Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar günaydınnn..
Öncelikle dün uğrayamadığım için herkesten özürdiliyorum. Sizi kendimden mahrum ettiğim için :1::1: Şaka bir yana dün evden erken çıktık hem oy kullanmak için geç kalmayalım diye hemde arabayı ben kullanmak istediğim için trafik olmasın dedik. Kahvaltıdan sonra attık kendimizi dışarı alış verişti şuydu buydu derken akşam geç geldik mazur görün gelemedim..

Ama ilk defa bir hafta sonu diyetimi bozmadan beslendim kendimi tebrik ediyorum.. Ama tartıdan bu hafta umudum yok..
çünkü regli oldum bu sabah ve iki gündür tartıda 500-800 gr aralığında fazla geliyorum inşallah kilo değildir. şişliktirde cumaya normale dönerim..

Ya kızlar ben bu diyetisyenin listesini tam olarak uygulayamıyorum.. hep ekmekler ve meyveler eksik kalıyo napcaz??

yaa iki gündür binbir zahmet puanlama hazırlıyorum ama yollayamadan ya elektirik gidiyo ya internet...
sinirden kudurdum yaw...

bu arada pazar günlerini puanlamaya katmıcam... çünkü herkesin eşi evde oluyo kimse giremiyo...

uykusuz bi geceden gunaydin kizlar
3 de yattim 7 de kalktim
uyku tutmuyor bir iki haftadir beni rejimdenmidir ne :52:

bende almanya cnm, pek uzak sayilmayiz :)​

canim bende luxembourg sinirindayim
luxembourga 50, almanyaya perle 25 km sinirdayiz
kiz ben almanyaya geliyorum ayda bir, D&M magzasi varya nivealar palmolivler elsevler filan pek bi cuuz oluyor orda
hem parfumlerimi hem makyaj malzemelerimi doldurup gidiyom ( pek bi bebelsci gordum kendimi :52:)

canım sen çocukğuna ne yedirip içirdiğini bilmiyo musun da üzülüyosun boşver sen o dr lar...
obezite riski var evet haklı dr ama o risk çocuğuna sebze yedirmeyen evde akşama kadar lak lak edip akşam Pizza hamburger söyleyen annlerin çocuklarında var...
çikolata kola pizza, ketçap vs işte sen de biliyosun zararlı listeyi yedirmedikten sonra ne olacakki fazla yemektenn...hem çocuk bu hareketlidir yakar yediklerini..
kaldı ki çocuğun sadece 550 gr almış...:1:
duyanda 10 aylık 20 kilo çocuk var sanacak...
boşver sen onları sebze ağırlıklı karbonhidra protein kalsiyum vs dengeli ver hiç bişi olmaz...
benim kızım da aşırı iştahlı ama yutma problemi olduğu için herşeyden yiyemiyo....
inanki 4 kepçe çorba içer daha üzerine süt ister...:1:
oğlum dersen özene bezne tavuk sulu vs çorba yaparım 2 kaşıktan fazla almaz...

düşme konusunda sen de haklısın canım ama çocuk bunlar...yatağa bağlayamayız ki..:1:
ama 10 aylık yürümeyi bilmeyen çocuk sehpaya nasıl çarptı onu da anlayamadım ama neyse bakalım...
kızcan şimdi sen bana..:1:
çoğu anne bana kızıyo çünkü... ben bu yüzden yeni doğum yapanlarla özellikle 2 yıl görüşmüyorum...:1:

sürçü lisan ettiysek affola...:71:

ne demek ask olsun inan senin gibi saglam ayakta durabilen bi anne olmayi cok isterdim ama herkes bir olmuyor iste

guzelim bide yalniz cocuk buyutsen amenna diycem ama
2 elti 6 tane torun cocuklar konusundada diktator bi kayinvalideyle bazen hafta icleri mecburende hafta sonlari gorusmek zorundayim
benim evime cips girmez kola senelerdir girmez pizza iki ayda bir disarda ya yeriz ya yemeyiz
ama bana gelirken bile ellerinde cipslerle gelen( sen almiyorsun ya cocuklar cipssiz durmaz sebebiyle )
hangi eve gitsek hepsinin en az iki dolabi kinderlerle binbir cesit bonbonlarla sekerlerle dolu, sen istedigin kadar alma ..
esim kizdigi halde gecen kayinvalidem oglum tok olmasina ragmen 1 tane buyuk kinder cikilota
bir bucukda muz yedirmis
haberimiz yok gece sabaha kadar uyumadi inledi bebegim heralde ben cok kacirdim ondan oldu dedi ertesi gun
siz yedirmezseniz yedirmeyin ben gizli gizli veriyorum deyip birde siritan bi kadina ne dersin ne yaparsin

eltimin buyuk kizi 8 yasinda ozel diyetisyene gidiyor 1 senedir arkadasimin kizi hakeza 5 yasinda oda oyle ..
cevremde korkmam gereken ornek dolu anliycan

dusmesie gelince sende eminim biliyorsundur ki
yurumeye calisan cocuklar, en cok dusen cocuklardir ..
8. ayindan beri koltuklara tutunup yuruyor ordan tek elini birakip baska yere tutunmaya calisiyor ve tutunurken en son sehpaya carpti
ondan oncede bi kalorifer ve yatak kenari vukuatimiz var .. her yerinde bi morluk her yerinde bi iz hic gecmiyor .. :50:

belki cok hassas gorebilirsin beni bir tek sen degil
bir cok kisiden duydum bu sozu
bu bebis benim hayata tutunan ilk bebegim
4 tehlikeli dusukden sonra oldu .. senelerce bekledim bu bebegi ben
hamileligim bi mucizeydi normal yolla cok zor hamile kalmaniz dedikleri ay hamile kaldim ..
o hastaneden eli bos cikmayi Rabbim kimseye yasatmasin
belki hassasligim, duskunlugum bu yuzden

ben yeni dogum yapan anneleride cok iyi anliyorum cunku dunyaya bir mucize getiriyorsun ve ondan sorumlusun
Allahtan bi emanet aliyosun ve sorumlulugu altinda eziliyorsun
ben hic bi anneye kizmam kizamam :34:
ikincisinde eminim bende cok daha soguk kanli ve deneyimli olucamdir :61:
(inanmiyorum ikinci cocuk dedim delumuyum ne :52: )

kızlar günaydınnn..
Öncelikle dün uğrayamadığım için herkesten özürdiliyorum. Sizi kendimden mahrum ettiğim için :1::1: Şaka bir yana dün evden erken çıktık hem oy kullanmak için geç kalmayalım diye hemde arabayı ben kullanmak istediğim için trafik olmasın dedik. Kahvaltıdan sonra attık kendimizi dışarı alış verişti şuydu buydu derken akşam geç geldik mazur görün gelemedim..

Ama ilk defa bir hafta sonu diyetimi bozmadan beslendim kendimi tebrik ediyorum.. Ama tartıdan bu hafta umudum yok..
çünkü regli oldum bu sabah ve iki gündür tartıda 500-800 gr aralığında fazla geliyorum inşallah kilo değildir. şişliktirde cumaya normale dönerim..

Ya kızlar ben bu diyetisyenin listesini tam olarak uygulayamıyorum.. hep ekmekler ve meyveler eksik kalıyo napcaz??

bende seni tebrik ediyorum hafta sonu diyetini rejimini bozmayan ev kadinin alnindan opcem :34:

kizlar bana bi akil verin lutfen
ben dun aksam bi lahmacun bi adana ve 3 dilimde pasta huplettim demistim ya festivalde .. benim suucm yok kocam israr etti demistim ya :43:
sizce extradan napiyim bu bi kac gun onlari yok edebilmek icin
bugun tartilamadim korkumdan :53:

3 de yattim 7 de kalktim

kiz ben almanyaya geliyorum ayda bir, D&M magzasi varya nivealar palmolivler elsevler filan pek bi cuuz oluyor orda
hem parfumlerimi hem makyaj malzemelerimi doldurup gidiyom ( pek bi bebelsci gordum kendimi :52:)

ne demek ask olsun inan senin gibi saglam ayakta durabilen bi anne olmayi cok isterdim ama herkes bir olmuyor iste

2 elti 6 tane torun cocuklar konusundada diktator bi kayinvalideyle bazen hafta icleri mecburende hafta sonlari gorusmek zorundayim
benim evime cips girmez kola senelerdir girmez pizza iki ayda bir disarda ya yeriz ya yemeyiz
ama bana gelirken bile ellerinde cipslerle gelen( sen almiyorsun ya cocuklar cipssiz durmaz sebebiyle )
hangi eve gitsek hepsinin en az iki dolabi kinderlerle binbir cesit bonbonlarla sekerlerle dolu, sen istedigin kadar alma ..
esim kizdigi halde gecen kayinvalidem oglum tok olmasina ragmen 1 tane buyuk kinder cikilota
bir bucukda muz yedirmis
haberimiz yok gece sabaha kadar uyumadi inledi bebegim heralde ben cok kacirdim ondan oldu dedi ertesi gun
siz yedirmezseniz yedirmeyin ben gizli gizli veriyorum deyip birde siritan bi kadina ne dersin ne yaparsin

eltimin buyuk kizi 8 yasinda ozel diyetisyene gidiyor 1 senedir arkadasimin kizi hakeza 5 yasinda oda oyle ..

8. ayindan beri koltuklara tutunup yuruyor ordan tek elini birakip baska yere tutunmaya calisiyor ve tutunurken en son sehpaya carpti
ondan oncede bi kalorifer ve yatak kenari vukuatimiz var .. her yerinde bi morluk her yerinde bi iz hic gecmiyor .. :50:

hamileligim bi mucizeydi normal yolla cok zor hamile kalmaniz dedikleri ay hamile kaldim ..

ben yeni dogum yapan anneleride cok iyi anliyorum cunku dunyaya bir mucize getiriyorsun ve ondan sorumlusun

Canım yaww çok zor işin valla ..
Benim oğlumun ilk 16 ayında annem bizimleydi ben çalışırken o baktı oğluma bende benzer şeyler yaşadığımı hatırlıyorum. Bence biraz daha sert ol bu konuda hatta sen değil eşin sert olsun. Daha 10 aylık çocuğa koca çikolata verilir mi yaa nasıl bir mantıktır bu. Bazen oğlum patates kızartmasına saldırıyor benim içim gidiyor fazla yiecekte alışacak diye oysa iki haftada bir ya yiyor ya yemiyor..
Türk milletinde aynı zihniyet var hep tombul olsun şişko dursunki çocuk iyi bakmış anası desinler. Benim oğlum hep zayıftı şimdide iştahı iyi olmasına rağmen hala zayıf kilosunu hiç sorun etmiyorum yemek istemeyince ısrar etmeden bırakıyorum. Beni kınayanlar oldu aç bırakıyorsun çocuğu diye..
Napiyım zorla yediriyimde ilerde kilo vericem diye mi uğraşsın..
Çevrende 10-12 yaşında çocuklar var biri 70 biri 90 kilo sürekli rejim yapıyorlar.. Birinin annesi kendi söylüyor ben bebekken çok yedirdim diye ne diyceksin şimdi iyi eline sağlık şimdi senin sayende bu çocuk istediği gibi yiyip içemiyor mu diyceksin.. kalıyorsun işte öyle..
bende hatırlıyorum bu çocuk 3-4 yaşlarındayken elinden danone ler meyve suları cipsler çikolatalar düşmezdi üzerine birde annesi yemek yedidirdi..
O yüzden dikkat etmen lazım heleki seninki daha 10 aylık..
Allah yardımcım olsun canım yaaa kayınvalidene durumu anlat biraz mesela muz yedirsin tamamda çikolata vermesin yedircekse sağıklı şeyler yedirsin...

alahımmmm sana geliyorummmmmmmmmmmmmm:52::52:
bu kız beni öldürcek yaw...:4::4::4::4::4:
:78:ya ama niye ya. bak ben kaptanimin dedigini yapiyorum, ögün atlamiyorum hic :17: hemde besleyici seyler yedim...

pro üyeysen oluyor canim. normal üyelikte gizlenme secenegi yok​

ah DM:69: en sevdigim tükkkaan :82: evet fransa kozmetik konusunda baya pahali sanirim, ama markali seyler daha uygun degil mi mesela
lancome falan?m

kizlar bana bi akil verin lutfen
ben dun aksam bi lahmacun bi adana ve 3 dilimde pasta huplettim demistim ya festivalde .. benim suucm yok kocam israr etti demistim ya :43:
sizce extradan napiyim bu bi kac gun onlari yok edebilmek icin
bugun tartilamadim korkumdan :53:
yürüyüse cik tatlim​

Canım yaww çok zor işin valla ..
Benim oğlumun ilk 16 ayında annem bizimleydi ben çalışırken o baktı oğluma bende benzer şeyler yaşadığımı hatırlıyorum. Bence biraz daha sert ol bu konuda hatta sen değil eşin sert olsun. Daha 10 aylık çocuğa koca çikolata verilir mi yaa nasıl bir mantıktır bu. Bazen oğlum patates kızartmasına saldırıyor benim içim gidiyor fazla yiecekte alışacak diye oysa iki haftada bir ya yiyor ya yemiyor..
Türk milletinde aynı zihniyet var hep tombul olsun şişko dursunki çocuk iyi bakmış anası desinler. Benim oğlum hep zayıftı şimdide iştahı iyi olmasına rağmen hala zayıf kilosunu hiç sorun etmiyorum yemek istemeyince ısrar etmeden bırakıyorum. Beni kınayanlar oldu aç bırakıyorsun çocuğu diye..
Napiyım zorla yediriyimde ilerde kilo vericem diye mi uğraşsın..
Çevrende 10-12 yaşında çocuklar var biri 70 biri 90 kilo sürekli rejim yapıyorlar.. Birinin annesi kendi söylüyor ben bebekken çok yedirdim diye ne diyceksin şimdi iyi eline sağlık şimdi senin sayende bu çocuk istediği gibi yiyip içemiyor mu diyceksin.. kalıyorsun işte öyle..
bende hatırlıyorum bu çocuk 3-4 yaşlarındayken elinden danone ler meyve suları cipsler çikolatalar düşmezdi üzerine birde annesi yemek yedidirdi..
O yüzden dikkat etmen lazım heleki seninki daha 10 aylık..
Allah yardımcım olsun canım yaaa kayınvalidene durumu anlat biraz mesela muz yedirsin tamamda çikolata vermesin yedircekse sağıklı şeyler yedirsin...

anneyle eminim daha kolaydir canim
kayinvalideyle hersey acik konusulmuyor
gerci esim demedigini birakmiyor ama yinede bildigini okuyor kimi zaman sitem ederek kimi zaman piskinlige vurarak
daha 2aylikken mandalinayi tutup emdirtiyordu suyundan vitamin alsin diye
oglum cok cok emiyordu
bide gelene gidene cocuk cok iyi emiyorda gelin vermiyor diyordu :63:

yürüyüse cik tatlim[/INDENT]

oglum uyansin cikicam artik 1 saat bu saatlerde 1 saatte aksam esimle yurusem cok iyi olucak ..

hayırlısı canım potişe daha ıyı bakarsın artık.kıymetını bılırsın

geçmiş olsun

ayyy maşallah çok tatlı yaaaa:nazar:canım abur cubur yeirme yeter.yemek yesin .bak ne güzel yemek seçmiyo ver sebzeyi yesin annesi.benimki de 17 aylık ve yediremiyorum.hele diş çıkarıyo öldürdü beni bu gün.aç aç yattı şimdi.ama makarna pilav kızartma byılıyo bööle şeylere.daha ocakta pişerken kokusunu alıp geliyo bana da ver diye:50::50::50:

çok üzüldüm tatlım Rabbim şifa ve kolaylık versin inşşşş.

güle güle git tatlımmmm yolun açık olsun.

tatlım iyi etmişsin başka doktora bi görün bakalım.ama haklısın o da ilgilenmiyo işte.nasıl bi sistemse işte.

geçmiş olsun güzelimmm.havalar değişken aman dikkat et kendine.

tşkler kızlar bugün dahada kötüyüm sabah doktora gittim bi dünya ilaç aldım öğleden sonrada hastanedeyim hormon sonuclarımıve ulr-trason sonucuma göre ilaç tedavisine baslayıp sanırım diyetisyene yönlendirilicemmmm bakalım doktor ne diyeceeekk

dünkü menümüde yazayımm dün aksam ateşlenince yazamadımm

sabah:2 dilim ekmek 1 yumurta 1 kk peynir
öğle:1 tabak kiraz
akşam:2 köfte çok az patates kızartma salata 2 dilim tam buğday ekmeğii

bu arada pazar günlerini puanlamaya katmıcam... çünkü herkesin eşi evde oluyo kimse giremiyo...
ama bu kuralı nıye baştan koymadık itirazım şu yönde ben dün gece seçim görevinden yorgun argın gelıp gözlerım kapanırcasına zorla 5 mesaj yazdım.sırf maı puan kırmasın dıye.eşim biel şaşırdı.puanım kırılmasın dedım.

düşün yanı cumartesı gece 1 e akdar eçimde ne yapacagıma çalıştım

pazar sabahı 6.15 te kalkıp seçime giidp akşama kadar 259 kışının yo kullandıgı bı sandıkta zor bı görevın ardından saatlarce ayakta çalışıp bekleyıp bütün vucudum yorgunluktan bittiiği halde..........akşam 21.30 da eve zor attım kendımı.

ve.............takıma olan sorumlulugumu yerıne getırdim.

ben puanımı isterım.................bilsem gırmezdım...................

Kızzz sudemm naber prenses uyandın mı güzellik uykundan görüşemedik kaç gündür özledim kız seni ..
canım gunlerdır secım yuzunden erken kalkıyom yorgun oldugum halde uyuyamadım.8 den berı ayaktayım ama yorgunummmmmmmmmmm.............

3 de yattim 7 de kalktim

bir bucukda muz yedirmis

canım hayırlısı sende çok sıkıntı yaşamıssın.........her yolun bi inişli bi çıkışı var.............inşallah 2. bebişinde hayırlısıyla sağlıklı olur.....

:78:ya ama niye ya. bak ben kaptanimin dedigini yapiyorum, ögün atlamiyorum hic :17: hemde besleyici seyler yedim...

pro üyeysen oluyor canim. normal üyelikte gizlenme secenegi yok​

ah DM:69: en sevdigim tükkkaan :82: evet fransa kozmetik konusunda baya pahali sanirim, ama markali seyler daha uygun degil mi mesela
lancome falan?m

yürüyüse cik tatlim​

eeeeeeeee kımlğini nıye gizliyon onlıne oldugunu bılmesını ıstemedıklerın mı var?

yada hangı sıteyı okudugunu bılmesını ıstemedıklerın mı?

ben şayet onlıne olmayan üyelere çok yazmamaya çalışıyom.....önceliği onlıne olanlara tanıyorummmm.........

Back
X