1 Mayıs ta güzel haber Allah'ın izniyle..

poyder

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2013
95
1
6
İstanbul
Bugun transferim gerçekleşti, 1 Mayıs test gunüm inşallah güzel haberler veririm...test gunünü bekleyenler arkadaşları sohbete beklerim:)bu heyecanlı süreç başka türlü geçmez:)

Benimde 1 mayis test tarihim AMA dayanamayip once yaptirabilirim insallah rabbim nasip eder

Canım Allah inşallah guzel haberler nasip eder bizlere... Nasıl geçiriyorsun günlerini,yatarak mı?

Transferim dun oldu benim ordan kaldigim here yavas yavas geldik uzaniyorum genelde AMA yemek kahvalti icin asagi iniyorum crinoneden sonrada biraz yuruyorum..sen neyapiyorsun?
Benim 3. Gun 8 hucreli 2 embriyo ttansferim oldu..senin basil?

Bende yatıyorum mümkün olduğunca birtek büyük tuvaleti düşünüyorum nasıl olacak ikinmadanbanada 1.kalite 2 embriyo transfer edildi kac hücreli olduğunu dedide de ben unuttum inşallah mutlu haber veririz birbirimize 1 Mayıs gelsin:))

Bugun transferim gerçekleşti, 1 Mayıs test gunüm inşallah güzel haberler veririm...test gunünü bekleyenler arkadaşları sohbete beklerim:)bu heyecanlı süreç başka türlü geçmez:)

merhaba inşşş. tedavin pozitif sonuçlanır RABBİM emeklerini boşa çıkartmaz

Özlemcim nasıl geçiyor günler bugun 5.gunumuz yavaş yavaş yaklaşıyor gunümüz:)ben kabiz olmamak icin resmen savaş veriyorum insallah sonuna kadar olmadan geçer

selam arkadaşlar.benimde 1 mayıs test günüm.tedavi sırasında polip görüldü ve aldırdım,bu yüzden ilk denemem dondurulmuşlarla nasip oldu.1 tanesi 8,1i 6 1 i de 5 hücreli olmak üzere 3 embriyo transfer edildi.umarım dileyen,emek veren herkese Allahım sağlıklı hayırlı evlatlarımızı nasip eder.bu arada bende hiçbir ağrı sızı yok,sizde nasıl durumlar?

Canım hayırlı olsun transferin insallah 1 Mayıs test gunu hepimiz guzel haber vericez,bende belirti sadece adet ağrısı gibi cok hafif oda arada onun dışında belirtim yok kasıklarda hafif agri yine arada ama o yumurtaliklarla ilgili demisti dr bana işlem gördüler sonuçta bekleyip gorucez sonuclarımızı hayirlisiyla,benim ikinci denemem öncekinde adet ağrısına benzer seyler yaşamamıştım birde onda 3 gun dinlenip ise başlamıştım ve aksi gibi işyerimde merdivenden düşmüştüm sakınan göze çöp misali,simdi calismiyorum evde dinleniyorum test gunune kadar insallah bu sefer dileğimiz olur hepimizin hayirlisiyla..

sevgili el nur tedavın hayırlı olsun! benım 2. denemem 2 embrıyo transfer edıldı. benim eşimde sorun, sayı hareketlılık cok az ve spermlerın dna sı bozuk dedi dr. normal yolla 2 gebelık oldu ama sperm kalıtesızlıgınden 1 i düşük 1 i dış gebelik o yuzden 2 embrıyo transfer edıldı. merak ettım sızın ılk denemenız olmasına ragmen 3 embrıyo transfer edılmıs, neden?

çok teşekkür ederim canım.hepimizin hayırlı olur inşallah ve güzel haberleri veririz buradan.aslında ilk 2 gün çok hafif batma hissi gibi birşeyler oldu ama sadece o kadar.benim dondrulmuşlarla olduğu için yumurtalıklarımda ağrı olmayacağını söylemişti hemşire zaten.bu arada büyük talihsizlik yaşamşsın ya merdivenden düşerek off çok kötü gerçekten.inşallah bu defa tutunur bebişlerin sana.iyi yapmışsın izin almakla.ben çalışmıyorum evdeyim zaten ama hep de yatmıyorum.asıl stres yatmak bana göre.Allah ol dedikten sonra gerisi boş zaten.ama tabii tedbirli de olmak lazım.çok zor işlermiş çook ama şükür ki sonuna geldik..

Ben izin almadım canım isten ayrıldım çünkü izin almak bende stres yaratacaktı o yüzden ayrılmaya karar verdim tedaviye başlarken izin almak vs cok stresli bir durum kafamın rahat olması lazımdı..bende cok yatmıyorum evde geziniyorum sürekli yatmak gercekten cok sıkıcı ve stresli dediğin gibi insallah sonuna kadar sorunsuz gideriz ve mutlu haberi paylaşırız:)

sağol tuğbacım,seninde hayırlı olsun tedavin.pardon canım ya embriyoların sayısını kalitesini yazmak istemiştim;transferim 2 embriyo ile oldu. zaten toplamda 3 embriyom vardı.yaşım 39 bu arada bu benim için çok önemliydi.2 de ısrar ettim dr uma.

Benimde 1 mayis test tarihim AMA dayanamayip once yaptirabilirim insallah rabbim nasip eder

Kızlar sizin ve diğer tüm test günü bekleyen tüpçü arkadaşlarımızın sonuçları pozitif olur inşallah...
Güzel haberlerinizi almayı diliyorum Rabbimden

iyi yapmışsın canım,hayırlısı olsun.yok yok yatmak bana göre değil hiç,büyük konuşmayayım da yine.hamile olup 9 ayını yatarak geçirenlere Allah yardım etsin.inşallaaaaahh

Kızlar sizin ve diğer tüm test günü bekleyen tüpçü arkadaşlarımızın sonuçları pozitif olur inşallah...
Güzel haberlerinizi almayı diliyorum Rabbimden

çok çoookkk teşekkürler sevgili egunal;Allah razı olsun iyi dileklerin için. sen de mi tüpçüydün yoksa?öyle ise sonucun ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…