Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

April sen hamarata benziyorsun. Ben yemekte hala çömezim. Diyorum ki et pişireyim yanına mantar sote yapayım patates puresi filan daaaa soteyi erken yapsam güzel olmaz dımı? Orucluyken yapmak cok zor ya. Ya da sahurda yapsam da sonra isitip krema eklesem kurtarır mı? Gerçi daha once de hic krema kullanmadım ya kötü olursa :KK43:

Visnezade nedir? Tatlıya benziyo bak hemen dikkatimi çekti
Evet tatlı canım , google yaz pratik ev yemekleri sitesindeki tarifi yapıyorum çok güzel ve hafif bir tatlı tavsiye ederim ama sen sadece bir dilim ye:KK48:
April sen hamarata benziyorsun. Ben yemekte hala çömezim. Diyorum ki et pişireyim yanına mantar sote yapayım patates puresi filan daaaa soteyi erken yapsam güzel olmaz dımı? Orucluyken yapmak cok zor ya. Ya da sahurda yapsam da sonra isitip krema eklesem kurtarır mı? Gerçi daha once de hic krema kullanmadım ya kötü olursa :KK43:
Ha hayyy ben mi hamaratım :stop: mecburiyet diyelim iş başa düşünce yapıyorum işteee ;) tatlım et sote yapacaksan bir saat önce yapman lazım , erken yapıp ısıtabilirsinde hangisi daha kolayına geliyorsa onu yap . Ben yarın sabah zeytinyağlı barbunya yapıcam , vişnezadeyi yaptım , tavuk salatasıda hazır, fırında izmir köfte ve pilav yapıcam sonra da bir ezogelin çorbası ortayada çoban salata , karpuz , birde hazır tatlı koydummu tamam bitti işte :KK17:
Kremayı bende hiç kullanmadım canım pek sevmem ;)
Estagfurullah canim tesekkurler :KK60: osenin guzel bakisin:KK19:
:KK60::KK68:

SeLAm kizlar yemek sohbetleri edilmis tarifler de verilmis masallah hamarat citirlar sizi, bizde de evde tadilat var ve ben bitik haldeyim surekli bi yeri topluyorum baska bi yer cikiyor isler bana kaldi maalesef, sizler nasilsiniz keyifler nasil ramazan kotu etkiledi beni ya spora vakit bulamiyorum bi kizalim mi birbirimize napalim ya da ben mi kizsam kendi jendime

Yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz zaten gerekli aciklamalari aprilim ve deadline im im yapmis sagolsun yardimci olmam gereken bir konu olursa seve aeve ben de olurum sevgiler sunuyorum

Evet tatlı canım , google yaz pratik ev yemekleri sitesindeki tarifi yapıyorum çok güzel ve hafif bir tatlı tavsiye ederim ama sen sadece bir dilim ye:KK48:

Ha hayyy ben mi hamaratım :stop: mecburiyet diyelim iş başa düşünce yapıyorum işteee :KK66: tatlım et sote yapacaksan bir saat önce yapman lazım , erken yapıp ısıtabilirsinde hangisi daha kolayına geliyorsa onu yap . Ben yarın sabah zeytinyağlı barbunya yapıcam , vişnezadeyi yaptım , tavuk salatasıda hazır, fırında izmir köfte ve pilav yapıcam sonra da bir ezogelin çorbası ortayada çoban salata , karpuz , birde hazır tatlı koydummu tamam bitti işte :KK17:
Kremayı bende hiç kullanmadım canım pek sevmem :KK66:
:KK60::KK68:

Ben de hic yapmam da kayınvalideden geçiniyorum sagolsun. Benim Plan'ım da su:
Corba (domates olabilir)
Bonfile
Patates puresi
Mantar sote
Pilav
Ortaya da
Yeşillikli salata
Meksika fasulyesi salatası
Bir de yoğurtlu bı şey planliyorum haydari gibi

Acaba börek gibi bı şey eklesem mı?
Ya da zeytinyagli fasulye?

Hic de tanımıyorum ne severler bilmem

Ben de hic yapmam da kayınvalideden geçiniyorum sagolsun. Benim Plan'ım da su:
Corba (domates olabilir)
Bonfile
Patates puresi
Mantar sote
Pilav
Ortaya da
Yeşillikli salata
Meksika fasulyesi salatası
Bir de yoğurtlu bı şey planliyorum haydari gibi

Acaba börek gibi bı şey eklesem mı?
Ya da zeytinyagli fasulye?

Hic de tanımıyorum ne severler bilmem
ayyy keşke benimde geçinebileceğin yer olsaydı ne de güzel olurdu çok şanslısın ;) t
O zaman şöyle yap bence mantar soteyi çıkart menüden zeytinyağlı fasulye yap nefis:kk77: genelde herkes yer ;)

SeLAm kizlar yemek sohbetleri edilmis tarifler de verilmis masallah hamarat citirlar sizi, bizde de evde tadilat var ve ben bitik haldeyim surekli bi yeri topluyorum baska bi yer cikiyor isler bana kaldi maalesef, sizler nasilsiniz keyifler nasil ramazan kotu etkiledi beni ya spora vakit bulamiyorum bi kizalim mi birbirimize napalim ya da ben mi kizsam kendi jendime
bilirim zordur ben kaç haftada bitiremedim en sonunda bitti ! heryerden bişey çıkıyor çokkk kolay gelsin ;)
Tatlım spor biraz zor yapılıyor maleseff Ramazandan sonra herkes baslıcak ;)

GÜNAYDIN YENI GELEN ARKADASLAR HOSGELMİŞLER :KK71::KK71::KK71:
DÜNKÜ MENÜ

SAHUR
1 KASE YOGURT 3 TANE SALATALIK

İFTAR
3 PARMAK LANZANYA
1TAVUK BUT
4KASIK NOHUT
SALATA
3 HURMA
1 KASE KURU KAYSI HOSAF
1 BARDAK DOGNAYIN CILEKLI İÇEÇEGİ
1 BARDAK ICE TEA
2 PARMAK KADAYIF TATLI ŞİRESİNİ SIKTIM
1,5 SU SPOR YOK

BENDE TANITIM ARKADASLAR KENDIMI
2 YILLIK EVLIYIM 1,5 YASINDA OGLUM VAR 26 YASINDAYIM ADANAYIM
ÖZEL BI FİRMADA MUHASEBECIYIM 79 KUSURLE BASLADIM SIMDI 72 LRDEYIM
DAHA COK YOLUM VAR .......

DÜNKÜ MENÜ

SAHUR

İFTAR
3 PARMAK LANZANYA
1TAVUK BUT
4KASIK NOHUT
SALATA
3 HURMA
1 KASE KURU KAYSI HOSAF
1 BARDAK ICE TEA
1,5 SU SPOR YOK
günaydınnn sahuruna bayıldım:KK52:ama iftardaki şekerli içecekleri:KK20:görmeseydim iyi olacaktı hımm bide içmiş , üstünede kadayıf yemiş:stop:neyseee :KK25:

Ayran içiniz efendim , tatlı yerine meyve yiyiniz:KK66:

Evet ama şuana kadar çok güzel verdin , yine gidecek zamanla Sevimcim :-)

Günaydın güzeller , yoğun bir gün beni bekliyor fırsat buldukça buralardayım tabiki amaaaa ;) kurtulamazsınız:KK60:

Dünkü menüm

Sahur
Üç ks menemen
Bir kk peynir
Bir tk labne
5zeytin
3dilim çavdar ekmeği
İki çay

İftar
7/8 kş taze fasulye
Çoban salata
Bir kase yoğurt
Bir kare pide

22:00
İki dilim karpuz

2.5 lt su
Spor 40 dk yürüyüş

Canım hoşgeldin takımınızda bir dr daha ne guzel:KK66: isteyince kilo verebilmiş son bu çok iyi daha önce 7 kilo vermissin demekki yapılabiliyor birbirimize destek olarak hepimiz bu fazlalıklar dan kurtulacağız inş. Ben de kendini tanıtayim 28 yaşındayım 2,5 yildir evliyim 10 aylık bir oğlum var ve doğum kilolarımdan kurtulmaya çalışıyorum.resim öğretmeniyim çalışıyorum 90 kiloyum nisanda 99 ile başladım 9 kilodan kurtuldum ama ramazan başlayalı ne diyet ne de spor yapabiliyorumo_O biri bana dur desiiiiiin:confused:
Hoşbuldukkk bir ogretmenimiz daha varmiss memnun oldum :KK54: sen de baya iyi vermişsinn inşallah ramazan bitmeden toparlarsin ben de aynen böyleyim düzenli diyet ve spor yok ama benim sınavdan dolayı inşallah cuma günü bitcek bu eziyet :KK76:
Yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz zaten gerekli aciklamalari aprilim ve deadline im im yapmis sagolsun yardimci olmam gereken bir konu olursa seve aeve ben de olurum sevgiler sunuyorum
Hoşbulduk teşekkür ederimm :)
DÜNKÜ MENÜ

SAHUR

İFTAR
3 PARMAK LANZANYA
1TAVUK BUT
4KASIK NOHUT
SALATA
3 HURMA
1 KASE KURU KAYSI HOSAF
1 BARDAK ICE TEA
1,5 SU SPOR YOK

Kilomuz yakınmışş ben de iki üç gün önce 71.5tum işte yani :21: cooook memnun oldum bu arada :)) sahur çok güzel ama iftardaki içecek kısmı olmamış gibi o_O
Dünkü menüm

Sahur
Üç ks menemen
Bir kk peynir
Bir tk labne
5zeytin
3dilim çavdar ekmeği
İki çay

İftar
7/8 kş taze fasulye
Çoban salata
Bir kase yoğurt
Bir kare pide

22:00
İki dilim karpuz

2.5 lt su
Spor 40 dk yürüyüş
menün çok güzelll :kk77:

Herkese merhaba ben araniza yeni katildim ve mesajlara bakinca da iyi ki katilmisim dedim :) boyum 1.65 civari kilom 66 Izmir'den katiliyorum. umarim motivasyonunuz yerindedir ve iyisinizdir. güçlü kalın başaracağız~
Bu arada dünkü menüm:
Iftar:
2 adet izgara tavuk
Salata (yagsiz, domates ve salataliktan)

21.30
Yesil cay( sekersiz)
Sutsuz sekersiz kahve

Spor: 45 dakika Leslie Sansone 3 miles walk

Herkese merhaba ben araniza yeni katildim ve mesajlara bakinca da iyi ki katilmisim dedim :) boyum 1.65 civari kilom 66 Izmir'den katiliyorum. umarim motivasyonunuz yerindedir ve iyisinizdir. güçlü kalın başaracağız~
Bu arada dünkü menüm:
Iftar:
2 adet izgara tavuk
Salata (yagsiz, domates ve salataliktan)

21.30
Yesil cay( sekersiz)
Sutsuz sekersiz kahve

Spor: 45 dakika Leslie Sansone 3 miles walk
hoşgeldin ;) daha önce cuma yarışmalarında başka bir takımda bulundunmu ?
Öncelikle iki hafta deneme süresinde olacaksın bu zaman zarfında takıma uyum sağlaman ve kilo verme isteğin gözlemlenecek, sonrasında karşılıklı istekle takım listesine dahil olacaksın canım.
Peki şu anda kilon kaç? Hedef kilon nedir ?

Oncelikle hosbulduuuk ApriL_2007 . Hayir, bulunmadim, sitede de yeni sayilirim aslinda. Suanki kilom 66.3 hedefim 50 kg :)

Günaydın kuşlaaar

Dünkü menüm

İftar
Bir kase mercimek çorbası
Bir kase cacık
Elim kadar et

22:30 bir avuç çekirdek

00 civarı bir kase yogurt 3 hurma

Sahur
1 haslanmis yumurta
2 parmak beyaz peynir
Yarım domates