Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

nereye gittinizzz naptınız ben yokken anlatın bakimm
hiç bişey yapmadık kaptan hala aynı yerdeyiz kitap okudum ben anca aynı işte film izle dizi izle ha birde spor yaptım

Ayyy çok kalmayı isterdim ama malum baş ağrısı ve uyuma isteğine engel olamadığım için şimdilik kaçıyorum kızlar,yarın grsrz iyi geceler sizleredee tatlı rüyalar
görüşürüz april

tamam dur önercm hemen
evet bu oldu ruh halime uygun bundan sonrada beyonce dinliyim kadın çok manyak dans ediyor ya

zumbaya da baksana tatlım diğer sporlardan sıkıldıysan

Kızlar çok geç geldim çıkmış bile olabilirim hatta atak geçirdim hastane yatışındaydım
arkadaşım vefat etti o ara sanırım fazla geldi bana dengemi kaybetmiştim şimdi iyiyim bugün çıktım işte direk mesaj atayım dedim
Sana geçmiş olsun canım.. Ayrıca başın sağolsun.. Hem de arkadaşın.. Rabbim hem ailesine hem de sana sabır versin..

gözlerini sımsıkı kapat diye bir polisiye roman çok heyecanlı gidiyor sağol canım benim
bende onun sersini okuyorum güzelim.. en son peter pan ölmeli kitabında kaldım.. Çok güzel bir seridir.. Özellikle ilk kitabı harikadır

Slm kizlar gunaydinlar nasil gidiyor tartidaki rakamlar bakim son 1gun bugun hafif seyler yemek lazim benim dunku menum
Sabah 1k.kpeynir 3d.k.ekmek cay 1h.yumurta 6zeytin 1sekerkasigi recel salata cay
Gun icinde 1lt sut ictim
3ltsu 40dkk tempolu yuruyus ve 2bardak yesilcay
Bir muddet benim menum boyle olacak kizlar bildirim yapmadigimda bunu baz alin

evet jasmine evde bayadır duruyordu okumamışım ama güzelmiş ikinci kitap biraz okurken tüylerimni diken diken etti biraz psikopatlık seviyesi yüksek ilk iki kitap vardı bende diğer 2 si yok bir ara gidip alacağım dedektif gurney i çok sevdim zaten sherlock falanda seviyorum güzel oluyor polisiye

kız öğle akşam nerde bu menüde süt mü içtin sadece

cok kanlı mı ? yoksa sherlock tadında mı ? ben de polisiye severim ama böyle vahset sahneleri varsa onları okuyamıyorum. bu aralar okuyacak kitap arıyorum kızlar tavsiyelerinizi beklerim

Aynen öyle canım.. Geçen arkadaşım bana Ahmet Ümit in kitaplarını önerdi, o da polisiye tarzı akıcı kitaplar yazıyormuş.. Birazda onda deneyim kazanayım diyorum..

bi de foto paylasayım motive olalım
Eki Görüntüle 1477379

ay bu super bir fotoymus kaptaan!! kilo farkı cok az ama inanılmaz bir değişim var!

ölcü almak her zaman daha iyi oluyor bence

buna göre normal kiloluyum. düşük kilolu olmak için de 50 kiloya düşmem gerekiyor

cok kanlı mı ? yoksa sherlock tadında mı ? ben de polisiye severim ama böyle vahset sahneleri varsa onları okuyamıyorum. bu aralar okuyacak kitap arıyorum kızlar tavsiyelerinizi beklerim
Yani aralarda o tarz sahneler var, hemen beyninde ortamı kuracağın.. ovvv diyeceğin ama o kadar da kasmıyor bence.. yani ben kasılmadım en azından.. sen ne dersin deadline ?

Aynen öyle canım.. Geçen arkadaşım bana Ahmet Ümit in kitaplarını önerdi, o da polisiye tarzı akıcı kitaplar yazıyormuş.. Birazda onda deneyim kazanayım diyorum..

ben bir ara okumustum ama pek sevmedim. populer kültür kitabı işte demiştim içimden :)

kilobildirimi de yaparım her gün girmeye de çalışırım..
ay hayırlısı olsun canım .. inşallah gönlünden geçen olur.. ankara var mıydı nereleri yazdın

aa nereye tasınıyorsunuz ispanyol.

ne zaman belli olacak deadlinecıgım ? İnşallah güzel mutlu huzurlu olacagın bir yer cıkar..

Kızlar çok geç geldim çıkmış bile olabilirim hatta atak geçirdim hastane yatışındaydım

geçmiş olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…