- 28 Kasım 2014
- 137
- 60
- 38
- 37
Geçmiş olsun canım oğluna. allah acil şifalar versin. Bende bu aralar hiç istediğim gibi uygulayamadım diyetimi ama yine de sonuçtan umutluyum geçen hafta kilo bildirimi yapamadımSonunda gelebildim bayanlar 2 gündür giremedim kusura bakmayın bir yandan oğlum usuttu çok huzursuz bana hiçbirşey yaptirmiyo bir taraftan okul olunca elime telefonu bir turlu alamadımson 2 gündür toplamda 10 saat ya uyudum ya uyumadim acayip uykusuzum ayni zamanda hesapladığımızda hiçbirşeyi de yapamadim sadece yememe dikkat edebildim yok ot çayları yok spor hiçbirşey yapamadim lüzum iyilessin de herşeye kaldığım yerden devam edicem
ins canim hepimiz hedefimize ulasiriz en yakin zamandaGeçmiş olsun canım oğluna. allah acil şifalar versin. Bende bu aralar hiç istediğim gibi uygulayamadım diyetimi ama yine de sonuçtan umutluyum geçen hafta kilo bildirimi yapamadımama inşallah yarın bildirim yapacam ve istediğim sonucu alacağımı düşünüyorum.
çok başarılı bir gün olmuş aprilcimDünkü menümdeadline
Sabah 07:30
Bir peynirli kepekli sandvic
Bir cay
Öğle 12:45
Bir çr toyga
Dört ks ispanak
İki ks taze fasulye
Bir dilim ekmek
Aksam 19:00
Bir dilim tavuk izgara
Salata
Yoğurt
3 lt su
1 saat yürüyüş
canım 4 lt içen benim.. ben önceden de en az 2 ltv içerdim , şimdi emzirdiğim içindaha çok içiyorum... 4 tane 1 ltlik şişem var.. sabah hepsini dolduruyırum..susadıkça büyük bir bardakla içiyorum.. eğer unutuyorsan veya susamıyorsan her saat başı bir bardak içecek şekilde saat kur bir süre sonra alışırsın..kızlar ben çok fazla su içemiyorum ya daha fazla su içebilmem için önerileriniz var mı ya da sizler nasıl yapıyorsunuz mesela arkadaşın birisi 4 lt su içtiğini söylemişti nasıl oluyorda içiyorsun. ben 1 lt bile içemiyorum.
çok geçmiş olsun canım ,umarım çabucak iyileşir kuzucuk..Sonunda gelebildim bayanlar 2 gündür giremedim kusura bakmayın bir yandan oğlum usuttu çok huzursuz bana hiçbirşey yaptirmiyo bir taraftan okul olunca elime telefonu bir turlu alamadımson 2 gündür toplamda 10 saat ya uyudum ya uyumadim acayip uykusuzum ayni zamanda hesapladığımızda hiçbirşeyi de yapamadim sadece yememe dikkat edebildim yok ot çayları yok spor hiçbirşey yapamadim lüzum iyilessin de herşeye kaldığım yerden devam edicem
Dun ve önceki günün bildirimlerini de yapayım 1. Gün kahvaltı
1 krep 4 zeytin 1kk peynir biraz da bal kaymak
Öğlen
1 kase yoğurt ve salata
Aksam
1 porsiyon adana 1 ayran
Spor hic yapamadim 1.5 litre kadar su
güzel menü.. sabah biraz daha artıtmalısın yiyecekleriniDun de kahvaltı
1 bardak sut
Öğlen 1 kase tavuk çorbası, 3 kaşık pilav, 5 kaşık kadar nohut
Aksam
Pırasa yemeği ve 1 kase yayla çorbası
Spor yine yok 1 litre kadar su,sınırsız cay :) okulda öyle cay iciyoruz zaten
Dünkü menümdeadline
Bir cay
Bir çr toyga
Dört ks ispanak
İki ks taze fasulye
Bir dilim ekmek
Bir dilim tavuk izgara
Salata
Yoğurt
3 lt su
1 saat yürüyüş
Sonunda gelebildim bayanlar 2 gündür giremedim kusura bakmayın bir yandan oğlum usuttu çok huzursuz bana hiçbirşey yaptirmiyo bir taraftan okul olunca elime telefonu bir turlu alamadımson 2 gündür toplamda 10 saat ya uyudum ya uyumadim acayip uykusuzum ayni zamanda hesapladığımızda hiçbirşeyi de yapamadim sadece yememe dikkat edebildim yok ot çayları yok spor hiçbirşey yapamadim lüzum iyilessin de herşeye kaldığım yerden devam edicem
Dun de kahvaltı
1 bardak sut
Öğlen 1 kase tavuk çorbası, 3 kaşık pilav, 5 kaşık kadar nohut
Aksam
Pırasa yemeği ve 1 kase yayla çorbası
Spor yine yok 1 litre kadar su,sınırsız cay :) okulda öyle cay iciyoruz zaten
dünkü menüm
sabah 101 .5 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 3 çeri domates, 3*4 dilim salatalık, 6 zeytin, 2 kk peynir, dereotu, rezene çayı
121 elma
151 porsiyon tavuk sote, 1 dilim ekmek, yarım kase yoğurt
19:00: yarım porsiyon barbunya, salata
2010 badem 2 kuru kayısı
su:4 lt
spor: 45 dk leslie ile 3 mil
menüye bak harikaDünkü menümdeadline
Bir cay
Bir çr toyga
Dört ks ispanak
İki ks taze fasulye
Bir dilim ekmek
Bir dilim tavuk izgara
Salata
Yoğurt
3 lt su
1 saat yürüyüş
geçmiş olsun canım iyileşsin yaparsın zaralı şeyler yeme yeter dimiSonunda gelebildim bayanlar 2 gündür giremedim kusura bakmayın bir yandan oğlum usuttu çok huzursuz bana hiçbirşey yaptirmiyo bir taraftan okul olunca elime telefonu bir turlu alamadımson 2 gündür toplamda 10 saat ya uyudum ya uyumadim acayip uykusuzum ayni zamanda hesapladığımızda hiçbirşeyi de yapamadim sadece yememe dikkat edebildim yok ot çayları yok spor hiçbirşey yapamadim lüzum iyilessin de herşeye kaldığım yerden devam edicem
menü spor tamamdırdünkü menüm
sabah 101 .5 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 3 çeri domates, 3*4 dilim salatalık, 6 zeytin, 2 kk peynir, dereotu, rezene çayı
121 elma
151 porsiyon tavuk sote, 1 dilim ekmek, yarım kase yoğurt
19:00: yarım porsiyon barbunya, salata
2010 badem 2 kuru kayısı
su:4 lt
spor: 45 dk leslie ile 3 mil
dagatesi mnüye lafım yok zaten su da iyibenim menüm de söyle,
Sabah 7
1 greyfurt
1 kızarmıs ekmek
1 haslanmıs yumurta
öglen 13.00
1 kızarmıs ekmek
1 greyfurt
1 su bardagı yogurt
ara 16.30
1 yesil elma- 5-6 badem - 3 yaprak kayısı
aksam 20.30
Yarım kase mercimek corbası
1 küçük lahana sarması
1 küçük patlıcan dolması
yarım kase yogurt
ara
1 yesil cay
gece 1 de uyudum kızlar aksamı biraz gec yedigim için
2 lt su
jullian 1 level
yarım saat dans
her bacak için 80'er bacak
1,5 km yürüyüş. (devam edemedim hava cok ayazdı)
menüye bak harika
geçmiş olsun canım iyileşsin yaparsın zaralı şeyler yeme yeter dimi
menü spor tamamdırsuya bak maşallah yarasın sana da bebişede o zaman
dagatesi mnüye lafım yok zaten su da iyio spor da nesi vayyyy dedim tebrikler kocaman
10 dk ben de bakayım
kızlar ben bugun bunu yapmaya basladım tavsiye ederim
menün de sporun da harikaaadünkü menüm;
kahvaltı : 2 dilim kızarmış ekmek
1 yumurta
yarım portakal biraz maydonoz çay
öğlen 3 yk yoğurt
yarım portakal
1dilim ekmek yesilcay
akşam: 1 kepçe çorba
4 yk zeytinyağlı barbunya biraz salata ve
bir parça haşlanmış et
su 1.5 lt spor jillian michaels level1 + 30 dk tempolu yürüyüş km olarak 2 yi biraz geçti sanırım + 30 dk streching videosu
sporuna bayıldımm menün de çok güzelbenim menüm de söyle,
Sabah 7
1 greyfurt
1 kızarmıs ekmek
1 haslanmıs yumurta
öglen 13.00
1 kızarmıs ekmek
1 greyfurt
1 su bardagı yogurt
ara 16.30
1 yesil elma- 5-6 badem - 3 yaprak kayısı
aksam 20.30
Yarım kase mercimek corbası
1 küçük lahana sarması
1 küçük patlıcan dolması
yarım kase yogurt
ara
1 yesil cay
gece 1 de uyudum kızlar aksamı biraz gec yedigim için
2 lt su
jullian 1 level
yarım saat dans
her bacak için 80'er bacak
1,5 km yürüyüş. (devam edemedim hava cok ayazdı)
1 mil 1.6 kmharikasın april!!!!
cok cok gecmiş olsun. dikkat et kendine, az uykusuzluk iyi değil. cok az su içmişssin. su içemiyorsan içine taze nane at öyle tadı daha güzel gelebilir
simdi soracagım soruyu google da sorabilirdim ama üşendim :) 1 mil kac km ?
evet aynen öyle oldu menüleride ben senin sayende takıldım gelsin bu smileylercok hırslandım bu hafta güzel sonuclar almak istiyorum. yarın tartı günüüüüüüüüüüü
sporlarda senin katkın cok jilliana baslamamıs olsak tutup kolumdan götürmesen bu kadar yapamazdım aynen söyle oldu
ay evet yaarkadaşlar bu hafta çok güzel sonuçlar alacağızzzz... hep böyle gidelim olur muuuu
arkadaşlar bu hafta çok güzel sonuçlar alacağızzzz... hep böyle gidelim olur muuuu
selam kızlar nasılız bugün yarın bildirim günümüz sabah erkenden aç karnına tartılmayı unutmayın buraya sonrada yazarsınız tartılındaumarm bu hafta kilo alan olmaz en azından sabit çıkın yahu hatta inşallha güzel güzel vermişizdeir değil mi baya dikkat ettik bu hafta ispanyol bence artılarından kurtulmusundur ApriL_2007 senin harikaydı menüler vucut direnç falan göstermezse senden eksi umudum var dagatesi senin de bu hafta baya güzel olduğundan senden de umutluyum kendimdende umutluyum A afrodit26 seninde menülrin güzeldi bu hafta çok spor yapamadın ama regl öncesi şişkinliğin olmazsa artı olmazsın diye düşünüyorum sabit olursun umarım en kötü @loyalty88 canısı moralini bozma uğra buralara izinli yazarız seni ama iyi olunca gel hatta muhabbete gel selam ver izinli olsanda S sosyal bilgiler ve cemre cemre hala deneme süresindesiniz ekstra dikkat diyorum bakalım ne durumdasınız jasmine53 bu hafta da hiç uğramadın ama umarım artı olarak gelmezsin diyorum senin için ama hem menü paylaşımı yapmıyorsun hemde artı çıkıyorsan böyle olmaz bence yanlı anlama ama takım motivasyonunu olumsuz etkilendiğni düşünüyorum benden bu haftaki rapor bu kadar kızlar hala sizi takipteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?