canım inşallah o 2 embriyo sıkı sıkı tutunur ve burdan güzel haberini verirsin bizlere... moralini çok fazla bozma tamammı poydercim Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah...
evet kızlar bende tüpçüyüm
tüp bebek günlüğümüz topiğindeyim ben konu başlığını görünce uğramak istedim
benim hikayem uzun biraz kısa geçiyim ama..
8 yıllık evliyim 32 yaşındayım
hiç korunmadık ama bebiş yok sebepsiz infertilite dediler 2 aşılama 3 tüp denemem var aşılamalar negatif
3 tüp ten birinde kimyasal gebelik oluştu...
sonraki ay kendiliğinden gebe kaldım ama dış gebelik yaşadım bu kezde...
şimdilerde 4.tüp denemesi için beklemedeyim ama ev tipi bebek çalışmalarım devam ediyooo belkide gelir sıpa...
Özlemcim tebrik ederim hamilesin sanırım insallah degerinde katlanır guzel haberlerini aliriz dualarım seninle canım:)
Sagol cnm insallah devam eder, rabbim hepimize nasip eder insallah
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum. 22 nisanda transferim yapıldı ve 2 mayıs test günüm... biraz umutlu biraz karamsar karışık bir durumdayım, üç gündür adet sancılarım var sanki ha oldum olucam, RABBİM hayırlısını nasip etsin, isteyen herkesin gönlüne göre evlat nasip etsin inşş...
Canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Kendini yorma ve dikkat et lütfen. BEnde tüp bebekle hamile kaldım. Bu başlığı görünce biraz okudum baktım bi hamiş var :)) ne demek olduğunu çooook iyi bilirim.... Allahım isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah...
Özlemcim ne yaptın merak ettim seni gelmemissin insallah degerin yükselmiştir canım,guzel haberlerle dolsun istiyorum burası:)
İnsallah katlanır canim,korkma Allah yardımcın olsun..sonuna kadar saglikla gitmeni diliyorum.Sagol cnm insallah devam eder seninde hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin
CNm degirim yukselmis yarin tekrar test var cok korkuyorum insallah katlanir
Hikayemiz çok benziyormuş egunal cim
Ben de 9 a gircem yakında evliliğimde, 6 yıldır bebek istiyoruz,
sebepsiz infertilite,
1 aşılama, 3 blast transferli tüp bebek denemesi,
3. de kimyasal gebelik oluştu (kimyasalını bile yaşamak ne de güzelmiş halbuki!!!!)
şimdi işten ayrılıyorum,
yeniden tüp bebeğe başlıyacağız,
şu arada yumurtlama günü takibi yöntemi ile doğal yolla deniyoruz,
Allah'ın "OL" derse olacak İnşallah
Sagol cnm insallah devam eder, rabbim hepimize nasip eder insallah
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum. 22 nisanda transferim yapıldı ve 2 mayıs test günüm... biraz umutlu biraz karamsar karışık bir durumdayım, üç gündür adet sancılarım var sanki ha oldum olucam, RABBİM hayırlısını nasip etsin, isteyen herkesin gönlüne göre evlat nasip etsin inşş...
selam kader arkadaşlarım.malum bugün test günümdü ve ben inanılmaz stresliydim.neyse gittik yaptırdım ve sonuç pozitif.hala inanmakta zorluk çekiyorum,çok tuhaf.Allahıma sonsuz şükürler olsun.inanın herkese dua ettim test öncesi ve sonrasında.değerim 119.0 çıktı.cuma günü yine test yaptıracam,malum katlaması gerekiyor değerin.inşallah devamı hayırlı bir şekilde gelir.Allahım herkese nasip etsin inşallah.
çooook sevindim canım Allah kucağına almayıda nasip etsin nasıl bi his benimde yarın test günüm...
selam kader arkadaşlarım.malum bugün test günümdü ve ben inanılmaz stresliydim.neyse gittik yaptırdım ve sonuç pozitif.hala inanmakta zorluk çekiyorum,çok tuhaf.Allahıma sonsuz şükürler olsun.inanın herkese dua ettim test öncesi ve sonrasında.değerim 119.0 çıktı.cuma günü yine test yaptıracam,malum katlaması gerekiyor değerin.inşallah devamı hayırlı bir şekilde gelir.Allahım herkese nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?