Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kuşum enn en bol şans senle olsun , mutlu ol hepp .

selam kızlar dünkü menüm
sabah haşlanmış yumurta
peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
domates acı biber
öğle
yoğurt
akşam
köfte
sebze çorbası
2 lt su
anaamm.. azcık yemiş bir hatun daha.. Sanırsam bu hafta biraz daha iyi olucaz

Kızlar çok geç geldim çıkmış bile olabilirim hatta atak geçirdim hastane yatışındaydım

ayy canım çok merak etmiştik seni iyimisin şimdi nasılsın canım sıkıntı yok canım cevap vermeyince aklıma gelmişti
arkadaşım vefat etti o ara sanırım fazla geldi bana dengemi kaybetmiştim şimdi iyiyim bugün çıktım işte direk mesaj atayım dedim

arkadaşım vefat etti o ara sanırım fazla geldi bana dengemi kaybetmiştim şimdi iyiyim bugün çıktım işte direk mesaj atayım dedim
allah rahmet etsin canım senin herşey üst üste geliyor inşallah artık herşey senin için daha güzel olur canım ya sağol ayrıca mesaj attığın için şimdi merak ediyordum bende seni çok habersiz gelmemezlik yapmazsın çünkü bu hafta gelmeseydin izinli yazalım mı diye sorcaktım senin için aprile üst üste bildirim yapmamak biraz tehlikeli oluyor çünkü ama sıkıntı olamadı rahat ol

tamam canım çok teşekkürler herşey için yarın diyetime kaldıgım yerden devam edicem

Slm kızlar kaldı son bir gün daha dikkatli olalım tamam mı? Amannn ben zaten ipin ucunu kaçırmıştım demeyin bigün bigündür haberiniz olaa

selamlar kuşlar
deadline inşallah hayırlısı olur canım şimdiden bizi habersiz bırakma
ispanyol tabi ki işlerini hallet tatlım sorun degil
winchesterr başın sagolsun tatlım sabırlar diliyorum
ApriL_2007 ora nere öyle elektrik kesilmeyen yılbaşında tatil olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…