Cok sagolasin canım insallah...senin durumun nedir?
evet kızlar bende tüpçüyümçok çoookkk teşekkürler sevgili egunal;Allah razı olsun iyi dileklerin için. sen de mi tüpçüydün yoksa?öyle ise sonucun ne oldu?
evet kızlar bende tüpçüyüm
tüp bebek günlüğümüz topiğindeyim ben konu başlığını görünce uğramak istedim
benim hikayem uzun biraz kısa geçiyim ama..
8 yıllık evliyim 32 yaşındayım
hiç korunmadık ama bebiş yok sebepsiz infertilite dediler 2 aşılama 3 tüp denemem var aşılamalar negatif
3 tüp ten birinde kimyasal gebelik oluştu...
sonraki ay kendiliğinden gebe kaldım ama dış gebelik yaşadım bu kezde...
şimdilerde 4.tüp denemesi için beklemedeyim ama ev tipi bebek çalışmalarım devam ediyooo belkide gelir sıpa...
sağol tuğbacım,seninde hayırlı olsun tedavin.pardon canım ya embriyoların sayısını kalitesini yazmak istemiştim;transferim 2 embriyo ile oldu. zaten toplamda 3 embriyom vardı.yaşım 39 bu arada bu benim için çok önemliydi.2 de ısrar ettim dr uma.
ısrar etmekle cok ıyı yapmıssın! hayırlısı olsun ınsaallah allah gonlune verır!
bizlere umutsuzluk yok yılmak yok dibe vurabiliriz sık sık ama hemen ayağa kalkmak lazım zaman bize ilaç değil kayıp oluyor en kısa zamanda inatçı bebeler gelcekler başka yolu yok evrene ben hamileyim enerjisi yayın hoommmmmmay ne azimlisin canım ya maşallah.inşallah sonucumuz pozitif olur ama aksi takdirde bir daha denermiyim bilmiyorum valla.çok zor bir süreçten geçtim ve şehirlerarası gidip geldiğimiz için çok stres yaptım tedavi süresince.poliple uğraşmak,sürekli gdip gelmek çok yıprattı beni.sen doğal yoldan hamiş kalmışsın ne güzel.bence ev tipinde ısrarcı ol senşansın var belli ki..
bizlere umutsuzluk yok yılmak yok dibe vurabiliriz sık sık ama hemen ayağa kalkmak lazım zaman bize ilaç değil kayıp oluyor en kısa zamanda inatçı bebeler gelcekler başka yolu yok evrene ben hamileyim enerjisi yayın hoommmmmm
ev tipi hastane tipi her türlüsü olur yeterki gelsinler
hiç korunmadık ama bebiş yok sebepsiz infertilite dediler 2 aşılama 3 tüp denemem var aşılamalar negatif
şimdilerde 4.tüp denemesi için beklemedeyim ama ev tipi bebek çalışmalarım devam ediyooo belkide gelir sıpa...
saol tatlım Allah hiçbirimizin emeğini karşılıksız bırakmayacak er ya da geç o güzel duyguyu bizlerde yaşayacazİnsallah bebeğine hangi yol olursa olsun biran once kavuşursun canım:)sevgiler
tuğbacım bu arada hissettiğin bir şeyler var mı kendinde?yani kasık ağrısı vs. gibi?ben de yok da hiç bişi.off beliritleri okuya okuya bi hal oldum ama herkesde farklı olurmuş.
Bende 8 yildir evliyim cnm ilk 3 sene korunduk 5 yildir mucadele ediyorum bizede basta sebepsiz dediler hersey iyi falandi sonra biraz morfolijiye buldular.ilk tup bebekte embriyolar iyi gitmedi yumurta yada spermde sorun var cift tarafli olabilir dendi..simdiki tedavide yumurta iyi sperminde en iyisini bulduk dediler yani bende tam sorunumu bilmiyorum
Senin dogal gebelik 3. Tupten sonra mi oldu? Gene dis gebelikte olsa hamile kalabilmek umut verici rabbim insallah nasip eder
çok benziyo dururumuz bizde de zamanla spermlerde ileri harekette sorun var dendi bi de bana pko var ama gebeliğe engel değil düzenli adet oluyorsun dendi vs..tam bişey hiçbir zaman denmedi...3.tüpte kimyasal gebelik yaşadım hemen sonraki ay dış gebelik oldu canım yani 3.tüpten sonra oldu...benim embriyolarım 5.güne gitseler bile dondurulacak kalitede değil dendi hep ama transferlerimde hep birinci kalite embriyo koyuldu...bence 5.güne gidememesi embriyoların araştırılması gereken bir durum dışardan yumi ve sperm güzel görünebilir ama genetikleri nasıl acaba:26:
Valla bende bi derece var dijital ama cok eski garip garip sonuclar veriyor:)baktimda aslında bu vücut ısısı icin erken degilmi?sende kabizlik sorunu varmi bende bundan dertliyim yaa sebze yiyorum bol su iciyorum hosaf iciyorum süt iciyorum yani dikkat ettigim halde yine oluyo Offf ignelerdenmis malesef
Evet CNm cok benziyor mesela esimin sperm sayi 100 milyn civari morfoloji 1-2 ve ileri hareket hep 0... Ilk tup bebekte 5. Guns gidildi enbriyolarim durdu 1 tanesi transfer oda PEK iyi degil.. Simdi 3. Gun 8 hucreli 2 embriyo transferi Bu kez iyi dediler..genetigi baktirdik problem yok yapilmayan test kalmadi nerdeyse belli yumurta yada sperm genetiginde vardir bilemiyorum birseyler var o kesin.rabbim daha fazla aratmaz insallah..
CNm belli erken vucut isisi icin nebileyim herkes olcuyor diye meraktan benimkisi...kabizlik siddetli bendede surup iciyorum arada o iyi geliyor yoksa Halim beter kotuysen sende al iyi geliyor
Adını verirsen sevinirim canim
Duphalac canim gonul rahatligiyla arada yemek oncesi dediler bana AMA bazen sonrada alabiliyorun tup bebek merkezleri genel olarak buny veriyor hamileler icebiliyor AMA dikkatli ic gene fazlasi bozar mideyi..yazdirabilirsin
Bana neden vermedi acaba Dr um bir zararı yoktur insallah aldiricam esime başka çarem yok Dr ada ulasamadim
Cnm benim onceki merkezde gunu onermisti ozaman Boyle bir sorunum yoktu simdiki merkezimde bunu onerdi yani Boyle bir sorun varsa kullanin diyorlar hamileler kullanabiliyormus gene tel ac merkezine kabizlik icin ne onerdiklerini sor ya Bu aslinda tup bebekte cogu kisi sorun tasadigi icin genelde oneri olarak soyluyorlar.. Sor mutlaka cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?