- 6 Ağustos 2013
- 3.505
- 3.630
- 198
Günaydın kizlar

Geçmiş olsun tatlım

Hayırdır canım niye tatili iptal ettinCanım tatil iptal ! Uyuuz oldum başka bahara artık. Yine işinin başında Aprilll ile sahalardayım
Canım hikayen nedir, özel değilse biraz anlatır mısın? Bizde bebiş istiyoruz henüz başlamadık tedaviye
Geneli öyle erkeklerin hepsi tembel ! Zorla yaparlar bir işi, düşün ki sen çalışıyor olsanda hep bi nazSen canını sıkma baby geçer gider ettiğiniz kavga sadece evişi için olsun, Allah beterinden korusun.
Hee birazda sen hassassın bu aralar hamilelikten herşey daha fazla gelir . Heppp bu hormonlar![]()
Canim kilo vermek istiyorsan tatli çikolata türü şeylerden uzak durmalisin çokmu canin çekiyor diyet onlardan yap yeKızlar bugün yine tatlı türü şeyler yedim ama akşam misafirliğe gitmiştik. İkram tabağına hiç dokunmadım. Millette hemen kızıyo yok ye, yok emziriyosun falan ama günü iyice mahvetmemek için onu yemedim
Saat 09:00
1 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin
Saat 12:30
4 kaşık Müsliyi 1 bardak sütle karıştırdım
Saat 14:30
Tavuklu salata
Saat 17:30
Tavuklu pilav
Bugün spor yapamadım büyük oğlum biraz rahatsızdı. 3 lt su. Tatlı ve çikolata ne yazık ki

Ben onu spor olarak saydimm bile bilidim o eziyetiBen de yazayim artik dimi menumu
Sabah yumurta peynir cay bi dilim ekmek
Oglen bi mandalina
Aksam bezelye patates havuc turlusu kucuk tabak
Bi kase yogurrt corba
Karisik salata biraz
Bi dilim ekmek
İki kasik pilav
1 lt su icebilmisim
Spor yok ama bir bucuk śaat ilgaz pasayi ayakta sallamk da spordan sayilmali bence mahvoldu bacaciklarim :)

Bence güzel menünSabah 8.30
Küçük dilim ananas
3 ceviz
1 bardak kakaolu,tarçınlı süt
Öğle 14.30
2 haşlanmış yumurta
1 pişmiş domates
Az peynir
3 ceviz
2 gün kurusu
Salatalık
Akşam 19.45
1.5 kepçe yayla çorbası
1 kepçe kıymalı kurufasulye
2 kaşık bulgur pilavı ( aslında haftada bir kere yenecekmiş atılmasın diye yedik)
Sarımsaklı yoğurtlu pancar
2 litre su
Spor yok,bugün halsizlik,sırt ve baş ağrısı çok yordu beni.Süpürge ve yerleri sildim halılar yıkamadan geldi yemek yap,mutfak topla bittim.Bisikletimi aldım daha kullanmak nasip olmadı.
Geçmiş olsun tatlım