Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar bugün yine tatlı türü şeyler yedim ama akşam misafirliğe gitmiştik. İkram tabağına hiç dokunmadım. Millette hemen kızıyo yok ye, yok emziriyosun falan ama günü iyice mahvetmemek için onu yemedim
Saat 09:00
1 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin
Saat 12:30
4 kaşık Müsliyi 1 bardak sütle karıştırdım
Saat 14:30
Tavuklu salata
Saat 17:30
Tavuklu pilav
Bugün spor yapamadım büyük oğlum biraz rahatsızdı. 3 lt su. Tatlı ve çikolata ne yazık ki
menü gayet iyi tatlım.. miktar belritsen daha güzel olur. bir de tatlıları ve kaçamakları yazmıyorsun ama hem saatini hem miktarını yazran çok çok iyi olur.
Ben de yazayim artik dimi menumu
Sabah yumurta peynir cay bi dilim ekmek
Oglen bi mandalina
Aksam bezelye patates havuc turlusu kucuk tabak
Bi kase yogurrt corba
Karisik salata biraz
Bi dilim ekmek
İki kasik pilav
1 lt su icebilmisim
Spor yok ama bir bucuk śaat ilgaz pasayi ayakta sallamk da spordan sayilmali bence mahvoldu bacaciklarim :)
afrocum çok iyi menü syu arttırmalısın biliyorsun seennn.. ilgaz zaten yeterince spor yaptırıyordur sana..
Iyi geceler kizlar menüm u yazıp cikicsm geçmişe sabah bakarim artik

Sabah.
Kahve
Öğle. .15.00 ..2 haşlanmış yumurta
Krep maydanoz nane domates

Arada yesil cay

Aksam ..19.30
Kıymalı yoğurt çorbası salata

Spor.50 dk yürüyüş
Su 3lt geçti
süpersinnn
Sabah 8.30
Küçük dilim ananas
3 ceviz
1 bardak kakaolu,tarçınlı süt

Öğle 14.30
2 haşlanmış yumurta
1 pişmiş domates
Az peynir
3 ceviz
2 gün kurusu
Salatalık

Akşam 19.45
1.5 kepçe yayla çorbası
1 kepçe kıymalı kurufasulye
2 kaşık bulgur pilavı ( aslında haftada bir kere yenecekmiş atılmasın diye yedik)
Sarımsaklı yoğurtlu pancar

2 litre su
Spor yok,bugün halsizlik,sırt ve baş ağrısı çok yordu beni.Süpürge ve yerleri sildim halılar yıkamadan geldi yemek yap,mutfak topla bittim.Bisikletimi aldım daha kullanmak nasip olmadı.
çok çok iyisin devaaammmm
tabiki anlatırım :)
bebeğimiz olsun istedik ve 1 yıl sonra doğal yollarla olamayacağını öğrendik.eşimin yaptırdığı semen analizi normal çıkmadı sperm sayısı çok az ve hareketli sperm tane hesabıyla vardı.Aşılamayla bile olmaz,tüp bebek dediler bir kaç dr a daha gittik madem yolumuz tüp bebek başlayalım dedik başladık.bende bi sıkıntı yok ve yaşım 25 drlar bunun çok artısı oldugunu söyledi ama ilk denememiz negatif.dondurulmuş embriyolarım vardı şimdi onlarla ikinci tedaviye başladık bu daha kolay ama ilaçlarının çok yan etkisi var böyle işte. umarım hemen sağlıklı hayırlı evladın olur amin.:KK36::KK36:
canım benimm, inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın sen de kzuunuu..

Kizlar gunaydiin. Dun gece dogum riskiyle acile yattik :KK43: kabus gibi bir geceydi. Cok agladim daha kucucuk gelmesin diye. Esim de soka girdi. Acilde esimi yanima da almadilar iyice agladim. Neyseki simdi evdeyim dinleniyorum. Dua edin olur mu vaktini beklesin. Daha kuzucugun kiyafetleri yok odasi hazir degil. Elbette ki ihtiyaci olan sey biziz , sevgimiz onu sarisimiz ama yine de alalim da oyle gelsiin. Annesi gelebilirsin kuzu demeden gelmesiin.
kuşuuuummmmm okurken gözyaşlarımı tutamadımm..merak etme annesi kuzucuk bekleyecek vaktini.. dualarım seninle ve minik kuzunla..

dünkü menüm
08: 00 1 bardak yoğurt, 40 gr nesfit
12:00 yarım porsiyon hünkar beğendi, 1 dilim ekmek , 150 gr yoğurt
15:00: 1 avuç çekirdekli kuru üzüm
17:00 nescafe 2si birarada, 15 gr grissini, 5 badem
19:30: 2 yumurtalı mantarlı kaşarılı omlet, 1 dilim ekmek, yarım domates, 5 zeytin
su:4 lt !!!!
spor:10000 adımlı aralıklı yürüyüş, 35 dk spining (öööööğğğkkk)

kuşuuuummmmm okurken gözyaşlarımı tutamadımm..merak etme annesi kuzucuk bekleyecek vaktini.. dualarım seninle ve minik kuzunla..

Insallah beklesin. Annesi de sulu goz oldu iyice zaten dunden beri. Hic boyle aglamamistim esim oylece kaldi napacagini bilemez halde. Insallah iyi olsun vakitlice dogsun.

ahhhhhhh bu spinningi kim icat ettiyse ettiğini bulsuuunnn.. ölüyorum bacaklarımın , popomun ve kalçamın ağrısından... bi daha mıııı ııııhhhıııhhhh

her yeri calistirdugi icin ;) hamlasmis kaslar kendine geliyor. Tabi pilatesten sonra cok daha agir gelmistir

Insallah beklesin. Annesi de sulu goz oldu iyice zaten dunden beri. Hic boyle aglamamistim esim oylece kaldi napacagini bilemez halde. Insallah iyi olsun vakitlice dogsun.

her yeri calistirdugi icin ;) hamlasmis kaslar kendine geliyor. Tabi pilatesten sonra cok daha agir gelmistir
Ucanim cok gecmis olsun insallah vaktini bekler senin icin dua edicem cakimede ettiricem o da melekya senin melegin icin dua etsin

her yeri calistirdugi icin :KK66: hamlasmis kaslar kendine geliyor. Tabi pilatesten sonra cok daha agir gelmistir
canım benimmm.. kıyamam ben sana.. insan çok kötü oluyor.. ben de ikisinde de düşük tehlikesi atlatmıştım çok ağlamıştım.. şimdi iyisiniz değil mi.. yatak istirahati vermiştir doktor.. dinlen hiç kafana takmamaya çalış.. annesini dinler benim minnakımmm

her yeri calistirdugi icin :KK66: hamlasmis kaslar kendine geliyor. Tabi pilatesten sonra cok daha agir gelmistir
çalıştırmak ne kelime, öldürüdü kaslarımı.. 10 . dakikada geberdim , 30 dk zor dayandım valla.. aklıma ne kadar küfür geldiyse ettim .. en çok da kendime ettim kondisyonsuz yapılacak iş değil ..bi de disco gibi ışıklandırma müzik nevrim döndü yaaa..

:KK200:
Ucanim cok gecmis olsun insallah vaktini bekler senin icin dua edicem cakimede ettiricem o da melekya senin melegin icin dua etsin

ay tesekkur ederiiiim :KK200:

canım benimmm.. kıyamam ben sana.. insan çok kötü oluyor.. ben de ikisinde de düşük tehlikesi atlatmıştım çok ağlamıştım.. şimdi iyisiniz değil mi.. yatak istirahati vermiştir doktor.. dinlen hiç kafana takmamaya çalış.. annesini dinler benim minnakımmm

Dusuk riski de atlattik 2 kere ama onda bu kadar kotu olmamistim hormonlar beni tam ele gecirmemis sanirim. Evet evde yatiyorum simdi. Tesekkur ederim yaa iyi ki varsiniiiz :KK200:

çalıştırmak ne kelime, öldürüdü kaslarımı.. 10 . dakikada geberdim , 30 dk zor dayandım valla.. aklıma ne kadar küfür geldiyse ettim .. en çok da kendime ettim kondisyonsuz yapılacak iş değil ..bi de disco gibi ışıklandırma müzik nevrim döndü yaaa..

yuksek ses muzik ve isiklandirma brni kotu etkiler diye dusunuyorum. Yine de kondisyonla iyi forma girilecek sporlardan biri

Dunki menü
10.30 bi yumurta peynir zeytin iki dlm ekmk çay
15 bi sütlü kahve iki parmagim kadar yufka biregi
18 bi kepçe çorba iki kepçe karnabahar ymgi 2 yk bulgur pilavı salat yogrr
21 çay
Bi saat kadar hali yikadim 100 ip atladim
3 litre su

Canım tatil iptal ! Uyuuz oldum başka bahara artık. Yine işinin başında Aprilll ile sahalardayım :KK48:

Canım hikayen nedir, özel değilse biraz anlatır mısın? Bizde bebiş istiyoruz henüz başlamadık tedaviye :oops:

Geneli öyle erkeklerin hepsi tembel ! Zorla yaparlar bir işi, düşün ki sen çalışıyor olsanda hep bi naz :KK67: Sen canını sıkma baby geçer gider ettiğiniz kavga sadece evişi için olsun, Allah beterinden korusun.
Hee birazda sen hassassın bu aralar hamilelikten herşey daha fazla gelir . Heppp bu hormonlar :KK66:
tüh cnm tatil baska zaman artık havalarda ısınıyor daha keyifli olur iyi yönünden bak:) hormonlar sinir kat sayımı yükseltti zaten seneye iki bebeyle napıcam bilmiyorum :KK17::KK17:

Kizlar gunaydiin. Dun gece dogum riskiyle acile yattik :KK43: kabus gibi bir geceydi. Cok agladim daha kucucuk gelmesin diye. Esim de soka girdi. Acilde esimi yanima da almadilar iyice agladim. Neyseki simdi evdeyim dinleniyorum. Dua edin olur mu vaktini beklesin. Daha kuzucugun kiyafetleri yok odasi hazir degil. Elbette ki ihtiyaci olan sey biziz , sevgimiz onu sarisimiz ama yine de alalim da oyle gelsiin. Annesi gelebilirsin kuzu demeden gelmesiin.
cok geçmiş olsun canım çok şükür atlatmışsın ağlama sen stres olmasın bebiş bakarsın zamanı bile geçer öyle doğar sende benim gibi artık gel dayanamıyorum dersin oğlum 41 haftada gelmişti:)

Bu tablayu telden yapabilen varr mi bana anlatsa
Bilgisayardan hiç girmiyomda
bende telden yapamıyorum cnm ya cok zor acaba benim telefondan mı dedim de sendede oyle demek

Çok geçmiş olsun canım. Hamilelik hem mucizevi hem de çok zor bir süreç. Allah'ın izniyle bebiş zamanını bekler. Bol bol dinlen ve sakın üzülme.

Çok gecmis olsun canim insallah vaktinde saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin Rabbim

dünkü menüm
08: 00 1 bardak yoğurt, 40 gr nesfit
12:00 yarım porsiyon hünkar beğendi, 1 dilim ekmek , 150 gr yoğurt
15:00: 1 avuç çekirdekli kuru üzüm
17:00 nescafe 2si birarada, 15 gr grissini, 5 badem
19:KK30: 2 yumurtalı mantarlı kaşarılı omlet, 1 dilim ekmek, yarım domates, 5 zeytin
su:4 lt !!!!
spor:10000 adımlı aralıklı yürüyüş, 35 dk spining (öööööğğğkkk)

Ooff supersin

Back
X