TURUNCUUUUUUUUU...ben de 5 li yani 50li kiloları görmek istiyorum senağlama
canım yaa yediğin içtiğin güzel olmuş tebrikler. gerçi kahvaltın biraz eksik gibi ama diğerleri çook hoşuma gittikaydirigubbakcemile5
sorma kaptancım ya...hastayım hasta canım ister pasta modundayım resmen -tatlicadiarzu-
Seninde şu tez sıkıntın en kısa zamanda biter canım yaaa..Allah yardımcın olsun a.s.
Merhaba Kizlar...
Yeni bir hafta basliyor.. ne guzel yaw.. baslangiclari cok seviyorum.. Allah hayirlisiyla gecirmeyi nasip etsin.. Hepinize guzellikler, mutluluklar, iyilikler diliyorum..
Ayy bugun pek bi sevincliyim kizlar,, neden derseniz.. tam 1.300 gr. vermisim cumdan beri..
p.tesi yarismasina kimse katilmamisti benden baska.
o yuzden hem birinci, hem ikinci, hem sonuncu benim.. naniknanik :hooray:
........
nermincim gelip o tez hocani takimca dovucez haa. niye uzuyo bu kadar bizim kaptanimizi.. gerci ben de tezimi hazirlarken midem bulanmisti artik, okuldan kacarak uzaklasmistim.. ama cok guzel sonuclara ulastim.. ve tezimle cv'imi susleyerek , guzel bir anahtar yapmistim onu guzel kariyer kapilarini acan.. insallah sana da ardindan guzellikler getirir bu zahmetin..
......
elifcinocumm, slmm.....
sabah: güzel bi kahvaltı yaptım, yumurta, peynir, iki zeytin, bi küçük helva..
öğle: babam yimek ısmarladı yerimseniben pilav döner + ayran ekmek yimedim
akşam: daha bişe yemedim, atıştırırım acıkırsam meyve falan
arada bi kase çilek yemiştim.
bi fincan da neskafe içtim
şu ana kadar 3 litre su içmişimdir herhalde
dünkü yediklerim:
sabah kahvaltı aynı şekildeydi
öğle: kuru fasulye pilav + cacık
akşam: aynı menüden devam ettik
arada azıcık dondurma yidim :mymeka:
haberler büüüle
:roflol::roflol:beni aksam acik bufe bir yere yemege gotuyor esim ve kizim.. dun hasta oldugum icin gidememistik.. ben ne yapcam ya... cokacimcoook size yazmazsam anlayin ki sey olmustur.. seyy.. :tomato:
yerim seni cococummkaptanım canım benim... tez hocana kocaaa bir sopa geliyor bendenklava:aaaa yeter artık amaaaa klava:
canım umarım herşey yolunda gider de bir an önce kurtulursun şu tez işinden...
bu arada kaptanım unutmuşsun bana selam vermeyi küstüm sana:dilcikar:...
canikom, hakkıımzda hayırlısı olsun inş.s......
bugün eski iş yerime gittim uyuz patroniçemle yüz yüze geldim bütün ipler koptu aramızda gergin bi konuşma oldu biraz ondan düştü tansiyonum galiba çok şükür iyiyim. o zaman yarın boğazımı daha fazla tutmam lazımmm oklavaları alım ben
f....
ben de nihayet acik bufe restorana goturuldum bu aksam.. yediklerimi yazmaya sayfa yetmeyebilir.. :bbo:
....kaptanima biraz duygusal yaklasayim da cok soylenmesin bariii.. -tatlicadiarzu- , yemegi erken saatte yemis olmak, yemekten sonra baska bisi yememis olmak ( ee bi de yeseydin be herbal !! ) ....
cocoum hiç ekmek göremedim ben bu menüde, ekmeğe dikkatt:1hug:dün yediklerim:
sabah:
süt+yulaf
öğlen:
2 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık susuz patates yemeği
yoğurt
ara:
süt
akşam:
ezogelin
domates dolması
ara: soda
misafirim olduğu için o gidene kadar spor yok:mymeka:
haydi hayırlı uğurlu olsun canikomm yeni cicilerinizz...Haftasonuda aşkım gelecek,mobilyaları alacağız......
dün yediklerim :......
kim diyet yapıoorrr...:...
Bu diyet psikolojisinden sıyrılmam lazımm kafamçokkarıştı
.......
yerim seni cococumm
unuturmuyum seni hiç, bu aralar ki dalgınlığıma ver lütfen,
çok kafam karışık, sinirlerim gergin(
inşallah bir an önce yoluna girer valla
.........
cocoum hiç ekmek göremedim ben bu menüde, ekmeğe dikkatt:1hug:
e soda içince şişiodun hani, yine içmişiinn:uhm:
.........
slm kızlar nasılsınız bakalım.... ben hala debeleniyorum malum kusma ve baş agrısı çok çekiyordum 1 haftadır hafifledi gibi ama tam anlamıyla geçti demek istemiyorum henüz çogu kez işe gelmedigim rapor alıp yattıgım zmanlarda oldu gebelikte kusmanın berbat birşey oldugunu anladım...rabbim tüm gebelerin yardımcısı olsun...3 ayımız bitti 13 haftadayım ikili testimizde yapıldı ve şükür gibi ondada bir sorun çıkmadı...şimdilerde kontrolümü bekliyorum sabırsızlıkla ve cinsiyetii 4 haziranda gidicem sanırım o zman ögrenebilirim ortalama 15 haftada falan olacam zaten sonrasında üçlü test ve ayrıntılşı ultrason falan olacakmış ayrıntılıda kesin görürüm ama benim ümidim 4 haziranda kendi doktorumun agzından duymak...bende haberler böylee..
.
gunaydin kizlar.
gunumuz coook guzel olur insallah. bol bol tuvalete cikariz insallaaaah.
slm kızlar nasılsınız bakalım.... ben hala debeleniyorum malum kusma ve baş agrısı çok çekiyordum 1 haftadır hafifledi gibi ama tam anlamıyla geçti demek istemiyorum henüz çogu kez işe gelmedigim rapor alıp yattıgım zmanlarda oldu gebelikte kusmanın berbat birşey oldugunu anladım...rabbim tüm gebelerin yardımcısı olsun...3 ayımız bitti 13 haftadayım ikili testimizde yapıldı ve şükür gibi ondada bir sorun çıkmadı...şimdilerde kontrolümü bekliyorum sabırsızlıkla ve cinsiyetii 4 haziranda gidicem sanırım o zman ögrenebilirim ortalama 15 haftada falan olacam zaten sonrasında üçlü test ve ayrıntılşı ultrason falan olacakmış ayrıntılıda kesin görürüm ama benim ümidim 4 haziranda kendi doktorumun agzından duymak...bende haberler böylee..
sizler ne yapıyorsunuz tam gaz incelmeye devam ne güzel gidiyorsunuz uamrım kısa zmanda hedefinize ulaşmak dilegiyle...
bende en son 70 civarı idim malum ksumalarım oldugunda yemekte sanırım fazla yiyemiyordum ama geçenlerde tartıldıgımda 71 ve 71 buçuk arası gittigimi gördüm 3 ayın sonunda 1 1 buçuk kilo almış bulunmaktayım sanırım normali buymuş zaten bua ydan sonra kilo almaya başlayacakmışım tabii benim derdim ne kadar az kilo alırsam kardır ama çokta dikkat etmem bu konuya doktorumun dedigi ölçüde devam ediyorum sonuçta bebegimin saglıgı benim kilomdan önemli degil...sizleri özledim valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?