1 Kasıma kadar 8 Kilo

Bir şişe kefirimizi ve taze zencefilimizi de aldık bakalım, bu kutsal yolda bize eşlik edecekler.
Hadi canım inşallah. Gidecek o kilolar.atacağız üzerimizdeki fazlalıkları.
Eylül sonunda evlilik yıkdönümüm var benimde eylül 15'e kadar minimum 10 kilo vermem lazım.
Sabah: 1tb ekmeği, haşlanmış yumurta,5 zeytin, peynir ve domates salatalık yedim
Arada yeşil çay
Öğlen Bol salata,ayran ve dünden çok az semizotu yemeği vardı onu yedim.
Şimdi şekersiz türk kahvesi keyfindeyim:))
Oğlumu uyutup 3 mil Leslie yaptım. Uyanır şimdi benim haylaz

Cok iyi gitmissin ogleden sonraya kadar son durumun nedir merak ettim. Oğlun kaç yaşında? Benim de kız var çılgın 2, 27 aylık. Aksam yürüyüşe çıktım ben de. Günlük 8bin adım atmam gerekiyor onu tamamladım. Sürekli çıkmaya çalışacağım. Yürüyüş dönüşü aksam 10bucukta 2 form pirinc patlagi ve sekersiz limonataya taze zencefil dilimleyip ictim.
Ogleden sonra da yesil caya zencefil dilimleyip demledim.
Öğlen yulafli yoğurt yedim.
Aralarda kiraz, salatalık gibi seyler.
Sekersiz Türk kahvesi.
Yarın 3.günüm.
Kesin kararlıyım, gidecek bu kilolar!

2-3 aylık bir sürede ciddi kilo veren bir arkadaşıma o popüler soruyu sormuştum. Nasıl verdin?
Midemi kuculttum dedi.
Tabi ki ameliyatla degil.
Pozisyonlarını azaltarak ve o az porsiyonlari da agirlikli olarak protein secerek midesini dogal yollarla kucultmeye odaklanmis.
Genelde diyetler hep neyi ne kadar yememiz gerektiğini söyler ama bu reçete bana daha makul, sade ve uygulanabilir geldi.
Az ye, yediğini seç, mideni küçült.

Benimki de 27 ayı doldurdu Allah bağışlasın evladını.
Akşam üzeri 1 avuç kiraz yedim,
Yemekte 1 enginar, bol salata ve yoğurt yedim.
Yemekten sonra 1 yeşil çayla günü kapadım.
Bol su içiyorum.zaten çok sıcak ister istemez içiliyor.
Mide az yemeye de çok yemeye de alışıyor.benim midem epey küçüldü sanırım.
Benim leslie haricinde 10.000 adım attığım çok günlerim oluyordu.bugün tamamlayamadım.1saat yürüdüm.
bayram derken biraz sekteye uğradı ama çok iyi geliyor yürümek , ciddi sıkılaştırıyor. Fırsat buldukça bol bol yürü .

Son düzenleme:

Sen resmen çift antreman yapiyorsun bu muhtesem bir sey! Önünde saygiyla egiliyorum. Eminim oldugun kilodan daha zayif duruyorsundut. Benim kiz gunduz uyumaz oldu birkac gundur dolayisiyla pek tadi yok.ve birazcik ugrastiriyor. Yine de yuruyuse agirlik verecegim bakalim. Acayip gaza geldim.

Benimki de uykuyu doğdu doğalı hiç sevmedi. Kolik gaz vs derken çok çekti. Gece 10'da uyur 7'de kalkar. Bazen gün içinde uyumaz.bazen uyur bi saat. Bugün şanslı günümdeydim.
Ben eğer dışarı yürümek için çıkamıyorsam gece evde kulağıma müziği takıp bi saat yürüyorum ince uzun mutfağım var , gece orada adım atıyorum o bile işe yarıyor.
Herkes özellikle spordan sonra çok zayıfladın diyor özellikle eşim. Ama kilo bazında çok zayıflamasam da incelme olarak çok farketti. 1 aylık yürüyüş ve leslie'de sadece belim 9cm inceldi.

Bulduğun her fırsatı değerlendir canım. Ben oğlumu hergün bir kaç saat parka götürüyorum. Gözümün önünde oynar ben adım atarım yada onunla koştururum.

Bulduğun her fırsatı değerlendir canım. Ben oğlumu hergün bir kaç saat parka götürüyorum. Gözümün önünde oynar ben adım atarım yada onunla koştururum.
Volta atiyorsun yani harika! Benim kiz aslinda cok programlidir. 8de uyandiririz 1.30da uyur 4.30da uyanir ve aksam 9.30da tekrar uyur sabaha kadar. Son birkac gundur sasirdi biraz. Oyle boyle sporsuz olmayacak bu is ya da sporlu bir baska olacak da diyebiliriz. Sen beni acayip motive ediyorsun. Biliyor musun 2008de ben de 6. gruptaydim. O zamandan sonra pek giremedim hatta unutmusum forum kulturunu kullanmakta bile zorlaniyorum. En son ne zaman bir seyler yiyorsun?

Evet canım volta atıyorum o bile işe yarıyor. Adımsayarla evde,dışarda her yerde bir adım bile fazla atsam kardır diyorum.spordan sonra enerjim inanılmaz arttı.
Sporla daha hızlı ve sağlıklı oluyor.bunu sen de benim kadar biliyorsun.
Bir takımda olmanın iyi yanı haftalık tartı günü ve disiplini oluyor. 6. Takım da fena bir yer değil.çok katı kuralları olmadığı için seviyorum ben.katılmak istersen bekleriz.
En son 19:00-19:30'da yemek yeriz başka bişey yemiyorum.
Yeşil çay içerim içine kabuk tarçında atarım iştahı biraz kesiyor. Acıkmıyorum acıksam da yudum yudum su içiyorum
Bir ara geceleri limon,pul biber ve yoğurt kürünü yapmıştım.onun faydası bağırsakları iyi çalıştıyordu.

Kızın eski düzenine döner yakında.vardır bir sıkıntısı yada rutinini bozan birşey. Kızın düzenine döner dönmez sen de kendin için bir rutin spor oluştur onu mutlaka uygula.

Kızın eski düzenine döner yakında.vardır bir sıkıntısı yada rutinini bozan birşey. Kızın düzenine döner dönmez sen de kendin için bir rutin spor oluştur onu mutlaka uygula.
Yarin gunduz seansi ve aksam seansi olarak deniycem. Iyi ki karsima ciktin valla super oldu. Benim yasadigim sehir cok sicak dolayisiyla bir süre sonra yuruyuse cikamaz olucam en iyisi spor isini evde duzene oturtmak. Aslinda 1 seans pilates yapsam acayip olurum. Wuhuuuu!
Sizin gruba bi goz attim da baya kacamakci tayfa var :) Sanirim boyle devam etmek simdilik daha iyi.
Yarin hedefe giden yolda yeni bir gun. Cok heyecanliyim.

Çocuk olunca sporu her kafanın istediği anda yapamıyorsun.mecburen sporu şartlarına uyduruyorsun. Evde yapmanın avantajları da çok.
Var bizde kaçamakçı tayfa olmaz mıonların varlığı da iyi oluyor. İrademi sınıyorum ki gerçek hayatta daha beterleri var etrafımızda
Şimdilik iyi geceler canım.
Bir tartı günü belirleyelim. O gün kilo bildirimi yapalım sen ne dersin?

Gunaydin canim,
Tarti gunune varim diyorum. Gunluk tartiliyorum uc gundur ilk heves, daha sonralari seyreklesir herhlade belli bir gun olmasi iyi olur.
Gune saglam bir dusla basladim. Su sert sungerlerle kese etkisi yapan karnimi ve bacaklarimi guzelce surterek kan dolasimimi hizlandirdm. Sonrasında kuralina uygun kahvalti ve nescafe. Yesilcay taze zencefilli yaptim onu da eve gidince hupleticem.

Süper canım ..ben evde başladım pilatese iyi oldu .
Yeşil çay iyi geliyor
Kaçamak yapmak istemiyorum bende
Motivasyon çok önemli hep başarı hikayelerini okuyorum
Suyu da arttırdım bakalım akşam de yememek için parka çıktık iyi geldi

Harika! Senin boy, kilo, hedef kilo nedir?
Tanisalim, kaynasalim bir azim sarmali olusturalim hemen :)

Yeme icme durumu= muntazam
+2 kupa zencefilli yesilcay
+1 buyuk bardak zencefil limon soda
Sekersiz kahve
Yulafli yogurt
Peynirli omlet
Karpuz
Eti form pirinc patlagi
Kiraz
Spor= Tum gun hareketli gecirildi.
8Bin adim tamamlandi (1saat araliksiz yuruyus)
10dk stepper + mekik vs hareketler
En kotu gunumuz boyle olsun.

Afiyet olsun canım yediklerin de sporunda gayet iyi.
Benim menüm
Kahvaltı: peynir,domates,salatalık,haşlanmış yumurta,3 ceviz., 1 dilim tb ekmeği
Öğlen; ton balıklı salata
Akşam: 4 ızgara köfte,yarım içli köfte ve ayran
Çok ama çok su ,2 kupa yeşil çay, 1 türk kahvesi
3 mil leslie ve akşam dışarıda 1 saat yürüyüş.
Tartı günü sana da uygunsa pazartesi yapalım.böylelikle hafta sonu kaçamak yapacağımız zaman biraz daha düşünürüz.

Hayirli olsun topigin bende takipteyim merakla bekliyorum 1 eylulu tam bende 15 kg vermeyi istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…