1 Senelik Ara

kucukhanimmm

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2017
48
11
18
25
Merhabalar herkese,üniversiteye hazırlanıyorum ve sevgilimle yaşadığımız bir tartışma sonucu işler biraz farklı yerlere gitti.Konuşmadığımız dört beş gün sonucunda dayanamayıp mesaj attım ve hayatımın en kırıcı anlarını yaşadım diyebilirim.Artık kendisinin bittiğini ve sınavlar bitene dek ailesini dahi görmek istemediğini bir sene ara vermemizi söyledi.Öyle ayrılıp barışan çiftlerden olmadığımız için bu benim için çok büyük bi yıkım oldu.Üç sene boyunca beni sevdi fakat ben oralı olmamıştım sınıf arkadaşım olduğu için.Daha sonra kader diyebileceğim bi tesadüfle konuşmaya başladık ve çiçek gibi oldu her şey.Kendimden çok güvenirim ona ve gerçekten psikolojisinin yıpranmış olduğunu sezdim.Beni bekleyeceğini ve bir sene sonra her şeyin güzel olacağını söyledi.Benim kendi sevgimden de onun sevgisinden de bir şüphem yok fakat sorun özlem..Onu çok özlüyorum ve yanında olmama izin vermeyişi,onun kötü olduğunu bilmek çok zor.Ama içimden bir ses hayırlısının bu olduğunu söylüyor çünkü belki de birlikte olsak sınav senemizde birbimize zarar verebilirdik.Bir sene sonra üstümüzdeki yük kalkmış olacak ve engel kalmayacak.Her gün ağlayarak ne kadar dua ettiğimi bilemezsiniz.Bu seneyi özlemimi hafifletecek şekilde nasıl geçiririm sizce,ya da onu düşünmeden nolursunuz içimi rahatlatın biraz

Neden ayrı kalıp ikinizde üzülerek bır sene gecırıyosunuz ki.bırbırnıze destek olarak sınava hazırlanın.bu moralla sınavada istedıgın gıbi hazırlanamazsın
ben de aynısını söyledim hem de defalarca ama onu ilk defa böyle gördüm kendisini öyle soyutlamış ki bir sene sonrasını düşünerek motive olmaktan başka çarem yok sanırım

Bıraz saçmalamış gıbı erkek arkdsın.
Yanlız bırak dıyosa yanlız bırak üstüne gıtme.iyce soyutlanır

Yerinde olsam yoluma bakarım. Zira bir seneye o köprünün altından bir hayli su akar ki sizde üniversiteye hazırlanmalıymissiniz. Dersinize konsantre olursanız daha rahat atlatirsiniz.
Hani güzel olan şeylerin hep meşakatli ve sabır gerektiren şeyler olduğunu söylerler ya onun için bişeyleri bırakmayışım,arkamı dönüp gitseydim belki de hep beklemememin pişmanlığı olacaktı kalbimde

Bıraz saçmalamış gıbı erkek arkdsın.
Yanlız bırak dıyosa yanlız bırak üstüne gıtme.iyce soyutlanır
En son anneannesinin ölümünde böyle olduğunu bir sene onun mezarından başka yerde konuşmadığını söyledi bana da çok laf düşmedi açıkçası zaten sınavlardan sonraki pazartesi birbirimizi görmek için sözleştik o son konuşmamızdı yaklaşık bir hafta önce

Bazen o veya bu sebepten bir süre gorusmeyince veya konuşmayınca ben sevgilimden otomatik olarak soğuyorum. Kendi isteyerek yaptığım bir şey değil. Diğer arkadaşlarım için de aynı şekilde oluyor. Bir yıl ayrı kalsak sonunda sen kimsin gardas kıvamına gelirdim sanırım

Senden bir sene ayri kalmayi goze alan bir insan seni sevmiyordur.Ona takilip kalma,önünde yepyeni bir hayat var.
1 sene sonunda senden vazgecmeyecegi ne malum?
Yılların patlaması onunki biraz da o kadar baskıcı ve bunaltan bi ailesi var ki,bir sene dediğin geçer öyle ya da böyle bakalım bir sene sonra neler olacak

Valla k.bakmayın ama yarın bir gün evlendiniz diyelim ne diyecek 1 sene bir ara mı verelim.
Böyle saçmalık mı olur? Allah bilir o bir sene içinde neler yapacak. Sende güvenerek ona kös kös bekle 1 seneni çöpe at.
Yav seven adam sevdiğine böyle bir teklifle gelir mi?
Size de hayret ettim doğrusu nasıl güveniyorsunuz bu kadar kayıtsız şartsız.
Herkes zor ve stresli dönem geçirebilir.. sevdiklerinden uzaklaşmak nedemek

Çok sevdiğimden midir nedir ben de allahın bi hikmeti diyorum bu olaya askere gitmiş gibi mi düşünsem napsam

Üniversteyi kazandıktan sonra hayatınız tamamen değişicek zaten.
Kafasına göre ara vermesıne izin verıyosan iyi vala iyi bulmuş seni

Şimdi şöyle yaşadağımız şehrin en iyi ikinci lisesinde okuduk biz o da öyle hovarda bir insan değil,belli hayallerimiz vardı ve o benden daha bağlıydı gelecek planlarımıza bence bi şans vermeliyim hayat bu kim bilir

Üniversteyi kazandıktan sonra hayatınız tamamen değişicek zaten.
Kafasına göre ara vermesıne izin verıyosan iyi vala iyi bulmuş seni
Aslında içimden bi ses sözleştiğimiz gün kaybettiği kıza dönüp baksın diye güzelce oraya gidip yüzüne tükürüp hadi bana müsaade diyip git diyo hiç belli olmaz benim işim

Kim sevdiginden 1 sene ayri kalmayi goze alir yapmayin Allah askina.

Yillarin yipranmisligi falan degil bu. Evlenseniz her 2 3 yilda bir ayri mi kalacaksiniz ?

1 sene sonra seni komple hayatimda istemiyorum dese? 1 seneyi umit ederek gecirmek pek akilli isi degil.

Biz ne dersek diyelim sen sevdigini dusneceksin zaten. Pek yararli olmayacak dediklerimiz.

Tek diyecegim acilen polyana olmayi birakmalisin.

Böyle saçma sapan hareketlere sinir oluyorum . Yok öyle bir dünya . "Sınava çalışcam daha az görüşelim " dersin o zaman "1 sene görüşmeyelim" ne ya günde 10 dk konuşunca sınavdan düşük mü alcak sanki hadi ordan .
Bu olayın ismi işte tam da "Yedekte tutmak" tır .Yedekte durmak istiyosan bekle . Ama daha iyisini bulursa da üzülme .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…