1 Senelik Ara

Burda yazdıklarınızı anlıyorum belki başkasının bunları yazdığını görsem ben de sizin yazdıklarınızı yazardım bu sene her halükarda geçecek ve benim kafamı çok da kaldırma fırsatım olmayacak bir sene sonra ben de böyle bağlı olacağımı sanmıyorum bişeylere gidilir konuşulur olmazsa da allahın kapattığı kapıda vardır bir hayır diyip devam edicem korkmayın o kadar kör bir aşık değilim,sevgimi yitirmemek benim derdim

Öyle bi sıralamışsınız ki arayıp sövesim geldi allahtan kontörüm yok

Allah beni bu dünyaya balık burcu göndererek yeterince öldürüyo beni be abla
Yaşınız küçük.dha 18 19 yasında ne bu yılların yorgunlugu fılan.bu adam 25 yasına gelınce dusunemıyorum neler dicek.
Sen onu bırak kendnı duşün. Sınava hazırlan üniverstyı kazan bı meslek edınkedndine.

Allah beni bu dünyaya balık burcu göndererek yeterince öldürüyo beni be abla
Haydaaa ... Arabesk'e de bağladık tamamdır :) düşünme öyle şeyler, bırak ne istiyorsa onu yapsın, bu süreçte sende dönecek dönecek diye düşünüp kendini hırpalama. O nasıl dersleri için senden uzak kalıyorsa sende derslerine bir o kadar asıl... Bir sene sonra su yazdıklarını silmek isteyeceksin

Bir korkum yok, derdini yazmissin yorum istemissin. Yazdik bizde, gercekler soylenince de begenmeyen laf carpiyor.

Yitirmek istemediginiz sevginiz, sevgiliniz sizi 1 sene gormek istemiyor. Yillarin verdigi yorgunluk icin. Yersen...

Bence bunun pesinde olacagina gercek sebebini dusun. Zor degil cevabi.

Bence bitmiş psikolojisine girmek ve yeni başlangıç yapmak en doğrusu, o dönem aranızda yaşayacağınız dalgalanma etkileyebilir seni. Zaten lise aşklarından kaçı sonsuza dek sürmüş ki, o da sen de değişeceksiniz, belki de çok farklı yerlere gideceksiniz, üniversitede başkalarına aşık olacaksınız. Geleceğini etkileyecek mesafede durma ona karşı.

Of inşallah gözüm kanayarak okurum bu yazdıklarımı ya çok teşekkür ederim

Bence ben onu aklımdan hipoyla siler gibi silmeye çalışıyım sonra bi sene sonra o tarihte gidiyim bu yazdıklarınızı misliyle ona söyleyim eminim hasar alır benim aldığım gibi sonra da üniversite falan unuturum illa ki

Psikolojisi normal değil, yanındakini de içine çeker böylesi. Normalde ben olsam kalıp destek olurdum ama bir sene ayrı olmak ne demek? Bırakır giderim , 1 sene yiyecek ömrümden, belki de boş yere... Oldu canım.
İşte bi böyle düşünüyorum bi de ya bambaşka olursa diyorum öyle gel git yani

ne olacak her zoru gördüğünde bir sene uzaklaşacak mı?
yoluna bak bir seneye köprünün altından çok sular akar.. bu çocuktanda bir cacık olmaz..
korkak ilk gördüğü zorlukta adamı yarı yolda bırakır..
güvenipte yola çıkılmaz bununla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…