- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
canim eger birseyler icin cabaliyorsa esin,sende elinden geleni yapmaya calis..ayrica sana nurettin yildiz hocanin fetvalarini tavsiye ederim,Allah sabrini arttirsin ins
yapıyorumda,bazen içimden gelmiyor.
en ufak bi kavgamızda kalbim öfkeyle doluyor,zor sabrediyorum
canm haslayarak yapabilirsin icliköfteyibugünkü menüm
2012-11-10 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Madlen çikolata 1 ADET 15
[2] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[3] Patates 0.5 ADET 50
[4] Şiş Kebap 0.25 PORSİYON 132.5
[5] Badem 10 gr (adet) 57
[6] Karnabahar Haşlama 200 GRAM 64
[7] Yayla Çorbası 1 PORSİYON 115
[8] Sütaş Süt 0.125 LİTRE 71.25
[9] havuç 1 adet 26
[10] Nesfit Kırmızı Meyveli 30 gr +125 ml yağsız süt 1 PORSİYON 151
[11] Dil Peyniri 10 GRAM 29
[12] yumurta 1 adet 80
Toplam : 883.75 kal.
2 fincan yeşilçay
1 fncan sade türk kahvesi
3 litre su
30 mekik (sabah-öğlen-akşam 10ar tane)
30 dakika göbek şov:)
tüm gün temizlik
birazdan babam gelecek. annem içli köfte göndermişşşş, napıcam ben:26:
anliyorum canim,bir psikologa gitme sansin yok mu? ben bi ara cok kötüydüm burda türk psikolog bulamadigim icin psikiyatre gittim ve ilac aldim 6 ay kullandim cok iyi geldi bana
ne bileyim.. aslında aklımdaydı ama fırsatım olmadı...
ilaç kullanmakta istemiyorum..
az çok,teslimiyetimizde olmasa,gemileri yakmıstıkta... neyse..
amin canım inşallah.
valla bence verelim ölçülerimizi.
hiç çekincem yok.
öğrenmiş oluruz ne güzel işte.
sonuçta kilolarımızı biliyoruz
ölçülerimizi neden bilmeyelim ki.
ben başlayayaım o zaman canlar!
kalça:110
bel:88
göğüs:98
90-60-90 olcak halim yokya.
eh işte.. hala benim aileme gitmeyecegini söylüyor... 10 gün sonra onun annesi babası gelecek.. nasıl davranacagımı bilmiyorum..
o yönden kin doluyum eşime...
ama bu yönü hariç,herseyi iyileştirmeye calısıyor..
bilmiyorum, zaman ne gösterecek...
gitmek istiyorum ama ilaçlar fena yapıyormuş.. bilmiyorum sadece kulaktan dolma bilgilerim var...canim sana tek birsey söyliycem ,ilac kullanmak istemiyorum (ön yargilardan dolayi) diye diye 8 yilimi heba ettim ben,
canım anladığım kadarıyla sen sinirinden kendine zarar veriyorsun biraz sakinleşmeye çalış ona kim duyma kendi öfkende boğulacaksın oda inatçı sende birinizin alttan alması lazım hemde alttan alırken karşıyı takip etmemesi lazım yani isteyerek ve karşılıksız alttan alması gerekiyor... onun ailesine iyi davranmak zorunda değilsin yapmacık bir görüntü sergileme canın sıkkınsa illa gülmen gerekmez ama sonuçta seninde bir karakterin yaşının verdiği bir olgunluk var ayaklarının üstüne bas güzelce ağırla ama gülmen neşelenmen içinde eşini arada dürt onların yanında çekinir (abartmadan ama :)
kızlar günaydın benim dizlerim fena durumda kıkırdak yapısında bozulma oluşmuş hep ağrım vardı hafta sonu.sporda yapamıyorum zatenyediklerime de dikkat etmiyorum bir saldım bir saldım anlayacağınız bugun sabah toparlandım artık inşallah bozmam bir daha.
evet insanity ağır geldi hergün yapmayıp bir gün arayla yapsaydım böyle olmazdı bence. acele ettikşimdi dinlendiriyorum ilaçta kullanıyorum bakalım biraz iyileşsin yeniden spora başlayacağım.
kızlarr ben bu haftasonu yedım,umarım toparlanabilrim:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?