Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kaptanim kaptanim duydum ki ozel bir diyete baslamissin. hadi hayirli olsun.. :) kolay gelsin.

peki bu hafta carsamba ortak bir gunlu diyete yapiyor muyuz? kizlar?? nrmynim sen bu durumda lahana diyetine mi devam edeceksin..
......

herbalim evet ben bu hafta boyunca bu dşyete devam edeceğim inş.
bu arada fılavlıscığımla emsajlaştık, takıma biraz ara vermek istiyor, yani bu haftadan itibaren fılavlıscığımız yoka.s

.....Allah yardimcimiz olsun :)

Iste iki gunluk (gunluk 700 cal lik diyet )

1. GÜN

Sabah : Meyve veya meyve suyu
Öğle : 1 porsiyon sebze yemeği, 1 kase salata, 1 kase yoğurt
İkindi: 1 meyve
Akşam : 1 porsiyon et yemeği, salata, 1 ince dilim ekmek
Gece : 1 meyve
2. GÜN
amiin diyorum öncelik
bir de bişey eklemek istiyor
ikindi ve gece yediğiniz meyvelerin yanına lütfen yoğurt, peynir ya da süt ekleyelim lütfen lütfen, sabah da meyve suyu değil meyve yiyelimalkisalkisalkis

carsamba ve persembe gunu bu diyeti yapmak istemiyorsaniz adinizi silin nutfen..

1. Herbal
2. Nesemese
3. Hayat
4. Flawles
5. Celik ? (bebisli)
6. Nrymn (yağ yakıcı lahana diyetinde)

opuyorumnanaktan

....
light kola( nermincim ben koladan vazgeçemem).........

yani diyorsun ki,
meyan kökkleri ile birlikre preslenerek ezilen ve yeşil yeşil mide öz suyu kola sıvısına katılan, üstüne bir çok kimsayasal asit eklenen bu sıvıyı içmekten vazgeçmem demek istiyorsun hııı:olmaz:

.....

ben de dondurma yedim bugun bu arada :tomato:

ama yarin basliyoruz sok diyetimize digmi.. vereliniortak

ohh ohh diyete giriyoruz diye böyle yükleme mi yaptın herbalimm hihihihihi

bu arada bi şoka ihtiyacımız vardı evet

akklıma gelmişken not: fırlak tansiyon sebebi ile neşemeşecime diyet yasak, ama sağlıklı beslenme şartt:oklava:

aa evet kaptanim, bunu hatirlattigin cok iyi oldu.. kaydirigubbakcemile5 evet hayatcim, azicik protein eklemeyi sakin unutmayalim..

amiin diyorum öncelik
bir de bişey eklemek istiyor
ikindi ve gece yediğiniz meyvelerin yanına lütfen yoğurt, peynir ya da süt ekleyelim lütfen lütfen, sabah da meyve suyu değil meyve yiyelimalkisalkisalkis

aslinda bu benim her zaman ki halim :utangac:

ya nesemesecim yapamaz o halde.. demek ki mutlaka bi sekilde spor eklemeli..

akklıma gelmişken not: fırlak tansiyon sebebi ile neşemeşecime diyet yasak, ama sağlıklı beslenme şartt:oklava:

oh oh çok sevindim geri döndüğüme ama bu hafta çok kızmayın 70 li kiloları gördüm offf ya ne kötü oldu cuma gününe kadar inş bişeyler yapabilirim yarın bende varım diyette lahanadan vazgeçtim cicim efeye gaz yapma ihtimali korkuttu bol paylaşımlı bi hafta olur inş

carsamba ve persembe gunu bu diyeti yapmak istemiyorsaniz adinizi silin nutfen..

1. Herbal

3. Hayat
4. Flawles
5. Celik ? (bebisli)
6. Nrymn (yağ yakıcı lahana diyetinde)

opuyorumnanaktan

Kızlar beni listeden silin, bu aralar dengemi düzeltmeye çalışıyorum. Bu aralar dikkat etmeye çalışıyorum ama şok diyetlere başlamam çok zor.

Kesinlikle canım.

aslinda bu benim her zaman ki halim :utangac:

ya nesemesecim yapamaz o halde.. demek ki mutlaka bi sekilde spor eklemeli..

Herbalim çoktan ekledim bileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :sm_cool:

selam kizlar,

nasilsiniz? celik annem hosgeldin.. celik gelse iyi olur, onunla yarisirken iyi kilo vermistim. kaydirigubbakcemile3 guzel gunlerdi yaa celikcim yine yapalim..

hayatcim fena degil yediklerin. ama spor durumu ne alemde?? yuruyus vs. yapabiliyor musun?

ben sabah kizi okula birakip, sonra yurudum 1 saate yakin, her gun yurumeye calisiyorum.

nesemesecim, peki ya senin spor yapma durumun yok mu?? hadi bizim icin birazcik yuru yaw.. bak bu gidisle ben sana yetisicem haa.. sadece aksam yemegine dikkat etmek ve en az 3 gun tempolu yurumek bile cook faydali oluyor. birazcik ozen yeterli olacak, yeter ki bir yerden baslayalim.. nutfeen bu hafta 1. olalim.. :hooray:

takimcana yuruyus haftamiz olsun..

sabah : 1 tost, birazcik da borek yedim.. sekersiz cay ictim..

Canım inşallah en kısa zamanda toparlanacağım. Pazar gününden beri hergün 1 saat civarı yürüyürum. 60-70dk falan. Yediklerime de dikkat ediyorum.

Kızlar çıkmak zorunda kaldım şimdi bugün yediklerimi yazayım.

Sabah: 1 kase çorba, yarım dilim ekmek, yarım bardak şekersiz çay, yarım elma, 1 yumurta, 2 zeytin
Ara: 1 şekerli nescafe
Öğle: 1 kase çorba, 1 tabak karışık salata, 2 dilim ekmek, 1 tabak sebzeli-mantarlı-tavuk, 1 bardak 1 şekerli çay, bol su
Ara: 1 avuç leblebi, bol su

supersin masallah.. oh ne guzel, yuruyusler de baslamis.. kaydirigubbakcemile5

tamam canim seni diyet listesinden sildik.. ama bize yaz boyle yediklerini bakalim neler yiyip iciyorsun.. yerimseniben

aksam yemegine cok dikkat et nesemesecim nutfeeen.. mumkunse kepekli ekmek aksamlari.. :lepi:

Kızlar çıkmak zorunda kaldım şimdi bugün yediklerimi yazayım.

Sabah: 1 kase çorba, yarım dilim ekmek, yarım bardak şekersiz çay, yarım elma, 1 yumurta, 2 zeytin
Ara: 1 şekerli nescafe
Öğle: 1 kase çorba, 1 tabak karışık salata, 2 dilim ekmek, 1 tabak sebzeli-mantarlı-tavuk, 1 bardak 1 şekerli çay, bol su
Ara: 1 avuç leblebi, bol su

o halde diyet listemiz,

sok diyet grubu ;))
===========
1. herbal
2. hayat

lahana diyeti grubu
==============
1. nrymn

saglikli beslenme grubu
=================
1. nesemese

stres ettirmek gibi olmasin ama uyari durumlarimiz,
nrmyn:1
nesemese:2
herbal:1
hayat:1
celik:1 (celik sana da 1 uyari yazdim cunku kilo aldigin icin)

celikcim sen de bizim sok diyetimize katilacak misin?? katilmak istiyorsan, bir kac sayfa oncesinde menuyu bulabilirsin..

hayatim, ben bugunden basladim.. malum ben persembe sabahi tartiliyorum ya saat farkindan dolayi..
yarinda yapicam insallah. cok zorlanmazsam belki persembe de sana eslik ederim..

sabah
======
1 adet elma ve ilik sut tukettim..

oglen:
====
1 adet tavuk, salata, 1 dilim ekmek dusunuyorum.. (ogle sebze, aksam et'di. ama oglene sebze yemegini yetistiremiycem.. bende ikisinin yerini degistirdim.. )

yukaridaki mesajimi sonradan farkettim ki 1 adet tavuk yazmisim. haha. kaydirigubbakcemile3
1 adet tavuk gogsu olacakti..

Sok sok sok.. Sok Diyet listesini tekrar yayinliyoruz.. son firsat.. :)) meyvelerin yanina nermincigimin dedigi gibi protein eklemeyi sakin unutmayalim..(bir kac ceviz, bir kac fistik, yarim bardak sur, kucuk kap yogurt vs gibi.) Hepimize kolay gelsin..

Gel celik annem gel, sen de gel ne olursan gel.. ister sisko, ister sadece basenli, gel abla gel.. ne olursan gel.. hep birlikte virelim su kilolari yaw.. kaydirigubbakcemile3

1. GÜN

2. GÜN

hımm olabilir ben de dün yarım saat yürüyüş yaptımma.s

not: herbalim ve hayatcım o börekler ne ya, lütfen böyle şeyler yok
yazık değil mi ama bize...
sonra amaan bi kereden bişi olmaz diyip biz de mi lüpletelim:olmaz: börek pilav yok lüpteennkaydirigubbakcemile5

ama ben dengeleme yapıyorum... sabah börek yediysem öğlen yada akşam azaltıyorum... ben kalori dengesine inanıyorum.... bir de kaptancım seni seviyorum...:lepi:

yani diyorsun ki,
meyan kökkleri ile birlikre preslenerek ezilen ve yeşil yeşil mide öz suyu kola sıvısına katılan, üstüne bir çok kimsayasal asit eklenen bu sıvıyı içmekten vazgeçmem demek istiyorsun hııı:olmaz:

:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:

kızlarr bakıyorum da takımımız hareketlendi....çok şükür....
çelikçim hoşgeldin canımcım... 70 dediğin nedir ki... hemencecik verilir.... hem unutma ben yaklaşık 2 yılönce 90 kiloydum..... hep b,irlikte vercez bu kiloları......

Back
X