Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin kizlar.
cok bosladik burayi.
yazin beyinler uyusuyor valla. evde oturdugumda da eriyip bitiyorum :)
annem de diyete basladi bu arada. 1,5 kilo vermis bi haftada nasilim diye soruyor :)
evet yürüyüşten geliyorum gece 1.30 da yatmama gece kalkıp oğlumu emzirmeme rağmen 4.30 da kalktım oğlumu emzirdim hazırlandım 5 te arkadaşla buluştuk ve tempolu olarak 1.5 saat yürüdük arada koştuk sonrasında belediyenin spor aletlerinde 50 şer kez çalıştım fırına git markete git (bayağı uzaklar )yine yürüdüm ve 7.30 da evdeydim ilk gün için iyiydi.
ve 500gr gitmiş artık 67.400 üm spordan önce tartıldım ama zaten bunun 300gr ını h.sonu almıştım o yüzden kolay gitti
eeeee acelem yok yavaş yavaş kalıcı eriycem
oğluşumda pek huysuz dişleri kabarmış hepinizi öptm by by
bir suredir interneti ile sorun yasayan kaptanimizdan haber var.
interneti tekrar bozulmus, o yuzden giremiyormus, halletmeye calisacakmis.
insallah hemen halledilir de aramiza doner.
ozledik kaptaniiim.
....
kaptancım efe de seni öpüyo
ay asıl haberi unutuyodum 66.800 oldum herbal cım yarışıyoduk nerdesin bacımben 1kilo 100gr verdim ya ben önceden çok yiyomuşum arkadaşlar 10 gün dayansam midem küçülürde yiyem ondan sonra gitsin kilolar
Günaydın kızlar. epeydir uğrayamaıyorum, dünyadan koptum resmen. ders çalışıyorum. Pazartesi geçsin aranızdayım inşallah. Bu arada fazla kaçırmamaya çalışıyorum. Geçen haftadan kimler cezasını çekti? Kimlerin ölçüleri yayınlandı? En kısa sürede ben de ölçüp koyucam inşallah. Hepinizi öpüyorum. Bol kilo vermeli sağlıklı günler diliyorum...
Allah kabul etsin cümlemizin orucunu inşaallah canikom...
nrymn cım Allah kabul etsın oruclarını.. ben de bugun nıyetlıyım..
bakalım yarın sabah neler olaca takımca ınsallah sonuncu olmayız.. celıkten sımdıden guzel sonuclar var.. bakalım ben de en azından son belırttıgım kılodan cok cıkmasam cok ıyı olacak.. hatta belkı 100 200 gr vermıs olsam super olur ama bakalım kısmet ne olcek..
optum hepınızı sekerler..