Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

azcık da kendimeden bahsedip kaçayım..

buraya resmen yaz gemiş..
öğleden sonra dışarı cıkılmıyor yani düşünün :))

kısçemle sabah ayrı akşam ayrı yürüyoruz..
cook güzel oluyor..

yememe dikkat ediyorum.
asla kilo alacağımı düşünmüyorum.
çünkü gecen seferler gibi değil bu sefer.
o kadar diyet yapıp kilo verdikten sonra,
artık deli gibi yemeklere saldırmak asla gelmiyor insanın içinden.

daha bu sabah annem babam ben ve kızım uzuun bir yürüyüş yaptık.
akşam üstü de cıkıcaz inş..
dönüşte tartıda güzel bir rakam görmek istiyorum inş..

bu arada annemlerin tartıda 63 kilo cıkıyorum,
hem de kıyafetli halimle..:)))

bende durumlar böyle işte...

......
kaptanım şekerim tatlım,
tez hocana Allah vicdan versin ne diyim.
benimki de pek süründürmüştü beni ama bu kadar değil........
amiiinnn canikomm aminn
annenler ne dedi söyleseneee
nasıl buldulaar seni ve betüşüüü
kızçen etrafa gülücük yayıp duruyor dimi, yiycem onu az kaldı kavuşmamıza inşallahkaydirigubbakcemile5

....nermincim sagol iple çekiyorum valla 4 haziranı ben size 5 haziranda veririm haberi ben doktora akşam üstü gidiyorum çünkü..
Allah sağlıkla yavrukuşuna kavuşabilmeyi nasip etsin inşaallah mavişim, 5 haziranı bekliyoruz hadi bakalım.
bu arada arşiv bilgilerine baktım, 71 ile ayrılmışsın sen takımdan, bu d demek oluyor ki, kilo almadan atlattın say kendini ilk 3 ay için, tebriklerr
ne yalan söyliyim ben korkuyordum senden :1hug:

hayatı gördüm ama yazmadan gitti geçende geldigimde soprmuştum ama cvp vermedi neden merak ettim?

ya bazen okunup çıkılaibliyor, acelesi olabilir
takılma sena.s.

Hoşgeldin canımm :1hug:

Bu hafta ben yine pek umutlu değilim.Malum benim bünye spor yapmadan kilo veremiyor...
Sporada bu hafta hem hastalığımdan hemde taşınma durumumuzdan dolayı hiç vakit ayıramadım.
Bu akşam yürüyüş yapmayı düşünüyorum ama bakalım...
Cuma gününe bikaç yüz gram vermiş olsam bile çok mutlu olacağım.
Yeter ki kg almayayım a.s

Sen de oralarda yürüyüşlere başlamışın ne güzel.Eminim dönünce tartı yüzünü epey güldürecek gibi :lepi:

harikasın bhkcımmm
süper süperrr
bu motivasyonun ve yüksek enerjin beni de etkiliyorr
vee nihayet tez hocam aradı, inşaallah yoluna giriyor herşeyy şükürler olsuunn

canım yaa ço ksevindim. hadi bakalım ipin ucu geldi geriisi sökülür gider İnşaAllah:teytey:

ooy oyy can arkadaşım gelmiş.
yaa inan yokluğun nasıl farkediliyor.
arada fırsat buldukça yaz bize.
havaların iyi olmasına ve gemelere çıkmanıza çoook sevindim.
annenin babanın ve doğduğun byüdüğün yerlerin tadını çıkar canım.
dün mesir macunu getirmiş arkadaşım bana birsürü. bikaç yedim de kulaklarını çınlattım seninkaydirigubbakcemile5

coco cum. selam canim.. kuzeninle bir sure telefonda gorus bence -tatlicadiarzu-

bi de ara ogunlerini heec begenmedim yaa ama .. klava: hic soda diye ara ogun olur mu bakiim, sutun yanina bir meyve vs yok mu peki.. ben soda icsem, zahmet edip yazmam bile..

aksama da bir dilim ekmek eklerdim..

ogle ogunun cok guzel olmus.. alkisalkisalkis

uzman diyetisyeniniz bi turlu 88 kilo olamayan herbaliniz -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3

Turuncuuu Allah kolaylik versin canim. sen de Khena da bu kosusturmaca da bence ister istemez kugu gelin olucaaniz.. yerimseniben

ayy canim yaa, ne guzel de yazmissin. a.s. :1hug: biz de senle yuruduk nerdeyse. masallah diyorum.. cok sevindim senin ve betul icin super olmus.. darisi tum gurbettekilerin basinaa..

ayrica azmine de masallah diyorum bhk cim.. harikasin.. :lepi:

azcık da kendimeden bahsedip kaçayım..

buraya resmen yaz gemiş..
öğleden sonra dışarı cıkılmıyor yani düşünün :))

bende durumlar böyle işte...

nerminim tez hocanin ruyasina mi girdik acaba, 1 . takim olarak. ohh be nerdeyse dovecektik adami.. ucuz atlatti bence.. hadi gozun aydin.. alkisalkisalkis

selam mavisim denizim, hala oralardaysan sana opucuklerimi yolluyorum..Şeniz a.s.

bence de eski gunleri dusunup, bu sIkintilara sabretmeye calis.. zor gunler yasadin. insallah hayirlisiyla, saglik sihhatle kucagina alirsin.

darisi tum isteyenlerin basina olsun insallah.

ben hamileyken, hep bir kizim olsun istemistim..cok sukur kavustuk kizisimiza, ama kesinlikle cinsiyetinden cok saglik, hayirli bir evlat olmasi onemli olan..

bizim de bu aralar kizimiz hep "baby sister"im olsa keske diyip duruyor.. yani bebek kizkardes istiyormus.. ama insan hamilelikten uzak kalinca da biraz gozu korkuyor..

yuulaff ordamisin?

ya canim, aklima ne geldi biliyor musun? bence sen cok az yiyorsun o yuzden de wclik bir durum pek olusmuyor.. naniknanik cunku ben ne zaman iyi yesem sabah cok rahat oluyor..

selam kızlar hepiniz gerçekten çok tatlısınız ...adınızı bile bilmiyorum bir çoğunuzun ama elektiriğiniz ve samimiyetiniz süper....

bugünkü menüm

sabah zeytin peynir domates salata 1 dl ekmek 1 bardak süt

öğlen bir kase tarhana çorbası 4 kaşık bakla yarım kase yoğurt

akşam1 tabak bol yeşillikli patates salatası 1 küçük krep 1 bardak meyve suyu

aradada meyve yerin herhalde aklıma gelirse

yuulaff ordamisin?

ya canim, aklima ne geldi biliyor musun? bence sen cok az yiyorsun o yuzden de wclik bir durum pek olusmuyor.. naniknanik cunku ben ne zaman iyi yesem sabah cok rahat oluyor..

hayatim ama insan haftada 2 gun mu cikar wcye?
bi sali bi cuma. cok sknti cekiyorum.

kızı uyuttum geldim.. :jeyyar:

hem kocacaığıma bi mail atayım hem de sizi göreyim diye kaydirigubbakcemile3

amiiinnn canikomm aminn
annenler ne dedi söyleseneee
nasıl buldulaar seni ve betüşüüü
kızçen etrafa gülücük yayıp duruyor dimi, yiycem onu az kaldı kavuşmamıza inşallahkaydirigubbakcemile5

ay evet yazmadım di mi..
annemler tabi inanılmaz şaşırdı ve beğendi.
annem benim doğum sonrası ödemli yaratık halimi biliyordu,görmüştü ne de olsa :bbo:

ama işin kötü tarafı onlar dışındaki herkes benim 2 sene önceki yani 51 kg olduğum zamanki halimi biliyor ve hatırlıyor.
dolayısıyla bu halimi gören aa sen kilo almışsın diyor :bbo:

dah cok kilo vermem lazım yani kaptanım

walla canımcım hastalık ve koşuşturmalar en az spor kadar etkili..
inş seni şaşırtacak seyler olur..
sen yeter ki kaçamak yapma ..
Allah kolaylık versin bu arada,
bunlar hem zorlu hem de tatlı telaşlar..

harikasın bhkcımmm
süper süperrr
bu motivasyonun ve yüksek enerjin beni de etkiliyorr

ay hadi inş daha güzel olsun herşey nrmynim kaptanım...
bu motivasyonumun sebebini bi ara size de anlatayım:jeyyar:

memleket gibisi anne baba gibisi yok,
olmuyor gerçekten cococum..

walla aralık anneleri kızmasın,
oraya tek kelime yazmdan direk buraya bakıyorum,
sizi merak ediyorum ben :lepi:

ayy canim yaa, ne guzel de yazmissin. a.s. :1hug: biz de senle yuruduk nerdeyse. masallah diyorum.. cok sevindim senin ve betul icin super olmus.. darisi tum gurbettekilerin basinaa..

ayrica azmine de masallah diyorum bhk cim.. harikasin.. :lepi:
ŞenizŞeniz
selam kızlar hepiniz gerçekten çok tatlısınız ...adınızı bile bilmiyorum bir çoğunuzun ama elektiriğiniz ve samimiyetiniz süper....

ben de aynı fikirdeyim flawlescım :1hug:

ayyyyyy çok çalişmam lazım çook 21 mayısa 8 gün var ve ben 1.8 kilo vermeliyim veremez sem çok üzülürüm bütün yazdıklarınızı okudum ama yorum için vaktım yok hepinizi çok seviyorum

NOT mavişim sık sık gel iyi oluyo

ayy ben de oyle dusunuyorum ben de ben de.. hihoyyyt iyiki de 1.takimdayim.. biz butun kizlar toplandik toplandik topladik.. ayni hedefe odaklandik odaklandik.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5

ben de ayni seyi dusunuyordum flawless. birbirimizi hic tanimasak da, masallah cok guzel bir sinerji, eberji olustuu.. Allah devam ettirsin.. Insallah hepimiz hadeflerimize guzel guzel ulasir, ama bu guzel birlikteligimizi de bi sekilde surdururuz.. :1hug:

selam kızlar hepiniz gerçekten çok tatlısınız ...adınızı bile bilmiyorum bir çoğunuzun ama elektiriğiniz ve samimiyetiniz süper... .

ben sIki diyet yapinca oyle oluyo. ama dikkat edip, fazla abartmadan sadece yediklerimi kontrol etme diyeti yapinca (biliyonuz benim diyetim 10bin kalorilik nerdeyse :))) ) , o zaman duzeliyor cok sukur..

ben de haftada 2 kez gidiyorum yulafcım ya..:çok üzgünüm:

ama herbalin dediğinin de cok etkisi var..

hemen bugun yediklerimi yazayim..

- ceyrek tost, 1 kucuk kase musli+sut
- 5 adet hurma vee ne yedim baskaaaaaaaa hmmm, hah 3 adet kraker
- 3 kasik konserve fasulye+4 kasik pilav + sekersiz cay

su an kendimi biraz ac hissediyorum. ben ekmeksiz doymuyorum galiba. :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…