Kızlar merhaba inanın çok üzgünüm yetişemedim. yasemine msj attım dışarda olduğum için kilomu ama galiba oda bakamadı. neyse size anlatacaklarım var......./QUOTE]
canımcım Allah ın inzi ile selamete kavuşacaksınız inşaallah
bak nikahta keramet vardır derlera.s
ben de 6 ay önce çıkartıldım işten, bir kapı kapanıyorsa 9 u birden açılıyor, inşaallah o kapılardan birsini görürsüna.s
şükürler olsun ki şuan yeniden çalışmaya başladım, dualarım yulaf ve diğer tüm işsiz ve iş arayan çalışmak isteyen tüm kullar için...
ben de tazmiantımı alamadım bu 6 aylık sürede, artık takdiri Allah'a bırakıyorum, yapacak bir şey yok, Hakk, her zaman haklının yanından inşaallah
böyle böyle şeyler yaşarak büyüyoruz bizde..
güzel haberlerini bekliyorum canımcıma.s
08.05.2009 Cuma
sabah: kepek ekmegi ile yapilmis 1 adet kucuk kasarli tost, 1 kucuk bardak meyve suyu
oglen: pide et doner, diet cola
aksam: ton balikli salata
bol bol su.
düğer gnlere nazarn bu mennü beğendim yulafcımm
bir aslan burcu olarak gercekten bu durumdan utandim.
öyle deme yaa

ben nasıl üzüldüm anlatamamm

ama bu bizi daha da hırslandıracak inşaallahh
bugün yediklerim:
sabah: 1 kase kuru üzümlü sütlü yulaf ezmesi
öğle: 1.5 dilim kepekli ekmek, domates,peynir,az salça sosu,salatalık(hepsinden az az)
ara: 1 çokoprens (hmm nefisti,hiç pişman değilim) :)))
akşam:2 kaşık ciğer kavurma,çorba,1 kaşık yoğurt
1 bardak su :bbo: :bbo: :bbo:
aifyet oslun bal şekerimmm
betüle süt olsun bol bolla.s
annenlerin yanıan gdince alacağın tüm tepkileri bize de yaz lütfena.s
.....
bu arada dün yediklerim...
sabah :
3 adet antep kahkesi
1 adet nescafe
öğlen:
yoğurt
çorba
ara:
bunları yazmayım eve gidince çikolata gofret:1shok:
akşam:
salata - çok az
ara:
kuruyemiş
hey maşallaaahhhh
bu hafta içmiştin nescafe kuşum, bidaha mı içtin hı??
nescafe yerine yeşil çaya.s
Kızlar bu hafta nasıl da hepimizin adeti aynı zamana denk geldi. Kızlar eğer bu ahfat dikkat edersek önümüzdeki bildirimde süper bir sıçrama yapabiliriz inşallah. Hiç üzülmeden diyeti sıkılaştıralım..
ayy inşaallaahhhh
ben bu haftayaı da atlatınca inşaallah mezun oluyorum, sonrasında pür dikkat kendime yoğunlaşacağım, sporuma ve diyetime ve sizlere inşaallaahh
not: dün görüşemedik tez hcaomla, inşaallah bugün görüşeceğiz,n'olur dua edin bana