1 Mayıs ta güzel haber Allah'ın izniyle..

kelebeğin sende numarası varmı bi sorsan bugun test yapcktı merak ettim yada bilgîn var mı ne durumdalar sende vüvut ısısına takılma ben 8.gün donuyorum grip oluyorum sandım ama bende gebelik belirtisi oldu:))

Cnm teli bende var gorusuyoruz surekli bugun aramaya cekiniyorum acikcasi biraz zaman gecsin olmadi ararim valla sabahtir aklimda duam onunla

Cok sasirdim Ben aslinda oranin sayfasini surekli takipteyim semra karamanin oldigu yer sanirim benim yaptirmayi dusundugum yerler arasindaydi talihsizlik olmus seninki aslinda bilinen birsey tuplerde yapisiklik oldugu zaman tup oncesi mutlaka lap. Bakiliyor sizinti oldugu zaman..cnm eger sorun sadece buysa birsekilde mutlaka hamile kalirsin insallah,Ben tam ne sorunum inan bilmiyorum yaptirmadim bi laparoskobi kaldi olmadi onu yaptircam,.nasil zor mu peki laparoskobi?
CNm SEN university hastanesinde mi yaptirmis oluyorsun?

Evet canim,laparoskopi yapılamadı bana son anda açık ameliyat oldum yapisiklik cok fazla olduğu zaman laparoskopi riskli oluyormuş yani Dr um ameliyata girmeden once bana söylemişti gidişata göre açığada dönebilir diye bende kabul ettim uyandığımda sezeryan gibi ameliyat olmuştum benim yapisikliklar kucukken yaşadığım bir apandisit ameliyatı sonucu olmuş cok başarısız itinasız yapılmış bir operasyon dedi Dr um malesef kader kısmet bir Dr yüzünden simdi bunları yasıyorumyapacak bisey yok insallah ise yarar oldugum ameliyat diyorum simdi en azından tup bebekte şansım arttığını biliyorum

Bende ateş basması var, sık sık idrara çıkma var, ben kendim yapıyorum bunları diye düşünmeye başladım kızlar, psikolojik olarak hep düşündükçe olurmuş ya, offf ama göğüslerimde hassasiyet vardı, dokunamıyordum çok şişmişlerdi, bugün şişlikleri indi gibi ve hassasiyeti de geçti, bu beni çok kötü etkiledi, şiş olmaları gerekmiyor mu, ben sonucu kendim alamam eminim bundan, birde işe başlıyorum yarın raporum bitiyor, hatta eşime söyledim o gün akşam aldırıcam sonucu, çünkü bi de işyerinde nasıl karşılarım bilmiyorum, allahtan burası varda ara sıra size yazabiliyorum, beni tam anladığınızı hissediyorum....

Insallah son olur rabbim bize nasip etmistir umarim duadan baska caremiz yok..

Özlemcim seninde son gunün insallah yarın guzel haber alırsın canım,bende yarın mı gitsem acaba diye düşündüm bakalım belki yarın giderim kahve leke devam ediyor canım ister istemez sıkıldı buna, insallah kırmızıya donmez hayırlısı olsun

CNm niye leke geliyorki doktorunu ARA ya Ben senin yerinde olsam bugun yaptiririm testi ya belki birseyler olustu dusuk tehliken varsa belki onlem alinir test sonucuna gore bekleme 12. Gunu leke oldugu icin soyluyorum bugun yarin yaptir bence
Bende bugun idrar testi yapim dedim yaptim sabahin 7 sinde sonra baktim tek gittin yattim 10 dk sonra tekrar bakim dedim hafif ikinci cikmis sasirdim AMA zaten belli olmaz daha genede icin bir garip oldu yarin yapticam testi Ben biraz umutsuzum AMA rabbim insallah nasip etmistir

Evet aramayı düşünüyorum bugun insallah guzel habere işarettir gördüğün silik çizgi hadi hayirlisi

Aradım Dr u bugun kan testi yaptırmamı istedi tamam dedim esimi aradım oda 6 da gelicek bu tahlilin bir saati varmi biliyormusun idrar testi gibi sabahmi yapılmalı mesela

Arkadaşım kahve leke geliyorsa muhtemelen bebek tutunmuş ama düşük riskin olabilir Dr a git iğne yapıyorlar ve önlenebiliyor.

Son düzenleme:
Kizlar rabbim insallah emeklerini bos cikarmax duam butun kader arkadaslarima ben bubuokda ikinciye hamileyim kizim 2 yasinda rabbim insallah bunuda dogrmayi sevmeyi nasip eder

Kizlar rabbim insallah emeklerini bos cikarmax duam butun kader arkadaslarima ben bubuokda ikinciye hamileyim kizim 2 yasinda rabbim insallah bunuda dogrmayi sevmeyi nasip eder

Canım insallah tutunmustur sagolasin gittim Dr a kan tahlilim yapıldı sonucu bekliyorum hala iğneden bahsetmedi ama sonuca göre belki,seninde hayırlı olsun hamileliğin kızınida Allah sizlere bağışlasin darısı bizlere insallah

Amin amin arkadasim insallah hayirli haberlerini alirsin

Kızlar sonuc geldi negatif üzüldüm ama birde sevineceğim bi haber verdi Dr um benim 2 adet blostakist embriyom varmış geride,tutunmama sebebinide açıkladı transfer sırasında rahimde darlık varmış bu yüzden tutunmamış simdi adetinin en yogun olduğu gun gel dedi rahimle ilgili bazı işlemler yapicaz dedi sakın moralini bozma dedi,umit verdi bana ben üzülüyodum geride embriyom kalmadı diye meger iki tanesi 5.gune ulaşmış cok şükürler olsun Rabbime vardır bundada bir hayır en azından iğneleri yemicem bi daha ve bir sürü masrafta etmemiş olucaz bir umit oldu bu bana:)yola devam:)

Canim uzuldum Bans olacak gibi geldi heps senin bastan lekelenmeler falan nebileyim nasip iste AMA guzel olan 2 tane blasttin var insallah onlarla rabbim nasip eder

İnsallah canım Valla üzülmedim bu sefer ona şaşıyorum cok şükür Rabbime bana yeni bir umit verdigi icin, ümidim bir gram azalmadı su an iyice arttı hatta,2 tane blostakist deyince dahada heyecan yaptım,onlar olmasaydı simdi cok üzgün olabilirdim kesin onlar benim yeni ümidim insallah 3. Denemem olacak 3. Yü bu kader çabuk yaşayacağımı hiç tahmin etmiyordum:) hakkımızda hayırlısı hepimizin

canım inşallah o 2 embriyo sıkı sıkı tutunur ve burdan güzel haberini verirsin bizlere... moralini çok fazla bozma tamammı poydercim Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…