1 Mayıs ta güzel haber Allah'ın izniyle..

canım inşallah o 2 embriyo sıkı sıkı tutunur ve burdan güzel haberini verirsin bizlere... moralini çok fazla bozma tamammı poydercim Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah...

Cok Sagol canım ne guzel moral veriyosun gercekten allah razi olsun bozmuyorum moralimi yani hani elimde degil denir ya:)benim gercektende bozulmadi moralim cok sukur rabbime,açtığım konu başlığına bi baktimda Allah'ın izniyle guzel haber demisim bu sonucum negatif oldu ama bi yandanda geride iki tane embriyom olduğunu öğreniyorum cok ilginç guzel haber verdi bana herseye ragmen,benim gibi hem kotu hem iyi haberi bi anda alanda olmamıştır heralde ne kadar cinsim:)))diğer arkadaslarımdan gelecek guzel haberleri bekliyorum insallahhhh Allah hepimizin yüzünü güldürsün daima

evet kızlar bende tüpçüyüm :9:
tüp bebek günlüğümüz topiğindeyim ben konu başlığını görünce uğramak istedim:16:
benim hikayem uzun biraz kısa geçiyim ama..
8 yıllık evliyim 32 yaşındayım
hiç korunmadık ama bebiş yok sebepsiz infertilite dediler 2 aşılama 3 tüp denemem var aşılamalar negatif
3 tüp ten birinde kimyasal gebelik oluştu...
sonraki ay kendiliğinden gebe kaldım ama dış gebelik yaşadım bu kezde...
şimdilerde 4.tüp denemesi için beklemedeyim ama ev tipi bebek çalışmalarım devam ediyooo belkide gelir sıpa...

Hikayemiz çok benziyormuş egunal cim :1:
Ben de 9 a gircem yakında evliliğimde, 6 yıldır bebek istiyoruz,
sebepsiz infertilite,
1 aşılama, 3 blast transferli tüp bebek denemesi,
3. de kimyasal gebelik oluştu (kimyasalını bile yaşamak ne de güzelmiş halbuki!!!!)
şimdi işten ayrılıyorum,
yeniden tüp bebeğe başlıyacağız,
şu arada yumurtlama günü takibi yöntemi ile doğal yolla deniyoruz,
Allah'ın "OL" derse olacak İnşallah

Özlemcim tebrik ederim hamilesin sanırım insallah degerinde katlanır guzel haberlerini aliriz dualarım seninle canım:)

Sagol cnm insallah devam eder, rabbim hepimize nasip eder insallah

Canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Kendini yorma ve dikkat et lütfen. BEnde tüp bebekle hamile kaldım. Bu başlığı görünce biraz okudum baktım bi hamiş var :)) ne demek olduğunu çooook iyi bilirim.... Allahım isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah...

Özlemcim ne yaptın merak ettim seni gelmemissin insallah degerin yükselmiştir canım,guzel haberlerle dolsun istiyorum burası:)

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum. 22 nisanda transferim yapıldı ve 2 mayıs test günüm... biraz umutlu biraz karamsar karışık bir durumdayım, üç gündür adet sancılarım var sanki ha oldum olucam, RABBİM hayırlısını nasip etsin, isteyen herkesin gönlüne göre evlat nasip etsin inşş...

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum. 22 nisanda transferim yapıldı ve 2 mayıs test günüm... biraz umutlu biraz karamsar karışık bir durumdayım, üç gündür adet sancılarım var sanki ha oldum olucam, RABBİM hayırlısını nasip etsin, isteyen herkesin gönlüne göre evlat nasip etsin inşş...

Tüp bebeği nerde yaptırdınız

Canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Kendini yorma ve dikkat et lütfen. BEnde tüp bebekle hamile kaldım. Bu başlığı görünce biraz okudum baktım bi hamiş var :)) ne demek olduğunu çooook iyi bilirim.... Allahım isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah...

Sagol cnm insallah devam eder seninde hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin

Özlemcim ne yaptın merak ettim seni gelmemissin insallah degerin yükselmiştir canım,guzel haberlerle dolsun istiyorum burası:)

CNm degirim yukselmis yarin tekrar test var cok korkuyorum insallah katlanir

Hikayemiz çok benziyormuş egunal cim :1:
Ben de 9 a gircem yakında evliliğimde, 6 yıldır bebek istiyoruz,
sebepsiz infertilite,
1 aşılama, 3 blast transferli tüp bebek denemesi,
3. de kimyasal gebelik oluştu (kimyasalını bile yaşamak ne de güzelmiş halbuki!!!!)
şimdi işten ayrılıyorum,
yeniden tüp bebeğe başlıyacağız,
şu arada yumurtlama günü takibi yöntemi ile doğal yolla deniyoruz,
Allah'ın "OL" derse olacak İnşallah

evet canım hikayemiz benziyooo bakalım hikayelerimizin sonu nasıl olcak:9:
ev tipi bebek çalışmalara tam gaz devam asla pes etmek yok bende de kırmızılar gitsinler soğan kürüne başlayacam...
rastgeleeee:9:

Sagol cnm insallah devam eder, rabbim hepimize nasip eder insallah

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
maşallahhhhh çok tebrik ederim hamilesin demek darısı tüm tüpçü kızlara olsun inşallahhhh
Rabbim sağlıkla vaktiyle kucağına almayıda nasip etsin çok sevindim bir arkadaşımız daha anne oluyor:32::32::32::32::32:

selam kader arkadaşlarım.malum bugün test günümdü ve ben inanılmaz stresliydim.neyse gittik yaptırdım ve sonuç pozitif.hala inanmakta zorluk çekiyorum,çok tuhaf.Allahıma sonsuz şükürler olsun:16:.inanın herkese dua ettim test öncesi ve sonrasında.değerim 119.0 çıktı.cuma günü yine test yaptıracam,malum katlaması gerekiyor değerin.inşallah devamı hayırlı bir şekilde gelir.Allahım herkese nasip etsin inşallah.

srp 55 merhaba.seni o kadar iyi anlıyorum ki...çoook karışık bir ruh hali içindeydim bende.benim hiçbir belirtim olmadı ama hemşirem test gününe yakın adet sancısı gibi sancın olailir,dikkate alma demişti bana.onu söyleyeyim istedim kafana takma bunları.hoş ben de o da olmadı sayılır,çok arada sırada oda çok hafifti.belirtim olmadı diye üzülüyordum hatta.hiç takılma belirtilere,bende çook okudum ama anladım ki gebelik bireysel ve herkesin belirtisi kendine has.umarım senin ve isteyen herkesin sonucu pozitif olur ve Allah tamamına erdirir.

selam kader arkadaşlarım.malum bugün test günümdü ve ben inanılmaz stresliydim.neyse gittik yaptırdım ve sonuç pozitif.hala inanmakta zorluk çekiyorum,çok tuhaf.Allahıma sonsuz şükürler olsun:16:.inanın herkese dua ettim test öncesi ve sonrasında.değerim 119.0 çıktı.cuma günü yine test yaptıracam,malum katlaması gerekiyor değerin.inşallah devamı hayırlı bir şekilde gelir.Allahım herkese nasip etsin inşallah.

çooook sevindim canım Allah kucağına almayıda nasip etsin nasıl bi his benimde yarın test günüm...

canım hoşgeldin,seninle aynı gün transfer olmuşuz, yarın büyük gün canım nasıl sabah olacak bilmiyorum inş. bebişlerimiz bizimledir, ama benimde 2 gündür adet sancıları gibi biraz daha hafif ağrılarım gelip gidiyor canım bilemiyorum kafam çok dolu Allah dualarımızı kabul eder inş.

çooook sevindim canım Allah kucağına almayıda nasip etsin nasıl bi his benimde yarın test günüm...

amiiin canım Allah razı olsun,inşşallah yarın senden de güzel haberi duyarız.nasıl bir his olduğuna gelince ne yalan söyleyeyim henüz pek bir şey hissetmiyorum.zaten şoktayım ya onun da etkisi var galiba:53:

mrb arkadaşlar, benim dün reglm başladı, moraller sıfır... çok dua ettim ALLAHıma yalvardım demekki yine vakti değilmiş, bunda da vardır bir hayır....

hayırlı olsun el_nur, RABBİM sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Back
X