1 senedir çocuk sahibi olmak isteyenler, dertleşelim, birbirimize destek olalım...

Ne zamandır çocuk sahibi olmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    35
  • Anket Kapalı .
Sana çatlatma iğnesi yapmadı mı acaba, iğne yaparsa sonra kesin zamanında geliyo adet çünkü
yok yapmadı gerek yok dedi. tabi bunlar başıma gelince ben de başka doktora gittim. sağolsun yeni gittiğim doktor sayesinde rahim filmim çekildi, yapışıklık ortaya çıktı.

yok yapmadı gerek yok dedi. tabi bunlar başıma gelince ben de başka doktora gittim. sağolsun yeni gittiğim doktor sayesinde rahim filmim çekildi, yapışıklık ortaya çıktı.
Anladım canım geçmiş olsun, işte doktor ne derse güveniyoruz doğrusunu yanlışını biz bilemediğimiz için, şans meselesi oluyo iyi doktora rastlamak...

selam kizlar Allah hepimizon yardimcisi olsun cok zor beklemek sabr gerekiyor / bizde subatdan denedik hamile kaldim amma bos gebelik oldu 7 haftalik kurtaj oldm. austosda .bu aydan burakdm korunmayi. o kadar kalitesz yumurta rezervleri dusuk sperm sayisi ile bile de hamile kalanlar var Alah buyukdur

selam kizlar Allah hepimizon yardimcisi olsun cok zor beklemek sabr gerekiyor / bizde subatdan denedik hamile kaldim amma bos gebelik oldu 7 haftalik kurtaj oldm. austosda .bu aydan burakdm korunmayi. o kadar kalitesz yumurta rezervleri dusuk sperm sayisi ile bile de hamile kalanlar var Alah buyukdur
Geçmiş olsun canım haklısın hayırlısıyşa hepimiz kavuşucaz inşallah bebişlere

ben temmuzda kullanmıştım beni mahvetmişti klomen. reglim bir hafta gecikti inanılmaz ağrım oldu vs. bir daha kullanmayı düşünmüyorum.
ama canm o zamanda normal yollarla hamıle kalmamız cook zor. daha doğrusubeklememız gerek beklemek coook zor :(

Ben de şimdi çıktım doktordan, 2 ay daha klomenle denicez sonra aşılama dedi
bana da en bastan beri ole dıyo.. 3 kez klomen tedavısı.eger yıne olmazsa aşılama dıyor.ama ben hemen asılama yaptrmak ıstemıyorm.bıraz daha denerim...eger yıne olmazsa en son care :( Rabbım ınsallah o raddeye getrmez yaaa ;(

olmyınca olmuoda millete olmuyo diede biz yapucamız anlamına gelmio.. bnm arkadşım var defalarca içme desmde içio ve dioki bişi olmaz cnm istio allah o bebeği korusun

merhaba, yazinizi gorunce dayanamadim ve yazmak istedim. benim bir arkadasim var 36 yasinda. kendisinin ilk evliliginden 12 yasinda kizi var. ikinci kizi su anda 18 aylik ve hemen arkasina bir oglu oldu 3 aylik simdi. soyledigim bu arkadas gunde nerdeyse 2 paket sigara iciyordu ust uste hamile kaldi ve 9 ay boyunca belki gunde 1 paketten fazla icmistir.
bebeklerinden oncede defalarca kurtaj olmus kendisi. boyle istisnalarda var iste. baska bi arkadas hayati boyunca sigara kullanmamis 10 senede bir hamile ancak kalmis. ama yinede siz siz olun sigaradan uzak durun.

bana zaten tüp öneriyor doktor artık. ama eşim ve ben doğal yoldan olsun istiyoruz. bekliyoruz yani sabır diyelim :KK66:

arkadasim ben 41imde tedavisiz hamile kaldim cok sukur. kizim 15 aylik Rabbim bagislarsa. simdi ikinciyi istiyoruz yasim 43. Allahim layik gorurse verir insallah. yoksa kizim icin minnetarim Rabbime. demem o ki sende umidini kaybetme arkadasim.

arkadasim ben 41imde tedavisiz hamile kaldim cok sukur. kizim 15 aylik Rabbim bagislarsa. simdi ikinciyi istiyoruz yasim 43. Allahim layik gorurse verir insallah. yoksa kizim icin minnetarim Rabbime. demem o ki sende umidini kaybetme arkadasim.
Teşekkür ederim. Allah bağışlasın kızınızı. İnşallah ikinci çocuğa da kavuşursunuz.

Teşekkür ederim. Allah bağışlasın kızınızı. İnşallah ikinci çocuğa da kavuşursunuz.

amin cnm. hepimiz kavusuruz insallah. sana nacizhane tavsiyem testere disli aslan pencesi cayi tuketmen. birde esin ve kendin ari sutu bal polen yemeniz. mutlaka fayda edecektir.

bana da en bastan beri ole dıyo.. 3 kez klomen tedavısı.eger yıne olmazsa aşılama dıyor.ama ben hemen asılama yaptrmak ıstemıyorm.bıraz daha denerim...eger yıne olmazsa en son care :KK43: Rabbım ınsallah o raddeye getrmez yaaa ;(

İnşallah canım..Ben fazla beklemek istemediğim için klomen sonrası hemen aşılamaya geçme önerisini kabul ederim diye düşünüyorum, hayırlısı tabi o ara kist falan da oluşmaması lazım...Aşılamada da şansımız ne kadar onu da bilmiyom, onda da sonuçta döllemiyo ki gönderiyo spermleri yumurtanın üstüne :)

merhaba, yazinizi gorunce dayanamadim ve yazmak istedim. benim bir arkadasim var 36 yasinda. kendisinin ilk evliliginden 12 yasinda kizi var. ikinci kizi su anda 18 aylik ve hemen arkasina bir oglu oldu 3 aylik simdi. soyledigim bu arkadas gunde nerdeyse 2 paket sigara iciyordu ust uste hamile kaldi ve 9 ay boyunca belki gunde 1 paketten fazla icmistir.
bebeklerinden oncede defalarca kurtaj olmus kendisi. boyle istisnalarda var iste. baska bi arkadas hayati boyunca sigara kullanmamis 10 senede bir hamile ancak kalmis. ama yinede siz siz olun sigaradan uzak durun.

Böyle örnekler bana çok adaletsizlik gibi geliyo ama yapcak bişey yok :(

rabbime şükür içmiyorum

İnşallah canım..Ben fazla beklemek istemediğim için klomen sonrası hemen aşılamaya geçme önerisini kabul ederim diye düşünüyorum, hayırlısı tabi o ara kist falan da oluşmaması lazım...Aşılamada da şansımız ne kadar onu da bilmiyom, onda da sonuçta döllemiyo ki gönderiyo spermleri yumurtanın üstüne :)
aynen ole cnm..onunla ılgılı yorumları da okudum.. defalarca tutmayan aşılamalar var :( sadece spermı yıkayıp yumurtaya enjekte ediyor. Rabbım bılıyor zamanını.zamanı gelınce oluverecekler :)ama işte biz bekleyemıyoruz :(

Back
X