- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Kuşum enn en bol şans senle olsun , mutlu ol hepp .ankara yoktu canım hiç yakın iller bile yoktu valla ortaya karışık herden yazdım birde genel kuraya katıldım inşallah güzel bir yer gelir her yer gelebilir yanigönlümden biyer geçmiyor çünkü yazdığım illerden hiç birini bilmiyorum gibi bişey artık ne çıkarsa bahtıma gönlümden geçen diyorum ki nereye gidersem gideyim mutlu huzurlu olayımda yeter
anaamm.. azcık yemiş bir hatun daha.. Sanırsam bu hafta biraz daha iyi olucazselam kızlar dünkü menüm
sabah haşlanmış yumurta
peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
domates acı biber
öğle
yoğurt
akşam
köfte
sebze çorbası
2 lt su
ayy canım çok merak etmiştik seniKızlar çok geç geldim çıkmış bile olabilirim hatta atak geçirdim hastane yatışındaydım
canım benim iyi ol sen ya moralini bozma tamam kafanı dinle gel geri izinli yazarızkızlar izin almak istiyorum. bir süre kafamı dinlemeliyim. iyi değilim hiç
sağol aprilcimKuşum enn en bol şans senle olsun , mutlu ol hepp .
arkadaşım vefat etti o ara sanırım fazla geldi bana dengemi kaybetmiştim şimdi iyiyim bugün çıktım işte direk mesaj atayım dedimayy canım çok merak etmiştik seniiyimisin şimdi nasılsın canım sıkıntı yok canım cevap vermeyince aklıma gelmişti
allah rahmet etsin canımarkadaşım vefat etti o ara sanırım fazla geldi bana dengemi kaybetmiştim şimdi iyiyim bugün çıktım işte direk mesaj atayım dedim
tamam canım çok teşekkürler herşey için yarın diyetime kaldıgım yerden devam edicemallah rahmet etsin canımsenin herşey üst üste geliyor inşallah artık herşey senin için daha güzel olur canım ya sağol ayrıca mesaj attığın için şimdi merak ediyordum bende seni çok habersiz gelmemezlik yapmazsın çünkü bu hafta gelmeseydin izinli yazalım mı diye sorcaktım senin için aprile üst üste bildirim yapmamak biraz tehlikeli oluyor çünkü ama sıkıntı olamadı rahat ol
Hoşgeldintamam canım çok teşekkürler herşey için yarın diyetime kaldıgım yerden devam edicem
Slm kızlar kaldı son bir gün dahadikkatli olalım tamam mı? Amannn ben zaten ipin ucunu kaçırmıştım demeyin bigün bigündür haberiniz olaa
Sesimi duyurabildiğim kadar duyurmak isterimçok güzel yazmışsın
görür görür merak etmeSesimi duyurabildiğim kadar duyurmak isterimherkes görür İnşallah...
Sen napıosun canım? Bende işten geldim şiddetli bir başağrısıyla uzanıyorumgörür görür merak etme
takılıyorum buralarda yemek yedim az önce kitap okuyorumSen napıosun canım? Bende işten geldim şiddetli bir başağrısıyla uzanıyorum
sanada geçmiş olsun kuzumtakılıyorum buralarda yemek yedim az önce kitap okuyorumbenimde başım ağrıyor ya hiç bişeyde yapmadım sen yine yorulmuşsundur ondan ağrıyordur
gözlerini sımsıkı kapat diye bir polisiye roman çok heyecanlı gidiyorsanada geçmiş olsun kuzumne okuyorsun
Amin canım sağolHoşgeldindevam et tabi boş bırakma buraları.
Başın sağolsun Allah rahmet eylesin canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?