kizlar ölcü verme isine ne diyorsunuz? kimseden ses cikmadi
hergün yeni birseyler cikiyor zaten :) ama buda zor bisey degil yani suyu limonlu ve karbonlu icmek
kızlarrrrr nerelerdesiniz...dünden beri kimsecikler uğramamış:26::26:umarım keyifler yerindedir
benim keyfim gayet yerinde her ne kadar yorgun olsamda...bugün kahvaltıdan sonra 1 saat spor yaptım,bi güzel ter attım,ohhh nasıl iyi hissettim kendimi
sonrada sevdicekle çarşıya çıktık,biraz dolaştık,haftalık alışverişimizi yaptık...ıspanak,pırasa,kabak,marul maydonoz ne kadar sebze varsa almışız
eve gelince hepsini bi güzel sirkeli suyla yıkadım,eşimde kuruttu,sonra birer kullanımlık poşetlere koydum,akşamları salata yaparken büyük kolaylık oluyo,dolaptan çıkarıp sadece doğruyorum
bide kara lahana almıştım onuda rondoda çekip limonladım,sonrada cam şişeye doldurup buzdolabına koydum,salata yaparken 2 kaşık yetiyo,en azından dolapta yarım beklemiyo
bizim burda 200-150 grlik dogranmis yikanmis karisik salata satiliyo bende olardan aliyorum öteki türlü illaki bir kismi bozuluyor tüketene kadar.
bu arada benden bu hafta bisey beklemeyin kizlar elimden geleni yapicam tabiki ama parmagim felaket ben görmemesitim kanadigi icin bakamamistim kan tutuyor beni yarin pansumana gidicem bugün kendim acayim dedim cünkü kurumus yapismis orda cikarirlerken gözümün yaisna bakmazlar suyal isteip cikardim ama cok zorlandim resmen bagira bagira cikardim haif kanadi yine krem sürüp yara bandi taktim ins yarina kadar yapismaz yine velhasil yarayida görmüs oldumuzun süre iylesecek gibi durmuyor,sag elim bide sol elimide kullanamyii hic beceremem ,ev desen alt üst,ah ahh 10 tane parmagimdan bir serce parmagim eksik ama halime bak Allahim hic sükkrümüzü bilmiyoruz hiccc Allah affetsin :)
merhaba kızlar..neslişimmumucum nasılsınız
Allah razi olsunüfffffff...üfff...Ya şafi şifa ver diye dua et canım..Allah yardımcın olsun..
hı hı..hedefe az kaldı şükür..ben iyiyim..bi taraftan internetten hocayı dinliyorum.bi taraftan sana yazıyorum.oğlum ders çalışıyor.eşim tv seyrediyor.herkes kendi aleminde:))
bizim burda 200-150 grlik dogranmis yikanmis karisik salata satiliyo bende olardan aliyorum öteki türlü illaki bir kismi bozuluyor tüketene kadar.
bu arada benden bu hafta bisey beklemeyin kizlar elimden geleni yapicam tabiki ama parmagim felaket ben görmemesitim kanadigi icin bakamamistim kan tutuyor beni yarin pansumana gidicem bugün kendim acayim dedim cünkü kurumus yapismis orda cikarirlerken gözümün yaisna bakmazlar suyal isteip cikardim ama cok zorlandim resmen bagira bagira cikardim haif kanadi yine krem sürüp yara bandi taktim ins yarina kadar yapismaz yine velhasil yarayida görmüs oldumuzun süre iylesecek gibi durmuyor,sag elim bide sol elimide kullanamyii hic beceremem ,ev desen alt üst,ah ahh 10 tane parmagimdan bir serce parmagim eksik ama halime bak Allahim hic sükkrümüzü bilmiyoruz hiccc Allah affetsin :)
merhaba kızlar..neslişimmumucum nasılsınız
bizde eşimle aynı şeyi düşündük bugün,sebzeler yıkanmış kurutulmuş satılsa ne güzel olur diye,yinede çok şükür herşey elimizin altında
ahh mumum içim bi tuhaf oldu,benimde yaram çabuk iyileşmez,inş.seninki bi an önce kabuk bağlayıp iyileşir...canım sana yardımcı olucak birileri yokmu:26:
hoşgeldin ablaların gülüben çok şükür iyiyim,diyetede tekrar motive oldum...sende ne var ne yok
Allah razi olsun
hangi hocayi dinliyon :) nurettin yildizi tavsiye ederim,face hesabin varmiydi senin?
bizde eşimle aynı şeyi düşündük bugün,sebzeler yıkanmış kurutulmuş satılsa ne güzel olur diye,yinede çok şükür herşey elimizin altında
ahh mumum içim bi tuhaf oldu,benimde yaram çabuk iyileşmez,inş.seninki bi an önce kabuk bağlayıp iyileşir...canım sana yardımcı olucak birileri yokmu:26:
hoşgeldin ablaların gülüben çok şükür iyiyim,diyetede tekrar motive oldum...sende ne var ne yok
2 günlük menümüde yazayım
CUMARTESİ
sabah
kepek ekmekli sandviç
yeşil çay
ara
3 kuru kayısı
1 y.k kan üzümü
öğle
tavuk sote
büyük kase salata
ayran
ara
200 ml süt
2 grisini
ara
3 erik
akşam
karnıbahar kısırı
salata
yoğurt
2 dilim ç.ekmeği
ara
2 küçük portakal
1 y.k kan üzümü
3 litre su,1 saat yürüyüş
PAZAR
sabah-öğle
1 simit
köy peyniri
haşlanmış yumurta
sucuk
domates,salatalık
yeşil çay
ara
1.y.k kan üzümü
akşam
hamsi tava
bol salata
2 dilim ç.ekmeği
ara
1 kivi
1.y.k kan üzümü
2 litre su,1 saat spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?