Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kizlar kahvaltimi yaptim

1 dilim kepek ekmek
1 tane haslanmis yumurta
kucuk 1 kare krem peynirle
yesil cay
ve bol su

kahvaltidan once 50, 50 2 set halinde ip atladim evde
ve bes dakika pilates yaptim ..

simdide 1 fincan daha yesil cay iciyorum
yagmur yagiyor yuruyusu iptal ettim onun yerine izcik kestirsemmi ne cok uykum var :p

Slm Kızlar ben geldim dersten..
hemen size bugünkü sporumu yazayım..

45 dk plates hemen ardından 30 dk hızlı tempoda yürüyüş (3,5 km toplamda 205 kal . yaktım)

sabah kahvaltım
1 dilim çavdar ekmeği (normalde 2 dilim olması gerekiyor)
1 yumurtadan omlet
1 kk beyaz peynir
domates ve salatalık

diyetisyenin listesinde 2 tane zeytin vardı ama onu yemedim unutmuşum :(

ara
4 kuru kayısı (1 pors. meyve)

Devamını yedikçe yazıcam..
:35:

ama bu kuralı nıye baştan koymadık itirazım şu yönde ben dün gece seçim görevinden yorgun argın gelıp gözlerım kapanırcasına zorla 5 mesaj yazdım.sırf maı puan kırmasın dıye.eşim biel şaşırdı.puanım kırılmasın dedım.

düşün yanı cumartesı gece 1 e akdar eçimde ne yapacagıma çalıştım

pazar sabahı 6.15 te kalkıp seçime giidp akşama kadar 259 kışının yo kullandıgı bı sandıkta zor bı görevın ardından saatlarce ayakta çalışıp bekleyıp bütün vucudum yorgunluktan bittiiği halde..........akşam 21.30 da eve zor attım kendımı.

ve.............takıma olan sorumlulugumu yerıne getırdim.

ben puanımı isterım.................bilsem gırmezdım...................

canım gunlerdır secım yuzunden erken kalkıyom yorgun oldugum halde uyuyamadım.8 den berı ayaktayım ama yorgunummmmmmmmmmm.............

canım hayırlısı sende çok sıkıntı yaşamıssın.........her yolun bi inişli bi çıkışı var.............inşallah 2. bebişinde hayırlısıyla sağlıklı olur.....

eeeeeeeee kımlğini nıye gizliyon onlıne oldugunu bılmesını ıstemedıklerın mı var?

yada hangı sıteyı okudugunu bılmesını ıstemedıklerın mı?

ben şayet onlıne olmayan üyelere çok yazmamaya çalışıyom.....önceliği onlıne olanlara tanıyorummmm.........

evet hem tv acık hem net

ohhhhhhhhhhh

sag elımde kumanda

Ah benim canım arkadaşım demek sen dün seçimde görevliydin kıyamam ben sana bebeeemmm... Ama bak dün o kadar çalıştın bugün tatil yapıyon fena mı? hem az kaldı okulların kapanmasına.. harbiden ne zaman tatil olcak okullar ?

Ah benim canım arkadaşım demek sen dün seçimde görevliydin kıyamam ben sana bebeeemmm... Ama bak dün o kadar çalıştın bugün tatil yapıyon fena mı? hem az kaldı okulların kapanmasına.. harbiden ne zaman tatil olcak okullar ?

4 gun sonra öğrencıler e tatılde. biz 1 temmuza kadar semınere gıdecez.

bi de perşembe gününe dişçiye randevu aldım.bakalım neler olıcek.

4 gun sonra öğrencıler e tatılde. biz 1 temmuza kadar semınere gıdecez.

bi de perşembe gününe dişçiye randevu aldım.bakalım neler olıcek.

olsun canım 1 temmuza ne kadı ki şurda ondan sonra oohhhh tatil nerden baksan 2 ay..
hayırdır canım geçmiş olsun sen dişçiye niye gidiyon iyi bakmadın mı dişlerine çürüttün mü yoksamm

Ben 14. takım üyesiyim üzerime düşen görevi yapmadığım için cezalıyım:18::18:

kızlar bende yediklerimi yazayım.

Sabah, 1 dilim çok tahıllı ekmek
1 adet üçgen peynir
Ara - 1 galeta
1 avuç beyaz leblebi

Öğlen Yarım kase çorba
1 tabak kurufasulye
1 kase cacık

şuana kadar iyi gittim, umarım akşama kadar ipin ucunu kaçırmam.

Slm Kızlar ben geldim dersten..
hemen size bugünkü sporumu yazayım..

45 dk plates hemen ardından 30 dk hızlı tempoda yürüyüş (3,5 km toplamda 205 kal . yaktım)

sabah kahvaltım
1 dilim çavdar ekmeği (normalde 2 dilim olması gerekiyor)
1 yumurtadan omlet
1 kk beyaz peynir
domates ve salatalık

diyetisyenin listesinde 2 tane zeytin vardı ama onu yemedim unutmuşum :(

ara
4 kuru kayısı (1 pors. meyve)

Devamını yedikçe yazıcam..
:35:

ay innuk kirk bin kere masallah
daha ne diyim
ben bu sabah 5 dakika zor yaptim pilates, evde olmuyor..
subatta yazilmistim pilates kursuna sali ve cuma gunleri haftada iki kez gidicektim
bebekle olmadi biraktim yenidenmi baslasam ne :44:

1 adet üçgen peynir
Ara - 1 galeta
1 avuç beyaz leblebi

Öğlen Yarım kase çorba
1 tabak kurufasulye
1 kase cacık

aksama kadar 2 ara ogun daha birseyler atistir canim .. ben ara ogun atlayinca aclik krizine giriyorum bu seferde resmen saldiriya geciyorum

1 adet üçgen peynir
Ara - 1 galeta
1 avuç beyaz leblebi

Öğlen Yarım kase çorba
1 tabak kurufasulye
1 kase cacık

Afiyet olsun canım.. bak bende acıktım şimdi gidip bende yemeğimi hazırlıyım bari. Menün güzel olmuş ama kahvaltı az gibi geldi gözüme üçgen peynir çok yağlı onun yerine yumurta yeseydin daha tok tutardı hem kal. daha az.. akşama aynı şekilde devam et araları atlama..

ay innuk kirk bin kere masallah
daha ne diyim
ben bu sabah 5 dakika zor yaptim pilates, evde olmuyor..
subatta yazilmistim pilates kursuna sali ve cuma gunleri haftada iki kez gidicektim
bebekle olmadi biraktim yenidenmi baslasam ne :44:

:nazar: Saol canım..Teşkürler

Gerçekten zor bir spormuş ama çok sevdim ben pilatesi.. Birde hoca eşliğinde grupça yapılınca daha zevkli oluyor evde ister istemez sıkılırsın tek başına..
Çocukla benim içinde zordu böyle bişe ama allahtan salonun çocuk bakım bölümü var bırakıyorum orda oynuyor çocuklarla..
Bence bebeğin az daha büyüsün bırakacak yerin varsa hiç durma insan mutlu oluyo walla

olsun canım 1 temmuza ne kadı ki şurda ondan sonra oohhhh tatil nerden baksan 2 ay..
hayırdır canım geçmiş olsun sen dişçiye niye gidiyon iyi bakmadın mı dişlerine çürüttün mü yoksamm
sağ üst azı dişim agrıyo.

hamılelık öncesı genel bakım yaptırcam 2 sene oncede yaptırmıştım.

kışa bebik düşünüyom bakalım kısmet.

sağ üst azı dişim agrıyo.

hamılelık öncesı genel bakım yaptırcam 2 sene oncede yaptırmıştım.

kışa bebik düşünüyom bakalım kısmet.

Hadi bakalım canım inşallah kışa al bebişini kucağına :) O zamanda kadar şu kalan kilolarını ver asıl bakalım biraz..

kızlar ben öğle yemeğimi yedim sizede tyazıyım hemen :)

1 kepçe mercimek çorbası
2 dilim çavdar ekmeği
8 yemek kaşığı zeytinyağlı kabak
2 yemek kaşığı yoğurt
1 büyük kase salata

ben anlamadim, ceza olarak bizim basliga mi yazmak zorundasin :26:

bende oyle tahmin ettim degisik bi ceza imis eger ole ise :))

Hadi bakalım canım inşallah kışa al bebişini kucağına :) O zamanda kadar şu kalan kilolarını ver asıl bakalım biraz..

kızlar ben öğle yemeğimi yedim sizede tyazıyım hemen :)

1 kepçe mercimek çorbası
2 dilim çavdar ekmeği
8 yemek kaşığı zeytinyağlı kabak
2 yemek kaşığı yoğurt
1 büyük kase salata

afiyet olsun canim super bi menu bende aksamami yapsam :44:
kizlar aclik bu saatlerde beni ara ara yokluyor .. ama mutfaga girmiyorum
az once ogluma meyveli yogurt yediriyordum iki kasikda kendim almisim sonradan farkettim
aklima sahika nin rejimi geldi :52: acliktan bebenin bibronunu dikmisti :1:

Ya kızlar ben az önce mutfağa gttim ve hiç yapmamam gereken bişe yaptım kendimi hiç affetmiycem offf yaaa ne kadar iradesizim ben yaaa :57::57:

Ya kızlar ben az önce mutfağa gttim ve hiç yapmamam gereken bişe yaptım kendimi hiç affetmiycem offf yaaa ne kadar iradesizim ben yaaa :57::57:

Hayırdır şekerim, kendine bu kadar kızacak naptın ? Kesin boğaza hakim olamamakla ilgilidir :61:
Bi iradesizde benim..........Atıştırmalık beyaz leblebi getirmiştim bende cumaya yetecek kadar, ama kontrolümü kaybettim, bi avuç bi avuç derken paketi bitirmişim bile :30: :30: :30: biri gelip elime vursun... akşam yemeği yemeden leblebiyle doldurdum nerdeyse kotayı.

Back
X