hiç bişey yapmadık kaptan hala aynı yerdeyiz kitap okudum ben anca aynı işte film izle dizi izle ha birde spor yaptımnereye gittinizzz naptınız ben yokken anlatın bakimm
görüşürüz aprilAyyy çok kalmayı isterdim ama malum baş ağrısı ve uyuma isteğine engel olamadığım için şimdilik kaçıyorum kızlar,yarın grsrz iyi geceler sizleredee tatlı rüyalar
evet bu oldu ruh halime uygun bundan sonrada beyonce dinliyim kadın çok manyak dans ediyor yatamam dur önercm hemen
zumbaya da baksana tatlım diğer sporlardan sıkıldıysanhiç bişey yapmadık kaptan hala aynı yerdeyiz kitap okudum ben anca aynı işte film izle dizi izle ha birde spor yaptım
görüşürüz april
evet bu oldu ruh halime uygun bundan sonrada beyonce dinliyim kadın çok manyak dans ediyor ya
zumba yapıyorum kaptan arada ben çok çabuk sıkılıyorum o yüzden karışık şeyler yapıyorum birgün zumba bir gün jillian falan arada leslie yoksa yapamıyorumzumbaya da baksana tatlım diğer sporlardan sıkıldıysan
tamam kaptan inşallah hayırlı haberlerle gelirm yarın görüşürüzkuşlarr ben gidiyorumdeadline haber ver tatlım yarın durumu inşallah hayırlısı olur
Kızlar çok geç geldim çıkmış bile olabilirim hatta atak geçirdim hastane yatışındaydım
Sana geçmiş olsun canım.. Ayrıca başın sağolsun.. Hem de arkadaşın.. Rabbim hem ailesine hem de sana sabır versin..arkadaşım vefat etti o ara sanırım fazla geldi bana dengemi kaybetmiştim şimdi iyiyim bugün çıktım işte direk mesaj atayım dedim
bende onun sersini okuyorum güzelim..gözlerini sımsıkı kapat diye bir polisiye roman çok heyecanlı gidiyorsağol canım benim
evet jasmine evde bayadır duruyordu okumamışım ama güzelmiş ikinci kitap biraz okurken tüylerimni diken diken etti biraz psikopatlık seviyesi yüksekSana geçmiş olsun canım.. Ayrıca başın sağolsun.. Hem de arkadaşın.. Rabbim hem ailesine hem de sana sabır versin..
bende onun sersini okuyorum güzelim..en son peter pan ölmeli kitabında kaldım.. Çok güzel bir seridir.. Özellikle ilk kitabı harikadır
kız öğle akşam nerde bu menüde süt mü içtin sadeceSlm kizlar gunaydinlar nasil gidiyor tartidaki rakamlar bakim son 1gun bugun hafif seyler yemek lazim benim dunku menum
Sabah 1k.kpeynir 3d.k.ekmek cay 1h.yumurta 6zeytin 1sekerkasigi recel salata cay
Gun icinde 1lt sut ictim
3ltsu 40dkk tempolu yuruyus ve 2bardak yesilcay
Bir muddet benim menum boyle olacak kizlar bildirim yapmadigimda bunu baz alin
Evet canim 2hafta kadar ins. Boyle yapacagimkız öğle akşam nerde bu menüde süt mü içtin sadece
Evet canim 2hafta kadar ins. Boyle yapacagim
dagatesi neden gittin yaburda olduğunu bilmek bile güzeldi şimdi listede ismin yok
Terketti bizikal gitme diyeydin yaa! Gitmek istedi gitti malesefff İnşallah diyeti bozmaz
Sana geçmiş olsun canım.. Ayrıca başın sağolsun.. Hem de arkadaşın.. Rabbim hem ailesine hem de sana sabır versin..
bende onun sersini okuyorum güzelim..en son peter pan ölmeli kitabında kaldım.. Çok güzel bir seridir.. Özellikle ilk kitabı harikadır
evet jasmine evde bayadır duruyordu okumamışım ama güzelmiş ikinci kitap biraz okurken tüylerimni diken diken etti biraz psikopatlık seviyesi yüksekilk iki kitap vardı bende diğer 2 si yok bir ara gidip alacağım dedektif gurney i çok sevdim zaten sherlock falanda seviyorum güzel oluyor polisiye
Aynen öyle canım.. Geçen arkadaşım bana Ahmet Ümit in kitaplarını önerdi, o da polisiye tarzı akıcı kitaplar yazıyormuş.. Birazda onda deneyim kazanayım diyorum..evet jasmine evde bayadır duruyordu okumamışım ama güzelmiş ikinci kitap biraz okurken tüylerimni diken diken etti biraz psikopatlık seviyesi yüksekilk iki kitap vardı bende diğer 2 si yok bir ara gidip alacağım dedektif gurney i çok sevdim zaten sherlock falanda seviyorum güzel oluyor polisiye
bi de foto paylasayım motive olalım
Eki Görüntüle 1477379
kızlar ölçülerimizi de yazıp incelmeleri de mi kontrol etsek ne dersiniz? çünkü eskiden giremedigimiz kıyafetlere giriyor ancak kilomuz aynı kalmıs olabilir bkz üstteki fotodaki hatuno yüzden ben ölçülerimizi yazarsak hem mutlu olur hem de motive oluruz diye düşünüyorum
siz ne dersiniz?
Bi de buna bakalım bence babyler
Vücut kitle indeksi (VKİ), vücut ağırlığının (kg), boy uzunluğunun metre cinsinden karesine bölünmesiyle hesaplanır. İdeal ağırlık ise ulaşılmak istenen VKİ'nin, boyuzunluğunun karesi ile çarpılmasıyla elde edilir.
VKİ aralığı Sınıflandırma
18.5 ve altı Düşük Kilolu
18.5 - 24.9 Normal Kilolu
25-29.9 Fazla Kilolu
30-40 Obez
40 ve üstü Aşırı Obez/
Nette de otomatik hesaplayan siteler bulabilirsiniz kuşlar
- Vücut Kitle İndeksi (VKİ) = Vücut Ağırlığı (kg.) / Boy uzunluğunun karesi (m.)
- İdeal Kilo = Ulaşılmak istenen VKİ değeri
Boy uzunluğunun karesi - Örnek İdeal Kilo = 24
(1,60 1,60)= 61,4 kg
Yani aralarda o tarz sahneler var, hemen beyninde ortamı kuracağın.. ovvv diyeceğincok kanlı mı ? yoksa sherlock tadında mı ? ben de polisiye severim ama böyle vahset sahneleri varsa onları okuyamıyorum. bu aralar okuyacak kitap arıyorum kızlar tavsiyelerinizi beklerim
Aynen öyle canım.. Geçen arkadaşım bana Ahmet Ümit in kitaplarını önerdi, o da polisiye tarzı akıcı kitaplar yazıyormuş.. Birazda onda deneyim kazanayım diyorum..
kilobildirimi de yaparım her gün girmeye de çalışırım..
ay hayırlısı olsun canım .. inşallah gönlünden geçen olur.. ankara var mıydı nereleri yazdın
ankara yoktu canım hiç yakın iller bile yoktu valla ortaya karışık herden yazdım birde genel kuraya katıldım inşallah güzel bir yer gelir her yer gelebilir yanigönlümden biyer geçmiyor çünkü yazdığım illerden hiç birini bilmiyorum gibi bişey artık ne çıkarsa bahtıma gönlümden geçen diyorum ki nereye gidersem gideyim mutlu huzurlu olayımda yeter
Kızlar çok geç geldim çıkmış bile olabilirim hatta atak geçirdim hastane yatışındaydım
Yani aralarda o tarz sahneler var, hemen beyninde ortamı kuracağın.. ovvv diyeceğinama o kadar da kasmıyor bence.. yani ben kasılmadım en azından.. sen ne dersin deadline ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?