1 Senelik Ara

Sınav senesi çok yıpratıcı bir senedir bence hedefler büyükse cidden bir takım zevklerden vazgeçilir ancak sizin halihazırda bir ilişkiniz var zaten sınav senesinde yeni bir ilişkiye başlanmaz ancak bence olan da bitirilmemeli.
Bir de bir arkadaşımın sevgilisi de böyle bitimişti sonra yıl içinde başkasına yazmıştı bahane etmiş diye düşünmüştük.Hakkınızda hayırlı olsun ama her türlü yıllık bir ara sizi çok uzaklaştırır.

Son düzenleme:
Doğru söylüyosunuz peki bunu nasıl başarıcam onu halledemiyorum

Belki hayatımdaki en güvenilir insandı niye böyle olduğunu anlayamıyorum o kadar zor ki

Doğru söylüyosunuz peki bunu nasıl başarıcam onu halledemiyorum
Ben de sınav senesinde ygsye bir ay kala ayrıldım 1.5 yıllık sevgilimden, başka biriyle flört ettim sonra baktım ki sadece boşluktan flört ediyormuşum, onu fark edip düzeldim. İyi tavsiye verebileceğimi sanmıyorum o konuda en iyi örnek ben değilim anlattığım gibi ama benim işim kolaydı başka şehirlerdeydik, görmüyordum. En kestirme çözüm görmemek, zaten tüm sene dershanede geçecek, tüm iletişimi kesmek en mantıklı yol gibi görünüyor.

Valla bence de öyle sonuçta bu sene bitince tercih listemiz aynı ya da yakın yerler olacaktı sonra da üni bir ya da ikide de ailelere söyleriz ciddileşir diyorduk şansım heralde ya

ben sınava sevgilimle hazırlandım, en büyük desteklerimden biri de oydu. ne zaman uyuyakalsam arardı, skype açıp çalışırdık, birbirimizin sorularını çözerdik, birlikte etüt alırdık, anlamadıklarımızı anlatırdık. dersten bunalınca gelirdi, akşamları yirmi otuz dakika yürüyüşe çıkardık, sohbet ederdik. başka dertlerimiz de olurdu, onları da paylaşırdık tabi ki. asıl böyle zamanda destek olunmayacaksa ileride Allah korusun büyük şeyler yaşandığında napacaksınız? sevgili demek, bir zaman sonra en büyük desteklerden biri demek hayatta.

+1

Zaten hiçbir iletişimimiz yok ama zoruma giden kolay başlamamış bir şeyin böyle kolay bitmesi ben flört falan etmem bu sene zaten bundan sonra da tövbe ederim heralde

Biz de o kadar çok kurmuştuk ki bunların hayalini ne mutlu size inşallah böyle de devam eder hep

Unut demiyorum ki gercekleri görmeye calis diyorum. Tabii kendini beni seviyor modundan cikarabilirsen.

Biz de o kadar çok kurmuştuk ki bunların hayalini ne mutlu size inşallah böyle de devam eder hep
yok biz ayrıldık sınavdan sonra başka sebeplerden ama ben böyle olması gerektiğini düşünüyorum... zor bir şey değil. sonuçta siz de sınava hazırlanıyorsunuz siz de bunu yapabilirdiniz ama destek almayı seçtiniz. ailenizden sonra en az dostlarınız kadar önemli bir yerdedir eminim size danışmadan böyle bir karar alması, sizi üzeceğini düşünmemesi bile yeterince bencilce. ben olsam önüme bakardım ama üzülmemek mümkün değil biliyorum. o yüzden elimden geleni yaptım demek için isterseniz son bir kez sakin kafayla konuşun.

Belki hayatımdaki en güvenilir insandı niye böyle olduğunu anlayamıyorum o kadar zor ki

artık değil o yolunu çizmiş sende kendi yolunu çiz..
zaten insanın 15 yaşındaki aklıyla üni bitirip meslek sahibi olup çalışmaya başladığı zaman ki aklı bir mi? 15 yaşındaki çocuğun beğenisi beklentisi ile bir olabilir mi?
tamam çocukluk hayalleri kurmuşsunuz evleniriz vs diye ama artık önüne bak hayat sana ne güzellikler getirecek daha..

15 değil ablacım 18 of bilmiyorum gerçekten kazan gibi kafam

Zaten hiçbir iletişimimiz yok ama zoruma giden kolay başlamamış bir şeyin böyle kolay bitmesi ben flört falan etmem bu sene zaten bundan sonra da tövbe ederim heralde
Benimki de zor başlamıştı, peşimden az koşmadı ama kendi de senin sevgilinin girdiği tipte bir döneme girdi, bana karşı değişti, adam gibi bir şey de anlatmadı, ben de senin yüzünden mutsuzum deyip ayrıldım dayanamadım. Ha aylar sonra lysden hemen sonra yine yazdım dönmek istedim ama olmadı bir şekilde ama ondan da aylar sonra aşık oldum üniversitede birine, tereyağından kıl çeker gibi başladı ilişki. Bazen biri bizim için zahmete katlandığında sanıyoruz ki o doğru kişidir ya da bize çok kıymet veriyordur öyle hemen bırakmaz. Öyle olmuyormuş o işler, bu yüzden sana zor geliyor, fedakarlıkla başlamış ilişkiyi nasıl bu kadar kolay bitirir diyorsun da, o dönem duygu dünyası çabuk değişiyor... Tövbe etmeyeceksin emin ol, zamanı gelince olacak bir şeyler :) Yeter ki bekleme psikolojisine girme.

Evet haklısınız aramam konuşmam lazım sakince çok ters cevap verdi başta yine aynısını yapar diye korkuyorum çok sağolun inşallah her şey güzel olur hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…