Geçmişi okudum geldim kızlarr
Canım bu diyetisyenin verdiği listeye uyabildiğim kadarı.. Listeden olan bazı şeyleri ben yemiyorum bile aslında buna rağmen kilo aldım bu hafta..
Senin listenede ben hayranım o kadar az yemekle nasıl yaşıyorsun sen yaww
Sudemcim çalgı çengi öyle çok ahım şahım bir film değil absürb komedi yani bol küfür, bol bol ankara ağzı konuşma falan ama güldürüyor yani eğleniyorsun..
Sana bişe katıyormu hayır hiç bişe katmıyor ama o anlık eğleniyorsun işte.. Ama hayal kırıklığı yaratmaz yani recep ivedik izleyip beğenmişsen bunu da beğenirsin diye düşünüyorum..
Wasa konusunda herkesin zevki farklıdır tabi ama bana değişik geldi yani o sunta kılıklı form bisküvilerinin yanında çok daha tercih edilir bir seçenek bana göre tabii ama işte zevk meselesi birde ben tadından çok pratik oluşunu seviyorum açıkcası birde tok tutuyor iyi bir ara öğün bence...
Ohhh çatlasınlarda patlasınlar.. Seninkiler yine başka şeye sarıyorlarmış benimkiler hiç bir yorum yapmıyorlar gıcccıkk oluyorum yani o kadar zayıfladık geçen yaza göre ben en az 6 beden inceldim farkındayım mesela hamile kalmadan önce aldığım 29 beden kota artık girebiliyorum rahatlıkla sadece kenarlardan az biraz fışkıran yağlarım var ama o kadarda olsun.. Ama işte bazı akrabalarım özellikle eşim tarafından hiç belli olmuyormuş gibi davranıyorlar hiç bir yorum yapmıyorlar. Ama 80 küsür kilo olduğum dönemlerde çokta güzel konuşuyorlardı kilom hakkında hepsi.. Kocam tarafından düğüne götürülmediğimi bilirim sırf yine kilomla ilgili konuşurlarda moralim bozulur diye baştan kestirip atıyordu innuk gelmez diye..Şimdi de hiç zayıflamamışım gibi davranıyorlar ki en az 6 ay falan aralıklarla görüşüyoruz öyle sık sık görüşüyorda değiliz insaff yani insafff bir göz doktoruna görünün diycem en sonunda...
Canım çok geçmiş olsun bencede bekleme biran önce götür doktora eğer ateşi varsa mutlak bir mikrop vardır vücutta...