamen aliskanliga cevirmekte is. Korumak da en buyuk mesele ama hepsini cozecegiz insallahEvet canım bende bir zamanlar yarıştım kilo da verdim ama pek koruyamadım..o zaman vücudunu tanıyorsun bu iyi ne kilo yapar ne yapmaz biliyorsun ..aslında sağlıklı beslenince tıkır tıkır gidiyor kilolarda işte ben abarttım biraz..
Haklısın.Oldukça yakın hedef ve boydayız.Sen ban abaya yakinsin boy ve hedef olarak. Seni yakindan takip edeceğim
Çok çok iyi. İstikrarlı olmak en önemli ve başarması zor kısım özellikle spor konusunda. Insallah azmin bana da güç verir.Haklısın.Oldukça yakın hedef ve boydayız.
Ben de sık sık buraya gelirim birbirimizi kontrol eder ve motive oluruz.
ilk dönemler sıkı tutarsan güzel kilo gidiyor.Sonra biraz sporla destekleyebilirsen sıkılaşma çok güzel oluyor. Ben bir aydır Leslie yapıyorum gerçi son dört gündür bayram telaşı derken biraz aksadı ama. Bir ayda ciddi sıkılaşma ve enerji kazandım.
Arada o dolap bekleyen arkadaslari deneyerek motivasyon yapicamHadi bakalım ahh o pantolonlardan bendede var
İyi başlangıç yaptın devamı gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?