kelebeğin sende numarası varmı bi sorsan bugun test yapcktı merak ettim yada bilgîn var mı ne durumdalar sende vüvut ısısına takılma ben 8.gün donuyorum grip oluyorum sandım ama bende gebelik belirtisi oldu:))
Benim ikinci denemem tüplerde yapıştıklar vardı laparoskopi dediler tup de deneyenilirsiniz dediler ben ameliyat olmak istemedim tup denedik tabi olumsuz sonra şimdiki Dr unu buldum Prof Dr umit ozekici bosuna yaptirmissin zaten tutmazdi dedi ameliyatı olman şart dedi ve ameliyat oldum gecen yaz sonra dinlenme süreci tabi kısmet bu zamanarmış 3.gun embriyosu 2 tane 1. Kalite transfer edildi önceki denemedede yine 2 tane 1.kaliteydi yanliz onu 2. Gun transfer ettiler ve o kadar iyi diye bilinen bir hastaneki adını vermek istiyorum çünkü herkes bilsin cok kızginim onlara madem ameliyat lazımdı neden demeden direk tupte deneyebilirsin dediler boyle olunca benim aklıma ticaret geliyor malesef hastane memorial atasehirdi şimdiki Dr um Maltepe Üniversitesi hastanesinde kendisi tup bebek ana bilim dalı baskanı çok iyi bir Dr denemem başarısız olsa dahi yine ona gidicem..vücut ısısını ölçmedim açıkcası ama ateş basması yaşadım ara ara boyle bi anda basımdan aşşağı doğru inen
Cok sasirdim Ben aslinda oranin sayfasini surekli takipteyim semra karamanin oldigu yer sanirim benim yaptirmayi dusundugum yerler arasindaydi talihsizlik olmus seninki aslinda bilinen birsey tuplerde yapisiklik oldugu zaman tup oncesi mutlaka lap. Bakiliyor sizinti oldugu zaman..cnm eger sorun sadece buysa birsekilde mutlaka hamile kalirsin insallah,Ben tam ne sorunum inan bilmiyorum yaptirmadim bi laparoskobi kaldi olmadi onu yaptircam,.nasil zor mu peki laparoskobi?
CNm SEN university hastanesinde mi yaptirmis oluyorsun?
Bende esime aldirayim diyordum sonucu AMA bugun kendim mi gitsem demeye basladim bende hic ates. Yok buna taktom kafayi hamile olanlar hep ates basmasi yazmis Ben de hic yok olmadi galiba
Sizde var mi isi artisi? Yada baska birsey
1 mayis tatil Ben sali yaptircam testi
Özlemcim seninde son gunün insallah yarın guzel haber alırsın canım,bende yarın mı gitsem acaba diye düşündüm bakalım belki yarın giderim kahve leke devam ediyor canım ister istemez sıkıldı buna, insallah kırmızıya donmez hayırlısı olsun
CNm niye leke geliyorki doktorunu ARA ya Ben senin yerinde olsam bugun yaptiririm testi ya belki birseyler olustu dusuk tehliken varsa belki onlem alinir test sonucuna gore bekleme 12. Gunu leke oldugu icin soyluyorum bugun yarin yaptir bence
Bende bugun idrar testi yapim dedim yaptim sabahin 7 sinde sonra baktim tek gittin yattim 10 dk sonra tekrar bakim dedim hafif ikinci cikmis sasirdim AMA zaten belli olmaz daha genede icin bir garip oldu yarin yapticam testi Ben biraz umutsuzum AMA rabbim insallah nasip etmistir
Özlemcim seninde son gunün insallah yarın guzel haber alırsın canım,bende yarın mı gitsem acaba diye düşündüm bakalım belki yarın giderim kahve leke devam ediyor canım ister istemez sıkıldı buna, insallah kırmızıya donmez hayırlısı olsun
Kizlar rabbim insallah emeklerini bos cikarmax duam butun kader arkadaslarima ben bubuokda ikinciye hamileyim kizim 2 yasinda rabbim insallah bunuda dogrmayi sevmeyi nasip eder
Canım insallah tutunmustur sagolasin gittim Dr a kan tahlilim yapıldı sonucu bekliyorum hala iğneden bahsetmedi ama sonuca göre belki,seninde hayırlı olsun hamileliğin kızınida Allah sizlere bağışlasin darısı bizlere insallah
Bugun transferim gerçekleşti, 1 Mayıs test gunüm inşallah güzel haberler veririm...test gunünü bekleyenler arkadaşları sohbete beklerim:)bu heyecanlı süreç başka türlü geçmez:)
Kızlar sonuc geldi negatif üzüldüm ama birde sevineceğim bi haber verdi Dr um benim 2 adet blostakist embriyom varmış geride,tutunmama sebebinide açıkladı transfer sırasında rahimde darlık varmış bu yüzden tutunmamış simdi adetinin en yogun olduğu gun gel dedi rahimle ilgili bazı işlemler yapicaz dedi sakın moralini bozma dedi,umit verdi bana ben üzülüyodum geride embriyom kalmadı diye meger iki tanesi 5.gune ulaşmış cok şükürler olsun Rabbime vardır bundada bir hayır en azından iğneleri yemicem bi daha ve bir sürü masrafta etmemiş olucaz bir umit oldu bu bana:)yola devam:)
Kızlar sonuc geldi negatif üzüldüm ama birde sevineceğim bi haber verdi Dr um benim 2 adet blostakist embriyom varmış geride,tutunmama sebebinide açıkladı transfer sırasında rahimde darlık varmış bu yüzden tutunmamış simdi adetinin en yogun olduğu gun gel dedi rahimle ilgili bazı işlemler yapicaz dedi sakın moralini bozma dedi,umit verdi bana ben üzülüyodum geride embriyom kalmadı diye meger iki tanesi 5.gune ulaşmış cok şükürler olsun Rabbime vardır bundada bir hayır en azından iğneleri yemicem bi daha ve bir sürü masrafta etmemiş olucaz bir umit oldu bu bana:)yola devam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?