kaptan taşıdım paylaşım alanına 0.498 i 0.50 aldım bir kontrol edersin gelince umarım yanlış değildir 2 kez hesapladım yanlışlık varsa düzeltirsin dimiAynen canim boyle iyi
yalnız eklerken diğer takımlar çok iyi kilo vermiş hakikaten dagatesi haklısın neyse biz kendimizle yarışalım şimdilik bu hafta toparlanma haftamızdı değil mi en azından 0.32 nin üstündeyiz kendinize iyi bakın deli fikirler gelecek dagatesinden galiba
Insallah canim hakkinda hayirlisi olsunKizlar bugun de bebekbakiyorum artik kendibebegime bakmak istiyoruuummm.. Eve gecince menumuyazicam burda net iyi cekmiyor
Bi teftis et bakalim canim :)kızlar naber... 0,32 yi geçmişiz süpperiiizzzz..
diğer takımlara bebn de bir bakayım
Tamam tatlim ellerine saglikkaptan taşıdım paylaşım alanına 0.498 i 0.50 aldım bir kontrol edersin gelince umarım yanlış değildir 2 kez hesapladım yanlışlık varsa düzeltirsin dimiben gidiyorum buralar sana emanet
Ben buralardayim canim aksama takilalim isin yoksa***1.TAKIM 393.ETAP***
sosyestetik(58.4/58.4/0/%0) kilosu sabit
ApriL_2007(92/91.5/0.5/%0.54)
jasmine53(76/75.8/0.2/%0,26)
ispanyol(76.1/75.1/1/%1.31)
dagatesi(63.5/63.2/0.3/%0.47)
loyalty88(55.6/55.4/0.2/%0.35)
afrodit26 (63/62.8/0.2/%0.31)
deadline(66.3/65.8/0.5/%0.75)
1. Takim Ortalamasi: %0.50
kaptan böyle taşıyorum paylaşım alanına kendinize iyi bakın arada trafikte falan uğrarım belkimbugun burlarda yokum diye kaytarmayınız menüleri listeye ekleyemedim bugün yarına buraları tarayıp eklerim artık ama menü bildiriminizi yapınız belki gelince de ekleyebilirim hoşcakalın
Cok kafaya takmiyorum canim ben onemli olan kalici olmasi bi ara holywood diyeti yaptim ben meyve suyu ictim 3 gun sadece 4. Gun salata yedim 5. Gun dayanamadim biraktim ne oldu hooooppp aynen geri aldim ben kilo verdim sandim herkesin metabolizmasi farkli ve ben acikcasi kalici olmasini istiyorum verdigim kilolarin yoksa burda vakit gecirmenin bi anlami yokKızlar ya söyle bir diğer gruplara baktım da millet ne kilolar vermiş ya!
Ben varim canimBen sporumu da yaptim geldim ama kimsecikler yook:)
Spor da var tamamdir canimDunku menum sabah 1 yumurta
Bes zeytin
Bir bardak cay
2dilim kepek ekmek
Oglen yemedim
Ara bir avuc sicacik leblebi:)
Aksam Bi tabak karnabahar yarim turp
Bir dilim kepek ekmek
3 bardak cay
2lt su
45dk da leslie ile kosturdum spor da tamam bugun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?