- 22 Temmuz 2017
- 48
- 11
- 18
- 25
- Konu Sahibi kucukhanimmm
-
Burda yazdıklarınızı anlıyorum belki başkasının bunları yazdığını görsem ben de sizin yazdıklarınızı yazardım bu sene her halükarda geçecek ve benim kafamı çok da kaldırma fırsatım olmayacak bir sene sonra ben de böyle bağlı olacağımı sanmıyorum bişeylere gidilir konuşulur olmazsa da allahın kapattığı kapıda vardır bir hayır diyip devam edicem korkmayın o kadar kör bir aşık değilim,sevgimi yitirmemek benim derdimKim sevdiginden 1 sene ayri kalmayi goze alir yapmayin Allah askina.
Yillarin yipranmisligi falan degil bu. Evlenseniz her 2 3 yilda bir ayri mi kalacaksiniz ?
1 sene sonra seni komple hayatimda istemiyorum dese? 1 seneyi umit ederek gecirmek pek akilli isi degil.
Biz ne dersek diyelim sen sevdigini dusneceksin zaten. Pek yararli olmayacak dediklerimiz.
Tek diyecegim acilen polyana olmayi birakmalisin.
Allah beni bu dünyaya balık burcu göndererek yeterince öldürüyo beni be ablaKüçük hanım kimin için bunu yapacaksaniz ? Gerçekler acıdır...
Öyle bi sıralamışsınız ki arayıp sövesim geldi allahtan kontörüm yokBöyle saçma sapan hareketlere sinir oluyorum . Yok öyle bir dünya . "Sınava çalışcam daha az görüşelim " dersin o zaman "1 sene görüşmeyelim" ne ya günde 10 dk konuşunca sınavdan düşük mü alcak sanki hadi ordan .
Bu olayın ismi işte tam da "Yedekte tutmak" tır .Yedekte durmak istiyosan bekle . Ama daha iyisini bulursa da üzülme .
Kontörün olsa da sövmezdin.Öyle bi sıralamışsınız ki arayıp sövesim geldi allahtan kontörüm yok
Yaşınız küçük.dha 18 19 yasında ne bu yılların yorgunlugu fılan.bu adam 25 yasına gelınce dusunemıyorum neler dicek.Allah beni bu dünyaya balık burcu göndererek yeterince öldürüyo beni be abla
Haydaaa ... Arabesk'e de bağladık tamamdır :) düşünme öyle şeyler, bırak ne istiyorsa onu yapsın, bu süreçte sende dönecek dönecek diye düşünüp kendini hırpalama. O nasıl dersleri için senden uzak kalıyorsa sende derslerine bir o kadar asıl... Bir sene sonra su yazdıklarını silmek isteyeceksinAllah beni bu dünyaya balık burcu göndererek yeterince öldürüyo beni be abla
Burda yazdıklarınızı anlıyorum belki başkasının bunları yazdığını görsem ben de sizin yazdıklarınızı yazardım bu sene her halükarda geçecek ve benim kafamı çok da kaldırma fırsatım olmayacak bir sene sonra ben de böyle bağlı olacağımı sanmıyorum bişeylere gidilir konuşulur olmazsa da allahın kapattığı kapıda vardır bir hayır diyip devam edicem korkmayın o kadar kör bir aşık değilim,sevgimi yitirmemek benim derdim
Üç buçuk sene sürüm sürüm süründürdüysem zor bişey değil o kadar sanırımKontörün olsa da sövmezdin.
Of inşallah gözüm kanayarak okurum bu yazdıklarımı ya çok teşekkür ederimHaydaaa ... Arabesk'e de bağladık tamamdır :) düşünme öyle şeyler, bırak ne istiyorsa onu yapsın, bu süreçte sende dönecek dönecek diye düşünüp kendini hırpalama. O nasıl dersleri için senden uzak kalıyorsa sende derslerine bir o kadar asıl... Bir sene sonra su yazdıklarını silmek isteyeceksin
Asıl sürüm sürüm sürünmeyi göze aldığın için zor .Üç buçuk sene sürüm sürüm süründürdüysem zor bişey değil o kadar sanırım
Yaş 17 mı ?Of inşallah gözüm kanayarak okurum bu yazdıklarımı ya çok teşekkür ederim
Bir korkum yok, derdini yazmissin yorum istemissin. Yazdik bizde, gercekler soylenince de begenmeyen laf carpiyor.
Yitirmek istemediginiz sevginiz, sevgiliniz sizi 1 sene gormek istemiyor. Yillarin verdigi yorgunluk icin. Yersen...
Bence bunun pesinde olacagina gercek sebebini dusun. Zor degil cevabi.
Bir korkum yok, derdini yazmissin yorum istemissin. Yazdik bizde, gercekler soylenince de begenmeyen laf carpiyor.
Yitirmek istemediginiz sevginiz, sevgiliniz sizi 1 sene gormek istemiyor. Yillarin verdigi yorgunluk icin. Yersen...
Bence bunun pesinde olacagina gercek sebebini dusun. Zor degil cevabi.
Öyle demeyin ya bunları okuyunca kendime geldim aslında birazAsıl sürüm sürüm sürünmeyi göze aldığın için zor .
18 e azcık kaldıYaş 17 mı ?
İşte bi böyle düşünüyorum bi de ya bambaşka olursa diyorum öyle gel git yaniPsikolojisi normal değil, yanındakini de içine çeker böylesi. Normalde ben olsam kalıp destek olurdum ama bir sene ayrı olmak ne demek? Bırakır giderim , 1 sene yiyecek ömrümden, belki de boş yere... Oldu canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?