- Konu Sahibi azginakrep
-
:) kasiyerleri çıldırtıyorsunuzdur eminim kaydirigubbakcemile3
aslında hiç düşünmüyoruz ama toplamda gün içinde ne kadar birikiyor ve kasa fazlası onlara kalıyor
bi tanıdığım vardı markette çalışıyordu, o derdi günde bi paket marlborasını o gün yedikleri içdikleri ne varsa kasa fazlalarından hallediyorlarmış :bbo:
Düşüncenizde haklısınız ama kasiyere tavır almakla hatalı davranıyorsunuz sonuçta onlara ne deniyorsa onu yapıyorlar. Olmayan bir parayı yaratamazlar sonuçta.
eski bir kasiyer olarak yazmak istiyorum bi kaç bişey :hulya:
müşterilerle birebir iletişim içinde olan sadece kasiyerler olduğu için bütün faturalar onlara kesiliyor.. örneğin reyonda etiket yanlıştır bunun sorumlusu o reyonun görevlisidir kasiyer gidip oraları deneylemiyor sonuçta.. ama kabak kasiyerin başına patlar.. fiyatları marketin bilgi işleminde kim varsa o belirler (12.99 gibi) sonra kabak yine kasiyerinbaşına patlar.. mağaza müdürü yada şefi yeteri kadar bozuk para sağlayamaz kasiyerde doğal olarak para üstü veremez(kuruş olarak) kabak yine kasiyerin başına patlar... ayrıca markete günde 100lerce müşteri geliyor ve inanın herkes melek gibi değil.. o kadar gıcık insanlar varki anlatamam.. onların derdfini çekmekte yine kasiyerin omuzlarındadır..
Kasiyerlik yaptığım için bi ara onları anlayabiliyorum artık :)
bir anımı anlatmak istiyorum.. sürekli gelen bi müşterimiz vardı yaşlı bi amca.. bir gün aldığı şeylere parası yetişmedi yaklaşık 2 ytl kadar.. bende acıdım cebimden çıkarttım verdim amcaya.. tabi sonradan geri vermedi.. başka bir gün yine alışveriş yaptı para üstü 5 kuruş verecektim kasada 5 kuruş yoktu dedim kusura bakmayın 5 kuruş yok .. adam demediğini bırakmadı ben anlamam ne demek yok verin 5 kuruşumu diyeklava: böyle bir sürü olaylar oluyor..[/ :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?