Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkur ederiz hayatcim.. a.s. hem de sabah yeni kilonu girmissin. :)
sordugun uyari sistemi soyle.
once tarihcesi,
takimimiz ramazan ve bir sure oncesinde yerlerde surunuyordu, yani takimliktan cikmistik. ne kimse duzenli ugruyor, ne de dogru duzgun kilo veriyorduk. takimi kapatsak mi konusu gundeme geldi. ben de kapatacagimiza bir sans verelim kendimize diye uyari sistemi onerisinde bulundum. ama butun kozlarimizi ortaya koyup gemileri yakip yola cikacagimiz bir sistem. yani ya adam gibi devam edelim bu ise, ya da etmeyelim dusuncesiyle uyari sistemini teklif etmistim. kaptanimiz da uygun gordu. ve bu ay 2. kez isliyor.
kural su sekilde :
=============
4 etap boyunca bir kisi en fazla 2 kez kilo vermemis olarak gecebilir. Yani 4 hafta boyunca en az 2 kez kilo vermis olarak haftayi kapatmamiz gerekiyor.
su an icin, 2 haftayi bitirdik. 2 haftalik uyari durumumuz asagidaki sekilde. ve onumuzdeki iki hafta boyunca cok dikkatli olmaliyiz. 4 hafta tamamlaninca uyarilarimiz sifirlaniyor..
nrymn: 1
nesemese : 2
herbal: 1
flawles: 1
hayat: 1
nesemese kritik durumda su an icin. nesemesecim lutfen onumuzdeki iki hafta boyunca az da olsa kilo vermeye calis. sana nasil destek olabiliriz.? yediklerinin listeni tutsan, yeni bir defter alsan bu is icin faydasi olabilir. seni kaybetmek istemiyoruz. lutfen hem kendin icin hem de takimimiz icin kendine dikkat et bu hafta canimcim.. a.s.
hepinize iyi haftasonlari diliyorum.. opuldunuz tarafimdan..
hadi kaptancım bende seni takip edeyim bende yarın çorba ve meyve günü yapayım hem sen yediklerini yazmak zorunda kalırsın hem ben ediklerimi yazmak zorunda kalmam :jeyyar: tabi ikimizde kaçamak yapmamış oluruz nasılım:asigim:
.....
takimcana yuruyus haftamiz olsun..
sabah : 1 tost, birazcik da borek yedim.. sekersiz cay ictim..