Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

1. TAKIM **110. ETAP*
nrymn (58.4 / 57.7 /0.7 /1.20 %)
neşemeşe ( 75,5 / 74,7 / 0,8 / 1,06% )
hayat70 (59,0 /59 /0/0%)
KHENA (63,8 /62,9 / 0,90 / 1,41 %)
herbal ( 89,2 / 89,2 /0 /0 %)
çelik198408 ( 67,5 / 66.3 / 1.2 / 1,78 %)
yulaf ( 65,4 / 64,9 / 0,50 / 0,76 % )
flawless ( 60,8 / 60,5 / 0,3 / 0,49 %)

1. TAKIM TOPLAM KİLO( 539.6 / 535,2 / 4,40 / 0,82%)

merhabaa takımcııımmmm
nasılsınıızz
4. olmak iyi geldi mi bakalımmm
tebrik ederim hepinizii
hepinize teşekkürlerrr
neşecim kilolar verilmiş süpersinn, yoksa sınav stresi mi hehee
herbalim kilo vermişsin tebrikler valla ne yalan söliym ben de korkuyordum kilo almış olabilrisin diye heheh, geldin memlekete yeme eylemi ister istemez artmıştır diye düşünmüştümdelikafadulden
çelik anne maşallahın var cicim çok süper gidiyorsun, aferin sana
bu arada yeşil çayın tadını sevmiyorsan bir de limonlu olanını dene hem de soğuk su ile dene, 10 dakika içinde kalsın poşeyt çay o bir bardak suyun, sonra da içiverr çok süper oluyoorrr:içelim:
hayatcım seni mezun ediyormuyuz bakalım hı? az kaldı gidiyorsun memleketine? devam etmek istiyorsan bir hedef bildirebilirmisin?? 10 temmuza kadar hedelerimizi yazmamız lazım canlarım,
arada yazdıkalrınızı toparladım ben, şimdi hayatcım, neşemeşecim, kheana ve fılavlıscıım sizlerden de bir hedef kilo ve tarih istiyorum a.s
kheanacım nee 8 gün mü kaldıı, çok süper yaa
hadi bakalımmm Allah kolaylık versin, işleriniz yolunda gitsin inşaallah, darısı bizim başımıza :))
yulafcımm bu hafta için tekrar teşekkür ederiimm, ellerine emeğine sağlık canikomkaydirigubbakcemile4

kızzlaar bugün ben eski takım arkadaşlarımızdan bhk ile buluştum, çok güzel vakit geçirdikkaydirigubbakcemile2

hepinize sevgilerrr
şimdi ben bi yemek yiyip geliym,

evet nrymn cım ya bu 4.culuk ıyı geldı..

haftaya bırıncı olalım..

ayy sorma kaptanım ya ben de nası korkuyodum eksı cıkıcam dıye.. cok sukur.. artık 83 e yol aldım .. :1hug:

merhabaa takımcııımmmm
nasılsınıızz
4. olmak iyi geldi mi bakalımmm
tebrik ederim hepinizii
hepinize teşekkürlerrr
neşecim kilolar verilmiş süpersinn, yoksa sınav stresi mi hehee
herbalim kilo vermişsin tebrikler valla ne yalan söliym ben de korkuyordum kilo almış olabilrisin diye heheh, geldin memlekete yeme eylemi ister istemez artmıştır diye düşünmüştümdelikafadulden
çelik anne maşallahın var cicim çok süper gidiyorsun, aferin sana
bu arada yeşil çayın tadını sevmiyorsan bir de limonlu olanını dene hem de soğuk su ile dene, 10 dakika içinde kalsın poşeyt çay o bir bardak suyun, sonra da içiverr çok süper oluyoorrr:içelim:
hayatcım seni mezun ediyormuyuz bakalım hı? az kaldı gidiyorsun memleketine? devam etmek istiyorsan bir hedef bildirebilirmisin?? 10 temmuza kadar hedelerimizi yazmamız lazım canlarım,
arada yazdıkalrınızı toparladım ben, şimdi hayatcım, neşemeşecim, kheana ve fılavlıscıım sizlerden de bir hedef kilo ve tarih istiyorum a.s
kheanacım nee 8 gün mü kaldıı, çok süper yaa
hadi bakalımmm Allah kolaylık versin, işleriniz yolunda gitsin inşaallah, darısı bizim başımıza :))
yulafcımm bu hafta için tekrar teşekkür ederiimm, ellerine emeğine sağlık canikomkaydirigubbakcemile4

kızzlaar bugün ben eski takım arkadaşlarımızdan bhk ile buluştum, çok güzel vakit geçirdikkaydirigubbakcemile2

hepinize sevgilerrr
şimdi ben bi yemek yiyip geliym,

oh be 4 . olduk demek
kaptancım soğuk yeşil çay hımm bi deneyeyim iyi fikir
khene cnm ya haftaya ayyyyy inanmıyorum süper Allah kolaylıklar versin
yulaf bitanesin zaten seni gördükçe neden olmasın bende zayıflayabilirim diyorum tebrik ederim inş bende 16 temmuza kadar 64.9 olabilirim
herbal hadi be kim tutar seni ablacığınla yürüyüşlere devam bak ama pastaneye uğramasaydın kesin daha çok verrirdin bu hafta sen bence daha dişli bi rakip olacaksın hadi gel h. sonu dikkat etmek adına yarışalım nsl olsa bildirim yaptık

iftarda yediklerimi yazayım hemen toplamda şimdiye kadar 12 bardak yaklasık 3 lt su içtim dahada içerim 1kase yoğurt çorbası 2 kasık taza fasulye 1 kasık pilav 3-4 kasık et 1 kase yoğurt1 lokma ekmek 2 dilim revani

offf ya revaniye kadar iymişte revani bozmuş işi neyse eşim dondurma yedi ben yemedim hıh cnm istemiyo şiştim zaten

merhaba takımcım bu hafta ben ara vereceğimi söylemiştim... senin de iznin olursa kaptancım eylül 1 kadar ayrılmak istiyorum. 59.00 kiloda bırakıyorum... umarım yazın fazla kaçırmadan aranıza dönerim..... hepinizi çok sevyorum... zaman buldukça yazarım inşl.....

ben zorla yapmaya calisiyorum ama artik tikandim. yuruyus yerine nivea body'e baslicam.

1 sabah 1 aksam yapsam yeterli olur herhalde.

ayy bayağı serbest bi hafta sonu oldu kızın bana yazmayayım valla çok gezdik her gittiğimiz yerde homili offffff çok pişmanım evde yalnızke süperde ziyaretler beni bozuyo

merhabalarr takımcımmm naıslsınızzz
geçmişi okudum hemen cevaplar yazıcam öncelikli konu, fılavlısa katılıyorum yulafcım
günde 2 defa spor hem de nivea body gibi tempolu bir spor bence çok
neden?
şimdi bu düzeni her zaman yapamayabilrisin yani kilo verdikten sonra da böyle günde 2 defa yapamayabilrisin..bu durumda vücut ufacık bişey yesen bile yağa çeviriyor.
yani çok spor yapıp bıraktıktan sonra kilo alan bir çok kişi tanıyoruzdur herhalde çevremizde
bence vücudu spora alıştırmak da yanlışş
haftada 3 defa yeterlidir bence, diğer günlerde de ufak sporlar tercih edebilrsin..

Back
X