Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

saol canım..ben de seni kendine olan güveninden ve bu hafta ki başarından dolayı tebrik ediyoum:61::61::nazar::nazar::nazar:

cok saol tatlimmmmm:69:

canım çocukalra etkısını bılmıyomda ban çok etkı ettı dıyebılrıırm.

akşam içtim sabah tık yok.

kahvaltıdan sonra içtim şimdi wc den zor çıkıyom ve okula gıtmem lazım.rezıl olmaktan korkuyom tutamıyom cunku..............

allah :S ne olcak simdi?

kızlar ben bu hafta verdiğim 100 gr.la bi utanç tablosuyum .ama bi hafta lahana diyetinde verdiğim 3 kiloyu bu hafta normal beslenmeye geçtiğim kaçamaklarımda olduğu halde kilo almadım ona seviniyoum.polyanna da olsaydı böle sölerdi eminim:3::3::3:

bu arada 10 tl verip eczaneden aldigim Formula 7 cayinin aslinda
2 liralik "dogadan form cay"dan hic bi farki olmadigini anladim.
Iceriklerini karsilastirdim tipa tip ayni, hatta form cayin icinde daha cok sey var :S

Resmen ender sarac ismine 8 TL vermisim, ne salagim :S

Geçmişi okudum geldim kızlarr

valla senin diyet listene hayranim, ne kadar zengin ve doyurucu.

benim bugün yediklerim:

sabah: 2 dilim kepekli ekmek, mozerella peyniri, domates

öglen: yemedim bisey.

aksam: kocaman bi tabak salata

aralarda baya bi kiraz yedim :17:

Canım bu diyetisyenin verdiği listeye uyabildiğim kadarı.. Listeden olan bazı şeyleri ben yemiyorum bile aslında buna rağmen kilo aldım bu hafta..
Senin listenede ben hayranım o kadar az yemekle nasıl yaşıyorsun sen yaww:53:

kaybedenler klubunu ızledım çok uyduruk hiç begenmedım.başlangıç,bitiş,....fosssssssss....

turk fılmlerının bu huyundan nefret edıyorum.fılmlerın sonunu bağlayamıyolar.

angelıc canım fılm tarzlarımız hiç benzemıyomuş.bi hevesle ızledık eşimle ama ıkımızde hayal kırıklıgına ugradık.

çalgı cengıyı de eşimin arkadaşları tevsıye etmemış....

ay wasayı da meraktan 4 çeşidini de bırden aldım ama tadı çok kötü ya.........

ıkı çeşidinin tadına baktım yıyemedım zorla çöpe gıtmesın dıye damak tadımı mahvettım.normalde yemek seçmem herşeyı yerım ama tadı hakket bı tuhaf.dıger ıkısını de ıade ettım.

burda ne okursaqm meraktan alıyom.izliyom.ama her ınsanın zevkı farklı.

Sudemcim çalgı çengi öyle çok ahım şahım bir film değil absürb komedi yani bol küfür, bol bol ankara ağzı konuşma falan ama güldürüyor yani eğleniyorsun..
Sana bişe katıyormu hayır hiç bişe katmıyor ama o anlık eğleniyorsun işte.. Ama hayal kırıklığı yaratmaz yani recep ivedik izleyip beğenmişsen bunu da beğenirsin diye düşünüyorum..

Wasa konusunda herkesin zevki farklıdır tabi ama bana değişik geldi yani o sunta kılıklı form bisküvilerinin yanında çok daha tercih edilir bir seçenek bana göre tabii ama işte zevk meselesi birde ben tadından çok pratik oluşunu seviyorum açıkcası birde tok tutuyor iyi bir ara öğün bence...

kızlar aylar once 40 beden lcw dan pantolon almıştım.

şimdi off süper oluyo hafııf bol bıle harıka oluyo

ay acaip mutluyum ya artık 40 bılem gıyebılyıommmmmmmmm

bi de okuldakıler kıskançlıktan çatlıyo......

süreklı benı övüyolar bırak şu dıyetı yeter artık daha ne verıcen ıyıısn dıyolar.

bende yok daha 5 kılo daha verıcem dıyorum....

bende kuusr bulamıyolar artık saçma sapan şeyler söylemeye başladılar.

dun biri ne dıyo eşimin bana hedıye aldıgı altın kunyeye sahtemı o dedi.....

Ohhh çatlasınlarda patlasınlar.. Seninkiler yine başka şeye sarıyorlarmış benimkiler hiç bir yorum yapmıyorlar gıcccıkk oluyorum yani o kadar zayıfladık geçen yaza göre ben en az 6 beden inceldim farkındayım mesela hamile kalmadan önce aldığım 29 beden kota artık girebiliyorum rahatlıkla sadece kenarlardan az biraz fışkıran yağlarım var ama o kadarda olsun.. Ama işte bazı akrabalarım özellikle eşim tarafından hiç belli olmuyormuş gibi davranıyorlar hiç bir yorum yapmıyorlar. Ama 80 küsür kilo olduğum dönemlerde çokta güzel konuşuyorlardı kilom hakkında hepsi.. Kocam tarafından düğüne götürülmediğimi bilirim sırf yine kilomla ilgili konuşurlarda moralim bozulur diye baştan kestirip atıyordu innuk gelmez diye..Şimdi de hiç zayıflamamışım gibi davranıyorlar ki en az 6 ay falan aralıklarla görüşüyoruz öyle sık sık görüşüyorda değiliz insaff yani insafff bir göz doktoruna görünün diycem en sonunda...

slm kizlar gunaydin herkese ..

oglum cok atesli bebisim kafasini kaldiramiyor agri kesici verdim ama atesi dusmesse doktora goturucem ..

dunki kacirdiklarim yuzunden istedigim sonucu elde edemedim kizlar

gecen hafta

68.200

66.900 deyim hala yani iki gun onceki kilomda

1 haftada 1 kilo 300 gram ancak vermisim

Canım çok geçmiş olsun bencede bekleme biran önce götür doktora eğer ateşi varsa mutlak bir mikrop vardır vücutta...

kızlar ben bu hafta verdiğim 100 gr.la bi utanç tablosuyum .ama bi hafta lahana diyetinde verdiğim 3 kiloyu bu hafta normal beslenmeye geçtiğim kaçamaklarımda olduğu halde kilo almadım ona seviniyoum.polyanna da olsaydı böle sölerdi eminim:3::3::3:

hangi utanç tablosundan bahsediyorsun bebişim bacım.. sen 100 gr vermişşin yine. Bide bana bak 400gr aldım yaaa...bundan daha utanç verici bişe olabilirmi ?? bak kimse konuşmuyo benle takımda :30::30:

Canım bu diyetisyenin verdiği listeye uyabildiğim kadarı.. Listeden olan bazı şeyleri ben yemiyorum bile aslında buna rağmen kilo aldım bu hafta..

bence diyetisyeninle görüs tatlim neden kilo aldim diye, zatn bugün gidecek misin sanirim...
sey düsündüm bide sen pilates yapiyorsun ya, acaba kas yaptigin icin mi kilon cikti?
cünkü kas calistirirken kilon artar ama vucudun incelir yinede

ben bu aralar acikma duygumu kaybetmis gibiyim, inadimdan sanirim.
cok pis zayiflayasim var :1:
bu halime tahammülüm kalmadi artik :50:

bu arada hepiciginizi arkadasim olarak ekledim:1:
bu arada kocisle resimlerimiz var albümde, orda daha su ankinden zayiftim. simdi iyice dumba gibi oldum :30:

kilo veren herkesi tebrik ederim angelic cim 100 gr olsa bile üzülme önemli olan ne kadar olduğu değil önemli olan verebilmemiz canım takılma son hız devam
veremeyen arkadaşlarım üzülmeyin dünyanın sonu değil haftaya telafi edersiniz fazla fazla inşallah cuma 1. takım tebrikler hepimiz harikayızzz :66::66::64::64::34::34::62::62: hafta sonu bol iradeli günler hepimize allahım sen hepimize güç veeerrr sapıtmayalım hehehehehehehe:47:

şişeyi mi içtin naptın bacım...
1 ÖLÇEK İŞTE 30 ML.ilaç 300ml ben 30 ml içtim.

cok saol tatlimmmmm:69:

allah :S ne olcak simdi?
bende bılmıyom muz yedım.dolma yedım katı ya ...durdursa bari...3 gunde cıkamıyom dıye uuzlurken simdi ....

canım arada duraklama olur ne var kı bunda....sen lahana dan sonra almadıgına sevın bence...

bu arada 10 tl verip eczaneden aldigim Formula 7 cayinin aslinda
2 liralik "dogadan form cay"dan hic bi farki olmadigini anladim.
Iceriklerini karsilastirdim tipa tip ayni, hatta form cayin icinde daha cok sey var :S

Resmen ender sarac ismine 8 TL vermisim, ne salagim :S
canım ya işte reklamın etkısı dıye buna denır......bende ibrahım saracoglunun çamaşır deterjanını aldım...nasıl guzel markalı öamaşıırm pembe oldu...pijamanın pembesı bulaştı yani....

Geçmişi okudum geldim kızlarr

Sudemcim çalgı çengi öyle çok ahım şahım bir film değil absürb komedi yani bol küfür, bol bol ankara ağzı konuşma falan ama güldürüyor yani eğleniyorsun..
Sana bişe katıyormu hayır hiç bişe katmıyor ama o anlık eğleniyorsun işte.. Ama hayal kırıklığı yaratmaz yani recep ivedik izleyip beğenmişsen bunu da beğenirsin diye düşünüyorum..

Wasa konusunda herkesin zevki farklıdır tabi ama bana değişik geldi yani o sunta kılıklı form bisküvilerinin yanında çok daha tercih edilir bir seçenek bana göre tabii ama işte zevk meselesi birde ben tadından çok pratik oluşunu seviyorum açıkcası birde tok tutuyor iyi bir ara öğün bence...

Ohhh çatlasınlarda patlasınlar.. Seninkiler yine başka şeye sarıyorlarmış benimkiler hiç bir yorum yapmıyorlar gıcccıkk oluyorum yani o kadar zayıfladık geçen yaza göre ben en az 6 beden inceldim farkındayım mesela hamile kalmadan önce aldığım 29 beden kota artık girebiliyorum rahatlıkla sadece kenarlardan az biraz fışkıran yağlarım var ama o kadarda olsun.. Ama işte bazı akrabalarım özellikle eşim tarafından hiç belli olmuyormuş gibi davranıyorlar hiç bir yorum yapmıyorlar. Ama 80 küsür kilo olduğum dönemlerde çokta güzel konuşuyorlardı kilom hakkında hepsi.. Kocam tarafından düğüne götürülmediğimi bilirim sırf yine kilomla ilgili konuşurlarda moralim bozulur diye baştan kestirip atıyordu innuk gelmez diye..Şimdi de hiç zayıflamamışım gibi davranıyorlar ki en az 6 ay falan aralıklarla görüşüyoruz öyle sık sık görüşüyorda değiliz insaff yani insafff bir göz doktoruna görünün diycem en sonunda...

Canım çok geçmiş olsun bencede bekleme biran önce götür doktora eğer ateşi varsa mutlak bir mikrop vardır vücutta...
balım ya bırak onları çatlasınalr elleme sen.

valla bana acaip bi özguven geldı uçuyom resmen...

onalrda çatlıyo eteğime,pantolunuma,kunyeme saçma sapan şeylere laf atıyolar.....

sen ve hepimiz zayıflayarak en guzel cevabı verıyoz takdır etmelerını bekleme boşver sen koy buraya eskı yenı rsımlerını bız senın dostunuz bız senı motıve edeerız.

belkı kılon duraklama donemıne gırmıuştır.

yada regl oncesı şişlik filan mı?

hangi utanç tablosundan bahsediyorsun bebişim bacım.. sen 100 gr vermişşin yine. Bide bana bak 400gr aldım yaaa...bundan daha utanç verici bişe olabilirmi ?? bak kimse konuşmuyo benle takımda :30::30:
dışladık senı haha....
kız bak ustune gelmedım uuzlme dıye bende ara ara kılo alıyom cunku bugun sana yarın bana....

bence diyetisyeninle görüs tatlim neden kilo aldim diye, zatn bugün gidecek misin sanirim...
sey düsündüm bide sen pilates yapiyorsun ya, acaba kas yaptigin icin mi kilon cikti?

benımde çok pis zayıflayasım var.......

kilo veren herkesi tebrik ederim angelic cim 100 gr olsa bile üzülme önemli olan ne kadar olduğu değil önemli olan verebilmemiz canım takılma son hız devam
veremeyen arkadaşlarım üzülmeyin dünyanın sonu değil haftaya telafi edersiniz fazla fazla inşallah cuma 1. takım tebrikler hepimiz harikayızzz :66::66::64::64::34::34::62::62: hafta sonu bol iradeli günler hepimize allahım sen hepimize güç veeerrr sapıtmayalım hehehehehehehe:47:

amin ne guzel dua.

maıcım canım yarın buuyk ıhtımal çorluya gidecez gıremezsem yanı gece kalırda donmezsek haberın ola.....puanımı kırarmısın kırmaz mısın sen bılın artık orasını.

bugun yazdıgım mesajlar 10 u çoktan gecmıştır zaten sabah 8 de mesaı yaptım 4 saaten fazla olmuş hehe

balım ya bırak onları çatlasınalr elleme sen.

valla bana acaip bi özguven geldı uçuyom resmen...

onalrda çatlıyo eteğime,pantolunuma,kunyeme saçma sapan şeylere laf atıyolar.....

sen ve hepimiz zayıflayarak en guzel cevabı verıyoz takdır etmelerını bekleme boşver sen koy buraya eskı yenı rsımlerını bız senın dostunuz bız senı motıve edeerız.

belkı kılon duraklama donemıne gırmıuştır.

yada regl oncesı şişlik filan mı?

dışladık senı haha....
kız bak ustune gelmedım uuzlme dıye bende ara ara kılo alıyom cunku bugun sana yarın bana....

benımde çok pis zayıflayasım var.......

Bencede çatlaşınlar çatlıyorlarda zate biliyorum onlar farkında olmassa olmasın ben en başta kendim için zayıflıyorum zaten onlar için değil hahahahaaaa...
hemde daha öyle bir zayıflıycam öyle fit olucam kii daha yolun yarısıydı bu.bir daha hamile kalırsamda zaten allahın izniyle diyetisten kontrolunde geçirecem hamileliğimi h,amilelik boyu sporumu pilatesimi hiç eksik etmiycem.. İlk gebelikti bilemedik bebişin herbişeyini araştırcam derken kendimi 90 kilolara dayanmış buluverdim amma bundan sonra gözü açık davranıcam walla.. çıtırın önde gidenide ben olucam birde inadına onlarla biraraya geldiğimde homini gırtlak yiycem gerekirse ertesi gün aç kalayım fark etmez. onlardan fazla yiyip onlardan daha fit olduğumu görüp daha beter çatlaın patlasınlar kudursunlar hahahaaaa....
Şimdi memlekete gitmiycem bu yaz. Ama yaz sonunda düğün var o düğüne gittiğimde oooooooopphhhss diyee kalcaklar..
bana bi çocuk doğurmuşsun dağılmış vucüdün diyenler. Sen ikinci yoldamı yoksa hahahaha diyenler.. Ayy ne hale gelmişsin diyenler.. Göktuğ çıkmış gölgesi içerde kalmış hohoho şeklinde zekasını böyle espiriler üretmekte kullanan herkese kapak olcak görünüşüm ve nasıl zayıfladın diyenlere susarak cevap vereceğim haaahahaaaayyyytttt

Bencede çatlaşınlar çatlıyorlarda zate biliyorum onlar farkında olmassa olmasın ben en başta kendim için zayıflıyorum zaten onlar için değil hahahahaaaa...
hemde daha öyle bir zayıflıycam öyle fit olucam kii daha yolun yarısıydı bu.bir daha hamile kalırsamda zaten allahın izniyle diyetisten kontrolunde geçirecem hamileliğimi h,amilelik boyu sporumu pilatesimi hiç eksik etmiycem.. İlk gebelikti bilemedik bebişin herbişeyini araştırcam derken kendimi 90 kilolara dayanmış buluverdim amma bundan sonra gözü açık davranıcam walla.. çıtırın önde gidenide ben olucam birde inadına onlarla biraraya geldiğimde homini gırtlak yiycem gerekirse ertesi gün aç kalayım fark etmez. onlardan fazla yiyip onlardan daha fit olduğumu görüp daha beter çatlaın patlasınlar kudursunlar hahahaaaa....
Şimdi memlekete gitmiycem bu yaz. Ama yaz sonunda düğün var o düğüne gittiğimde oooooooopphhhss diyee kalcaklar..
bana bi çocuk doğurmuşsun dağılmış vucüdün diyenler. Sen ikinci yoldamı yoksa hahahaha diyenler.. Ayy ne hale gelmişsin diyenler.. Göktuğ çıkmış gölgesi içerde kalmış hohoho şeklinde zekasını böyle espiriler üretmekte kullanan herkese kapak olcak görünüşüm ve nasıl zayıfladın diyenlere susarak cevap vereceğim haaahahaaaayyyytttt

Helal olsun arkadaşım sana, insanların böle üzerine vazife olmayan şeyler sölemesi moral bozuyo ama birazda insanı kamçılıyo dimi ? benim kayınvalidem doğumdan 2 gün sonra bana'' hiç doğurmamış gibisin, kalırsın sen böle '' dedi. 55 kiloyla hamile kalmıştım ''sana 55 bile fazla , 50 olaman lazım ama çok zor '' dedi. Sinirden kulaklarımdan dumanlar çıktı ama bişi diyemezsin tabi. temmuzda eşimin memleketine gidicez, onu haklı çıkarmamak adına azmettim, sonuç istediğim gibi değil, göbeğim hala duruyo ama en azından kilo veriyorum. gerçi doğum yaptığım 5,5 ay oldu, dr.um bile daha erken illaki verirsin acele etme dio ama insanların dilleri iğne gibi acıtıyo. önümde 1 ayım kaldı allah yardımcım olsunda o zamana kadar epey yol alayım.

Helal olsun arkadaşım sana, insanların böle üzerine vazife olmayan şeyler sölemesi moral bozuyo ama birazda insanı kamçılıyo dimi ? benim kayınvalidem doğumdan 2 gün sonra bana'' hiç doğurmamış gibisin, kalırsın sen böle '' dedi. 55 kiloyla hamile kalmıştım ''sana 55 bile fazla , 50 olaman lazım ama çok zor '' dedi. Sinirden kulaklarımdan dumanlar çıktı ama bişi diyemezsin tabi. temmuzda eşimin memleketine gidicez, onu haklı çıkarmamak adına azmettim, sonuç istediğim gibi değil, göbeğim hala duruyo ama en azından kilo veriyorum. gerçi doğum yaptığım 5,5 ay oldu, dr.um bile daha erken illaki verirsin acele etme dio ama insanların dilleri iğne gibi acıtıyo. önümde 1 ayım kaldı allah yardımcım olsunda o zamana kadar epey yol alayım.

İşte böyle söylemeleri beni delirtiyor yaaaaa...Sanane demek geliyor içimden böylelerine ama işte denmiyor ki... Neyse canım biz bu insanlara cevabımızı kilo vererek verelim.. sende asıl azmet 1 ayda 5 kilo rahatlıkla verilebilir.. o oda yarı yol demek zaten yapabilirsin bence.. İsteyince oluyor çünkü..

selamlar kızlar,

listemiz hazır, kardeş takımımız olan 5. takıma bıraktım ama ses çıkmadı siz bakabilir misini maibeyazcım? bakabilirseniz çok sevinirim.

** 13 .TAKIM 210. ETAP **

neyneyse ( 60.4 / 60.1 / 0.3 / 0.50%)
sakaleynmaster ( 61.0 / 61.1 / -0.1 / -0.16%)
_ferdici_ ( 65.7 / 65.4 / 0.3 / 0.46%)
moonros ( 73.8 / 73.8 / 0.0 / 0.00 %)
roseking35 ( 67.1 / 67.6 / -0.5 / -0.75%)
ozlemmtekinn ( 73.6 / 73.4 / 0.2 / 0.27%)
ipek61 ( 64.2 / 63.0 / 1,2 / 1,87 %)
elmaliturta ( 71.6 / 70.0 / 1.6 / 2.23%)
sementa33 ( 89.8 / 89.8 / 0.0 / 0.00%)
neslivicdan ( 63.9 / 63.5 / 0.4 / 0.63%) ( Yeni üye, 08.06.2011'de katıldı. Hedef: 56)
ikbal05 ( 71.0 / 71.0 / 0.0 / 0.00%) ( Yeni üye, 07.06.2011'de katıldı. Hedef: 60)
chika ( 99.8 / 98.4 / 1.4 / 1.40%) ( Yeni üye, 08.06.2011'de katıldı. Hedef: 75)
ebruli_hayat ( 75.3 / 75.5 / -0.2 / -0.27%) ( Geri dönmek üzere ayrıldı.)
file76 ( 77.4 / / / %) ( Geri dönmek üzere ayrıldı. )

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 861,9 / 857,1 / 4,8 / 0.56%)

selamlar kızlar,

listemiz hazır, kardeş takımımız olan 5. takıma bıraktım ama ses çıkmadı siz bakabilir misini maibeyazcım? bakabilirseniz çok sevinirim.

** 13 .TAKIM 210. ETAP **

neyneyse ( 60.4 / 60.1 / 0.3 / 0.50%)
sakaleynmaster ( 61.0 / 61.1 / -0.1 / -0.16%)
_ferdici_ ( 65.7 / 65.4 / 0.3 / 0.46%)
moonros ( 73.8 / 73.8 / 0.0 / 0.00 %)
roseking35 ( 67.1 / 67.6 / -0.5 / -0.75%)
ozlemmtekinn ( 73.6 / 73.4 / 0.2 / 0.27%)
ipek61 ( 64.2 / 63.0 / 1,2 / 1,87 %)
elmaliturta ( 71.6 / 70.0 / 1.6 / 2.23%)
sementa33 ( 89.8 / 89.8 / 0.0 / 0.00%)
neslivicdan ( 63.9 / 63.5 / 0.4 / 0.63%) ( Yeni üye, 08.06.2011'de katıldı. Hedef: 56)
ikbal05 ( 71.0 / 71.0 / 0.0 / 0.00%) ( Yeni üye, 07.06.2011'de katıldı. Hedef: 60)
chika ( 99.8 / 98.4 / 1.4 / 1.40%) ( Yeni üye, 08.06.2011'de katıldı. Hedef: 75)
ebruli_hayat ( 75.3 / 75.5 / -0.2 / -0.27%) ( Geri dönmek üzere ayrıldı.)
file76 ( 77.4 / / / %) ( Geri dönmek üzere ayrıldı. )

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 861,9 / 857,1 / 4,8 / 0.56%)

tatlim kaptanimiz 5den sonra gelirim demisti, co pilotta yok ortalikta:1:

tesekkur ederim kizlar doktordan geldim bebisi yatirdim yatagina
allaha sukur onemli degilmis basit bi virus dedi doktor
agri kesici ates dusurucu verdi .. antibiyotik verdi kullanmam antibiyotigi dedim
siz bilirsiniz 3 gunde gecmesse kullanmanizi tavsiye ederim dedi
bakicaz bakalim insallah yarina biseysi kalmaz

duphalac tek başına fayda etmez... yanında debridat veya X-,M benzeri şurup daha kullanmak lazım...
benim kızın da 2 senedir geçmedi de kabızlığı ordan biliyorum...:1:
yazık yaparken bütün mahalle duyuyo... çok kanıyo çok acıyo...
şimdilerde biraz iyi yine çok şükür... en azından artık sessiz yapıyo....:1:

elif sena çok geçmiş olsun canım..
bence bekleme dikkat et ateşine...

ben kaçıyorum kızlar... akşam 5 te görüşürüz inşallah...

tesekkur ederim canim
kabizlik cok zordur cok iyi bilirim bende kronik yani hic gecmeyen kabizlik vardi .. hemororid oldum kabizlik yuzunden igrenc bi sey :(

ay canim bizede bulastirsana izcik su zayiflama isteginden

elif sena çok geçmiş olsun en kısa sürede iyileşir canım inşallah

tesekkur ederim arkadaslar

hic moralim yok istedigim sonucu alamadim bu hafta
72 den 67 e bir bucuk haftada dusmustum
bu sefer ne oldu bilmiyorum 1 haftada 1 bucuk kilo bile veremedim
acayip bi motivasyon dusuklugu yasiyorum suan

Back
X