Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canim benim esini ikna edebilecegin bir kursa basla hemen erteleme. Ve sorarlarsa cocuk diye sadece istemiyorz de bence cunku dusugu soylerken yine seni uzecek seyler diyebilirler. Bosa yipratma kendini kitap okurken benim icinde oku, epeydir okuyamadim.

Bu arada mor lahana metobolizmayi yavaslatir o yuzden cok yememeni tavsiye ederim

Bozma moralini canim bana da evde kaldi muamelesi yapiyorlar en sevdigim atasozlerinden biri ki nasreddin hoca fikrasidir ayni zamanda elin agzi torba degil ki buzesin:)
kaptancim katiliyorum bana henüz ise girememisim o kadar okumuş ev kızı olmuşum muamelesi yapıyorlar ise girsem sırada o var belli alttan alttan soruyorlar daha bir durun derdim sizi mi gerdi diyecem yakında
gecmis olsun canım ben hastaligimi topigimize bulastirdim galiba menün iyi canım sabah dediğin gibi az olmuş sadece
gecmis olsun canım sana da menü güzel spor da var aferin

aksam az olmuş ama oglenki yediklerini dengelemissin sporda var zaten oh ne güzel

selam kızlar dünkü menum buna ilave aksam meyvenin yanında 2 ceviz yedim küçük sporlar yaptım yinede kendimi cok zorlamayim diye

Selam kizlar deadline
Dunku menum
Sabah gec kahvalti
1 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
Biraz sucuklu yumurta
Domates biber
1 bardak portakal suyu

Ara
1 nescafe
Bir parca bitter cikolata

Aksam
1 et durum
1 ayran

Su 2 lt
Spor 50 adet revoflex

tamam kaptan bugün spor günün yine yakında beni kapı dışarı atacaksın ama salı bossun bak spor yap demiycem yarın bende gideyim sporumu yapayim

bu arada sabah tartildim 66.5 ciktim tartida ama hala artidayim perşembeye kadar 66.3 un altına inmem lazım takımın ortalamasini kurtarmak icin 3 günümüz kaldı kaçamak yapmayın spor gunlerinizi aksatmayin canlar ben yine gelirim

selamlar..
sabah kızımı doktora götürdük kötüleşti öksürüğü..ben dinledim ciğerlerini ama hem steteskobum büyüğe göre hem de çocuk ciğer sesine alışık değilim bir gösterelim dedik..çok şükür ciğerlerde sıkıntı yok..inşallah çabucak iyileşir kuzum.. o öksürdükçe ömrümden ömür gidiyor..
dün yediklerimi tam hatırlamıyorum ara ara yedim.. dışardan söyledik az yedim .

canım benim daha çok yeni.. biraz zaman tanı kendne..etraftakileri boşver.. bekarsın ne zaman evleneceksin, evlenirsin çocuk, çocuğun olur 2. ne zaman..
düşün benim kızım daha 3 aylık oldu.. 3. de yap menopoza girmeden diyen tanıdıklarım var..(yaşım 36)
en iyisi bunu söyleyecek insanların arasına girmemek.. bazıları düşünmeden konuşuyor, bazıları iğnelemek için..kv de güzel bir dille söyle baskı yapmasınlar..
senin ihtiyacın zaman ve destek.. biz burdayız içine atma anlat bize..

kızlar ne olmuş size böyle.. menüler süper.. harikasınız..

yarın tartılacak mıyız.. ben emziren annlerin zayıflama topiğine de yazıyorum.. o yüzden tartılıcam zaten..

deadline profiline kilonu koyma işini cok sevdim.. ben de yapıcam.. baktıkça utanırım da hırslanırım belki

doğrudur canm normalde yemiyorum da günde borek yemememk içinyedim:) tamam canm çok sağol

sağolun canm burdaki herkes destek oldu baana bi şekilde.. çok rahatladım size anlatınca... kv de korkar benden ama arada imalarda bulunuyo işte bi şekilde ona da sölicem üzülüyorum üstüme gelmeyin diye..

tamam canım gecmis olsun bu arada bugün spor günün ama senin basın kalabalık sen zaten mümkün oldukça sporunu yapıyorsun ıstersen seni izinli yazayim bugün çocuklar ve esin umarım en kısa sürede iyileşir tam hastalık mevsimi
yarın tartılacak mıyız.. ben emziren annlerin zayıflama topiğine de yazıyorum.. o yüzden tartılıcam zaten..
ben tartilirim sanırım bu hafta kendimi takibe aldım musait olan herkes tartilsa iyi olur ama ne durumdayiz görmek iyi olur
deadline profiline kilonu koyma işini cok sevdim.. ben de yapıcam.. baktıkça utanırım da hırslanırım belki
cok iyi oluyor aklima gelen kaçamaklar da resme bakıp yememrliyim diyorum
doğrudur canm normalde yemiyorum da günde borek yemememk içinyedim:) tamam canm çok sağol
iyi yapmışsın salatalari yemekle aslında hem yesene birşeyler demek zorunda kalmıyorlar kurtulmuş oluyorsun

sağolun canm burdaki herkes destek oldu baana bi şekilde.. çok rahatladım size anlatınca... kv de korkar benden ama arada imalarda bulunuyo işte bi şekilde ona da sölicem üzülüyorum üstüme gelmeyin diye..
derdin olunca yaz ya iyi oluyor paylaşmak bazen insan anlatarak birilerini arıyor
hem burda seni tanimiyoruz gidip birilerine söylerler mi derdin de yok psikologla konuşmak gibi

Cok gecmis olsun insallah hemen iyilesir ya allah sifa versin..

Ayni durumlari yasiyoruz iste canim esim üzülüyorum diye uyarmıs annesini..Dün kayinpeder kapidan girdim selam verdim pesine ibrahimin torunu olmus loyalty dedi ben böle kaldim bisi diyemedim..Sonra ne güzel hayirli olsun dedim kactim..Esime söledim..Oda ben sölerim yeter bu ne sanki onlar bakicak, onlar torun sevecek diye ne kasıyoruz kendimizi dedi..Annesine söledik ama ciddiye almadi babasida öyleydi benim oldu dediAmaaan umursamiycam artik..Bida derse sen dogur dicem

Evet canm cok sağolun valla rahatllattınız beni doktora da gitmekten vazgecim gidecektim bugun biraz kafam rahatlasın bebek işinin üstüne gitmicem..
evet canm salataları yedim kimse de ısrar etmedi öyle olunca ..ben de pişmanlık yaşamadım günden de kalmadım:)

aynen öyle canm evlendiğimiz ilk sene kv sağolsun her hamile doğum haberini arayıp sölerdi bana ben de aman ne salakmış kız hemen cocuk mu yapılırmış derdim bozulurdu.. ya da acıkca derdi seni gaza getirip eve yollasam bi de calışma yapsanız ohh diye.. sapık mıdır nedir artık oğluna söldim bozuntuya vermek istemedi ama o bile garipsedi.. hamile kaldım düşük yaptım üzüldüler şimdi öle acık acık bişi diyemiyolar ama imaları yetiyo işte.. baska soran olursa da kızdığıımı anlasınlar diye doğursam sen mı bakcan diyorum bazen ya da herkes cocuk yapmak zorunda değil bizim de olmayıversin diyorum.. diyorum ama sonu gelmiyo ki ondan sonra aa ne edepsiz diyolar kendileri cok edepli ya yatak odam hakkında konusurken.. amaaaaan canm valla takmıycam artık anca bana zarar boşver sen de..

Kizlar kv kebap ismarlicakmis esim aradi gel diye..Bende kızdım kapattım..Diyetimi ciddiye almiyolar.Esimde 90 kiloya yaklasti hala yiyo of..

sağol canımm.. yapıcam inşallah sporumu bugün..
üzüleceğinizi düşünemiyorlar mı yaa.. alayamıyorum bu insnları..
cevap versen bir türlü vermesen bir türlü.. en güzeli kulaklarına tıkaç takacaksın.. ne söylerlerse hıı hıı diyeceksin..millete ne acaba .. konuşacak konu mu yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…