- 19 Ekim 2014
- 3.795
- 4.582
- 248
menü gayet iyi tatlım.. miktar belritsen daha güzel olur. bir de tatlıları ve kaçamakları yazmıyorsun ama hem saatini hem miktarını yazran çok çok iyi olur.Kızlar bugün yine tatlı türü şeyler yedim ama akşam misafirliğe gitmiştik. İkram tabağına hiç dokunmadım. Millette hemen kızıyo yok ye, yok emziriyosun falan ama günü iyice mahvetmemek için onu yemedim
Saat 09:00
1 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin
Saat 12:30
4 kaşık Müsliyi 1 bardak sütle karıştırdım
Saat 14:30
Tavuklu salata
Saat 17:30
Tavuklu pilav
Bugün spor yapamadım büyük oğlum biraz rahatsızdı. 3 lt su. Tatlı ve çikolata ne yazık ki
afrocum çok iyi menü syu arttırmalısın biliyorsun seennn.. ilgaz zaten yeterince spor yaptırıyordur sana..Ben de yazayim artik dimi menumu
Sabah yumurta peynir cay bi dilim ekmek
Oglen bi mandalina
Aksam bezelye patates havuc turlusu kucuk tabak
Bi kase yogurrt corba
Karisik salata biraz
Bi dilim ekmek
İki kasik pilav
1 lt su icebilmisim
Spor yok ama bir bucuk śaat ilgaz pasayi ayakta sallamk da spordan sayilmali bence mahvoldu bacaciklarim :)
süpersinnnIyi geceler kizlar menüm u yazıp cikicsm geçmişe sabah bakarim artik
Sabah.
Kahve
Öğle. .15.00 ..2 haşlanmış yumurta
Krep maydanoz nane domates
Arada yesil cay
Aksam ..19.30
Kıymalı yoğurt çorbası salata
Spor.50 dk yürüyüş
Su 3lt geçti
çok çok iyisin devaaammmmSabah 8.30
Küçük dilim ananas
3 ceviz
1 bardak kakaolu,tarçınlı süt
Öğle 14.30
2 haşlanmış yumurta
1 pişmiş domates
Az peynir
3 ceviz
2 gün kurusu
Salatalık
Akşam 19.45
1.5 kepçe yayla çorbası
1 kepçe kıymalı kurufasulye
2 kaşık bulgur pilavı ( aslında haftada bir kere yenecekmiş atılmasın diye yedik)
Sarımsaklı yoğurtlu pancar
2 litre su
Spor yok,bugün halsizlik,sırt ve baş ağrısı çok yordu beni.Süpürge ve yerleri sildim halılar yıkamadan geldi yemek yap,mutfak topla bittim.Bisikletimi aldım daha kullanmak nasip olmadı.
canım benimm, inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın sen de kzuunuu..tabiki anlatırım :)
bebeğimiz olsun istedik ve 1 yıl sonra doğal yollarla olamayacağını öğrendik.eşimin yaptırdığı semen analizi normal çıkmadı sperm sayısı çok az ve hareketli sperm tane hesabıyla vardı.Aşılamayla bile olmaz,tüp bebek dediler bir kaç dr a daha gittik madem yolumuz tüp bebek başlayalım dedik başladık.bende bi sıkıntı yok ve yaşım 25 drlar bunun çok artısı oldugunu söyledi ama ilk denememiz negatif.dondurulmuş embriyolarım vardı şimdi onlarla ikinci tedaviye başladık bu daha kolay ama ilaçlarının çok yan etkisi var böyle işte. umarım hemen sağlıklı hayırlı evladın olur amin.![]()