- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.831
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gönder bence zaten kısa süre sonra online a dönecekler dönmezse de sınıfta kalsın nolacak.ben de yüzyüzeye dönerse 4. sınıflar sınıfta kalsın gene de göndermeyeceğim bu yıl.online devam ederse eğitime devammmBenim oğlum 76 aylık ben bile göndermeyeceğim.
Sizin yerinizde olsam seve seve göndermem :)))))
Benim de kizim 2014 dogumlu bizde baslayacagiz ilkolula ben gondercem allahin ozniyle bu surec ne zaman bitecek kesin bisey yok tedbirler alarak mecbur yollacagizherkese merhaba
2014 aralık dogumllu kızımı ilkokula yazdırdım fakat malum süreçten dolayı gönderip göndermeme konusunda hala tereddüt yaşıyorum.
şöyle ki;
ben çalışıyorum ve babannesi bakıyor.babanne ağır şeker hastası.kızımın ola ki okuldan eve hastalık getirmesi çok ciddi bir sorun olur babannesı için.
bunun dışında 1.hafta 1 ders,2.hafta 2 ders derken belki birkaç hafta sonra komple online olucak 1.sınıflarda.dolayısıyla sağlam bir temel alamayacak gibi geliyor..öğretmenle yüzyüze başlamayacak eğitim hayatı..
hadi diyelım onlıne oldu,bu seferde babanneyle o sisteme bağlanması egitm görmesi vs hep sorun,ben evde değilim,öyle bilgisayarı acıp baglanmaları vs bile hep sorun..
69 aylık olması bir avantaj.bir çok kişi pandemı olmadıgı dönemlerde dahi çocugunu bu yaşta göndermiyor okula.1 yıl beklemek çok ciddi bir zaman kaybı olusturmayacak bizim için..
ama bir yandan da yıl kaybetmesin tüm çocuklar ne yaşıyacaksa kızım da kaderini yaşasın diyorum..ikileme düşüyorum..
siz olsanız ne yapardınz bu şartlarda?
göndermek mi mantıklı,1 yıl beklemek mi?
teşekkürler şimdiden..
Yok ceycey göndereceğim de devamsızlıktan kalsın seneye tekrar 1 den başlasın . O manada göndermeyeceğimgönder bence zaten kısa süre sonra online a dönecekler dönmezse de sınıfta kalsın nolacak.ben de yüzyüzeye dönerse 4. sınıflar sınıfta kalsın gene de göndermeyeceğim bu yıl.online devam ederse eğitime devammm
işte ben de onu diyorum başlasın ama okula gitmesin evde kendiniz öğretin okuma yazmayı.zaten sınıfta bırakamaz milli eğitim kimseyi bu pandemi de sene de kaybetmemiş olur .okuma yazma öğrenmek zor değil ki öğretmen 3 ayda öğretebiliyor siz de evde 6 ayda öğretirsiniz nolacak .hem öğretmeni de destek olur canlı derslerleYok ceycey göndereceğim de devamsızlıktan kalsın seneye tekrar 1 den başlasın . O manada göndermeyeceğim ☺
Sınıfta kalmayabilir. Haziran ayında ikinci sınıfa geçtiğini öğrenebilirsiniz. Sistemde göründüğü için geçmesi için yeterli bir sebep olabilir. Çünkü büyük ihtimalle bu sene devamsızlık zorunluluğu olmayacak.Yok ceycey göndereceğim de devamsızlıktan kalsın seneye tekrar 1 den başlasın . O manada göndermeyeceğim![]()
Ben kesinlikle beklerdim. Şu şartlarda okula başlasa online eğitim için ilgilencek ebeveyn lazim. Babaanne bunu yapamaz. Alt yapı çok zayıf olcak. Bence bekleyin nherkese merhaba
2014 aralık dogumllu kızımı ilkokula yazdırdım fakat malum süreçten dolayı gönderip göndermeme konusunda hala tereddüt yaşıyorum.
şöyle ki;
ben çalışıyorum ve babannesi bakıyor.babanne ağır şeker hastası.kızımın ola ki okuldan eve hastalık getirmesi çok ciddi bir sorun olur babannesı için.
bunun dışında 1.hafta 1 ders,2.hafta 2 ders derken belki birkaç hafta sonra komple online olucak 1.sınıflarda.dolayısıyla sağlam bir temel alamayacak gibi geliyor..öğretmenle yüzyüze başlamayacak eğitim hayatı..
hadi diyelım onlıne oldu,bu seferde babanneyle o sisteme bağlanması egitm görmesi vs hep sorun,ben evde değilim,öyle bilgisayarı acıp baglanmaları vs bile hep sorun..
69 aylık olması bir avantaj.bir çok kişi pandemı olmadıgı dönemlerde dahi çocugunu bu yaşta göndermiyor okula.1 yıl beklemek çok ciddi bir zaman kaybı olusturmayacak bizim için..
ama bir yandan da yıl kaybetmesin tüm çocuklar ne yaşıyacaksa kızım da kaderini yaşasın diyorum..ikileme düşüyorum..
siz olsanız ne yapardınz bu şartlarda?
göndermek mi mantıklı,1 yıl beklemek mi?
teşekkürler şimdiden..
Bir öğretmen arkadaşım . Kurulda sınıfta kalmasını istiyorum derseniz bırakırlar demişti.Sınıfta kalmayabilir. Haziran ayında ikinci sınıfa geçtiğini öğrenebilirsiniz. Sistemde göründüğü için geçmesi için yeterli bir sebep olabilir. Çünkü büyük ihtimalle bu sene devamsızlık zorunluluğu olmayacak.
Aynen bunu planlıyorum bende .işte ben de onu diyorum başlasın ama okula gitmesin evde kendiniz öğretin okuma yazmayı.zaten sınıfta bırakamaz milli eğitim kimseyi bu pandemi de sene de kaybetmemiş olur .okuma yazma öğrenmek zor değil ki öğretmen 3 ayda öğretebiliyor siz de evde 6 ayda öğretirsiniz nolacak .hem öğretmeni de destek olur canlı derslerle
Normal okul şartlarında böyle oluyor. Ancak eğer bu yıl boyunca devamsızlığa bakılmazsa çocuğunuz gözden kaçıp, otomatik olarak ikinci sınıfa geçebilir. Mart'tan beri eğitimde herşey belirsiz, kafalar karışık. Çok güvenmeyin derim.Bir öğretmen arkadaşım . Kurulda sınıfta kalmasını istiyorum derseniz bırakırlar demişti.