1 Mayıs ta güzel haber Allah'ın izniyle..

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza. Bana da 22'sinde 2 blastokist transferi yapıldı, ilk denemem. Nasıl geçer zaman bilemiyorum. Önceki gece yatakta bağırmışım, eşim, beni uyandırmakta zorlandığını söylüyor. Gerçekten bu sürecin en zor yanı bu bekleyişmiş bunu anladım. Umarım bebişlerimiz gelir bize, Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Hosgeldin meralcim insallah dileğimiz bu guzel haber Allah'ın izniyle.. Gercekten zor geçiyor bu donem insan kendini cok dinliyor elinde olmadan artık bekleyip gorucez başka care yok:)

Kızlar nasilsiniz umarım stressiz geciyordur günleriniz,adım adım yaklaşıyoruz guzel habere insallah,heyecan varmi?bende henüz yok heyecan,heralde test gunu tavan yapar heyecanım:)

Kızlar nasilsiniz umarım stressiz geciyordur günleriniz,adım adım yaklaşıyoruz guzel habere insallah,heyecan varmi?bende henüz yok heyecan,heralde test gunu tavan yapar heyecanım:)

canım ben korkmaya başladım iyice son 4 günüm kaldı test için, sonucu eşimin almasını istiyorum, ben bekleyemem diye düşünüyorum hayırlısı hepimiz için...

canım ben korkmaya başladım iyice son 4 günüm kaldı test için, sonucu eşimin almasını istiyorum, ben bekleyemem diye düşünüyorum hayırlısı hepimiz için...

Bende esime aldirayim diyordum sonucu AMA bugun kendim mi gitsem demeye basladim bende hic ates. Yok buna taktom kafayi hamile olanlar hep ates basmasi yazmis Ben de hic yok olmadi galiba
Sizde var mi isi artisi? Yada baska birsey
1 mayis tatil Ben sali yaptircam testi

Aynı heyecan bugun bendede var yüreğim pir pir ediyor:)korkma canım hakkımızda herseyin hayırlısı olmazsada canımız sagolsun son dört gunu stres yapmadan geçir lütfen hiç takma derin nefes al ver baktın stres oluyosun,ben öyle yapıyorum,tadını çıkarmaya çalışıyorum günlerin başka care yok

Canım ateşe takma bu kadar herkeste belirtiler farklı ve kiminin farklı denemelerinde farklı belirtilerle pozitif,hic belirti yasamadan hamile kalan baska bir denemesinde belirtiyle hamile kalmis ben cok okudum, hiç kafanı yorupta stres yapma bunu ayrıca 1 Mayısla hastanelerin etkileneceği bir durum yok onlar tatil değil 2 Mayıs'ı beklemene gerek insallah guzel haberle gelicez burada kotu haber alan olmayacak insallah:)

Nasip artik Ben genede 11. Gunumde yaptiricam bastan beri oyle niyetlendim olmazsada canimiz sagolsun diycez baska denemeye bakcaz
SEN nasilsin stres var mi?

Nasip artik Ben genede 11. Gunumde yaptiricam bastan beri oyle niyetlendim olmazsada canimiz sagolsun diycez baska denemeye bakcaz
SEN nasilsin stres var mi?

Heyecan var arada boyle bi icimi hoplatip geciyo:)bakalım dediğin gibi kısmetimizde varsa olur,bende cuma ve Cumartesi cok az kahve leke geldi ,adet ağrısı gibi agri girdi karnıma agri bastan beri arada oluyo bana hep sürekli kontrol ettim,göğüslerde büyüme ve hassasiyet var ilaçlardan heralde arada korkularım endişelerim olmuyor değil nasip kısmet yasayip gorucez

Özlemcim pardon salı ayın 30 u doğru ya bende ayın 2 sinde yaptıracaksın sandim kanda zaten çıkar 11.gun cikar doğru diyosun o zaman ilk haberi senden alicaz insallah guzel haber tabikide:)

Goguslerde sertlik ilaclarin etkisi cnm Benim onceki tedacimdede olmustu leke iyiye isaret olabilir hep duyuyoruz ya yerlesme kananasi falan belki oyledir insallah tabii..insan korkuyor elde degilin birsuru emek var rabbim nasip ettiyse olur birsekilde
Senin ilk tedavinmiydi? Nerde yaptirdin? 3. Gun embriyosuydu seninde
Ya Ben aslinda hicbir belittiye inanmiyorum dunden beri bel agrim basladi buna hic takmadim mesela AMA vucut isisi sanki onemli gibi geliyor SEN hic olctun mu peki

Özlemcim pardon salı ayın 30 u doğru ya bende ayın 2 sinde yaptıracaksın sandim kanda zaten çıkar 11.gun cikar doğru diyosun o zaman ilk haberi senden alicaz insallah guzel haber tabikide:)

Insallah cnm
SEN gununde yaptiracaksin ozaman

Benim ikinci denemem tüplerde yapıştıklar vardı laparoskopi dediler tup de deneyenilirsiniz dediler ben ameliyat olmak istemedim tup denedik tabi olumsuz sonra şimdiki Dr unu buldum Prof Dr umit ozekici bosuna yaptirmissin zaten tutmazdi dedi ameliyatı olman şart dedi ve ameliyat oldum gecen yaz sonra dinlenme süreci tabi kısmet bu zamanarmış 3.gun embriyosu 2 tane 1. Kalite transfer edildi önceki denemedede yine 2 tane 1.kaliteydi yanliz onu 2. Gun transfer ettiler ve o kadar iyi diye bilinen bir hastaneki adını vermek istiyorum çünkü herkes bilsin cok kızginim onlara madem ameliyat lazımdı neden demeden direk tupte deneyebilirsin dediler boyle olunca benim aklıma ticaret geliyor malesef hastane memorial atasehirdi şimdiki Dr um Maltepe Üniversitesi hastanesinde kendisi tup bebek ana bilim dalı baskanı çok iyi bir Dr denemem başarısız olsa dahi yine ona gidicem..vücut ısısını ölçmedim açıkcası ama ateş basması yaşadım ara ara boyle bi anda basımdan aşşağı doğru inen

Insallah cnm
SEN gununde yaptiracaksin ozaman
kelebeğin sende numarası varmı bi sorsan bugun test yapcktı merak ettim yada bilgîn var mı ne durumdalar sende vüvut ısısına takılma ben 8.gün donuyorum grip oluyorum sandım ama bende gebelik belirtisi oldu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…