1 Kasıma kadar 8 Kilo

Daha önce 62 kiloydum ve diyet +leslie yaparak 10 kilodan kurtuldum motivasyon olarak dususteyim ve tekrar kilo almamak için üye oldum.boy 1.55

Pazartesi cok iyi bence. Efsane bir gun gecirmissin yine. Spora yogunlasmak ve guzel bir yeme duzeni olusturmak anahtar. Ustune ustune gidiyoruz kilolarin. Bugun 83.700 geldm az yemekten kaynakli bir kabizlik olustu haliyle ona bağlıyorum. Bugun de ayni sekilde devam.
Dun bir suru oncesi sonrasi video izledim hikayelerini anlatmis millet cok iyi bir motivasyon kaynağı.

Pilatesi nasil yapiyorsun?

Vucuda az yemek girişi olduğu için haliyle az çıkış oluyor.bol su ve lifli gıdalar alırsan kabızlık sorunun minimuma iner.
Kahvaltı 1tane has.yumurta 4 tane zeytin domates biber 30 Gr peynir şekersiz cay
Afiyet olsun canım.çok güzel menün
Merhaba ben de size katılmak isterim. Boyum 1.72 kilom 75. Hedefim eylüle kadar 10 kilo vermek.
hoşgeldin aramıza.hep birlikte inşallah bol bol kilo veririz .
Evde Ebru şallının DVD'lerini almıştım onlarla yapıyorum
Bazen hareketlere internetten bakıyorum kafama göre ama düzenli yapıyorum inceltiyor 3 haftada bir beden kiçülüyorsun
pilatese bi başlayamadım ben de.tebrikler canım.

Ben iyice alıştım öğle yemeği olarak yulaf+yogurt+chia tohumu yemeye. İnsan böyle yemek konsepti dışında şeyler yemeye alışınca o klasik sulu yemek, pilav, salata menüsünden iyice soğuyor. Amacım biraz da o soğumayı sağlamak. Hani şekersiz yeme içmeye alışınca diyet bisküviler bile aşırı tatlı geliyor ya işte öyle bir durum yaratmaya çalışıyorum. Bu süreçte yaptıklarımı ve hissettiklerimi sık sık ve düzenli olarak buraya yazmaya çalışacağım ki ilerde dönüp baktığımda neler yapmışım hatırlama imkanım olsun. Bir kez başka bir sitede böyle günlük yazmıştım ve sağlam kilo verdiğim bir dönemdi, bir gün bir baktım pro üyelik sistemi getirmişler ve benim günlüğümün olduğu kısım da paralı olmuş, kilitlenmiş. Düşünsenize onca zamanın kaydı gitti, kendi yazdığım şeylere ulaşamadım sinir oldum. Onun için burada yazmaya karar verdim

Ben gunde iki ogun besleniyorum sabah aksam aksamki menum 1 porsiyon taze fasulye yogurt salata ekmek hic yemiyorum gece tarsinli sut icerim..spor 3 mil leslie yaptim ve 2 lt su

Merhaba ramazan ve bayram kilolarımı artırdı size katılabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…