- 11 Kasım 2015
- 1.082
- 888
- 43
- 34

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eksi yönde değiştirebiliyorsunuz canımApriL_2007 kaptanım hedef kilomuzu artı veya eksi yönde değiştirebili yomuyuz acaba
Kaptanım ben izne çıkmak istyrm o zaman bu aralar aşırı derece taktim kilo vermeyi biraz kafa mi dinleme ye ihtiyacım var sanirsameksi yönde değiştirebiliyorsunuz canımartı yönde olmuyor
Tatlım neden böyle karamsarlık yaptın ki ? izne çıkınca ne olacak ?Kaptanım ben izne çıkmak istyrm o zaman bu aralar aşırı derece taktim kilo vermeyi biraz kafa mi dinleme ye ihtiyacım var sanirsam
O bunalıma bende girdim takımdan izne ayrıldım.Sonra kilo alıp döndüm.Üç hafta listeye girmeye çalıştım.Kendini bunaltmadan tekrardan başla.Diyetteyim deme kendine yasak koyma.Sadece küçük tabak kullan.Kahvaltıda iki dilim ekmek yiyiyorsan bir dilime düşür.Örneğin bir dilim keki yeme yarısını ye canım.Ben ilk hafta bu şekilde de kilo verdim.Geçen hafta gruptan çıkacaktım,kızlar bırakmadılar ,iyiki de bırakmadılar.Beslenmemi düzene oturttum.Kaptanım ben izne çıkmak istyrm o zaman bu aralar aşırı derece taktim kilo vermeyi biraz kafa mi dinleme ye ihtiyacım var sanirsam
hıh. hııh. burası yagmurlu ne güzel denize gidiyorsunuziyi tatilleer ! kadınlar plajı mı var nasıl oluyor plaj işi orada. ay nedense denize girilmiyor diye düşününmüşüm hep
hangi şehirdeniz?
günaydın benim minik kuşlarımmmm.. en yaşlınız benim değil miii
aaaaApriL_2007 nasıl bilmezsin hatmi ciceğini. barış abi senin için söylüyoor. kuşburnunda cok cok güzel bir tadı oluyoor
Nane limon kabuğu bir güzel kaynasın aman
Ha ha ha ha ha içine hatmi çiçeği biraz tere otu katasın
aman
Ha ha ha ha ha hatta biraz tarçın bir tutam zencefil aman
Ha ha ha ha ha bin derde deva geliyor biraz daha sabret
güzelim
Ha ha ha ha ha hapşu
Kizlar selam babam da diyet yapiyodu hatirlayaniniz vardir 3 ayda 18 kilo vermis babama bugun hastaneden sertifikayla odul vermisl seminere davet etmisler pes edenlere duyurulur 65 yasinda babam bile yapiyosa
Caım kardeşimmm daha iyiyim şükür.Ataklar,dönmeler geçti.Bugün büyük oğlumun okuluna gittik.İngilizce öğretmeni uğraşıyordu.Orda sakin sakin konıştuk ama gerildim heralde başım ağrıyor.Bu şekilde konuşmaları sevmiyorum,gergin ortamları sevmiyorum ama çocuğun psikoloji bozuldu.Öğretmen bir zaman çok uğraştı onunla,şimdi ona özel bir şey yapmazsada üzerine alınıyor.Duygusal bir çocuk ve bunu yapan öğretmen de oğlumun sınıf öğretmeni.Müdür, rehber,öğremen,eşim ve ben bir araya geldik konuştuk.Olayın kötü tarafı toplantıda hep oğlmu eleştirir olmayan şeyleri söylerdi ve bugün onları söyledim kabul etmedi.Allahtan toplantı anında başka öğretmen gelmişti ve bende furkanı ona sormuştum.Çok efendi ve saygılı bir çocuk,biz furkanı çok seviyoruzz demişti.Her şeyde bir hayır var iyiki denk geldik benide yalancı çıkaracaktı.Sonuç olarak eşim dayanamadı oğlum ile aranızada iletişim sorunu var dedi,duygusal bir çocuk olduğu için ,karşılık vermediği için,yaşananlar ona ağır gelmiş dedi.Sizden ricam 2.5 ayımız kaldı,sorunsuz geçsin bitsin dedi.Bakalım zaman ne gösterecek?Ayyyy amma yazmışım.Bilgisayar rahat oluyormuş.
Sen bence iş yerin ile konuş daha erken ayrılmaya çalış canım.Demek ki senin sadece kasılmaymış.Ben gnde 3-4 bazen 5 tane ilaç içiyordum kasılmaları durdursun diye.Sancılarım oluyordu ama kıvranıyordum resmen.Kasık ve belimde çok oluyordu,karnım taş gibi oluyordu.Öyle öyle 38 haftayı tamamladım ve şükür sağlıkla kucağıma aldım.Hamilelikte sabah gideyim,belki geçer deme.Hemen doktorun ile irtibata geç canım.Demekki ilaçlık bir durumun yok ,korkmana da gerek yok ama yorulmakta yok.
Sabahlari esim birakiyor. Aksam yariyola kadar otobusle inip oradan esimle gidiyorum. Erken cikarsam iki otobus. Gecenlerde bi kaza yaptim artik araba kullanmaya cekiniyorum o yuzden. Isterimle ev arasi 2 saat fln auruyor otobusledoktorla yeniden konusacagim insallah gecici bir durumdur.
gulfuren yarin da evdeyim gitmeyecegim. Annelik zormus ya :)) neyse ki simdi hem moral olarak hem de sahlik olarak daha iyiyim
Aa bugun buralar pek sessiz. Gulinxjk ev tasiyo sanirim epeydir yok ortalikta. Yarin tartii gunu. Bende unutmazsam tartilacagim insallahguzel uykular herkese.
Yemiyorumnartik canm bi ara sirf bu yuzden 5 kilo aldim
İnsallah canm bisiklet bakiyorum icim gidiyo aliveresim geliyo ama muhtemelen nisanda kendi evimize tasincaz masraf cok olacak diye almiyorum eve gecince insalah
Teşekkür ederim canım dün öyle güzel bi masaya göz ucuyla bile bakmadım hak ettim gibi :) bide üstüne döktürdümBuse cim trbrik ederim 2 kilo ne demk super basari
canımmm çok güzel vermişsin bende tebrik ederim seni azimli kuşşşTeşekkür ederim canım dün öyle güzel bi masaya göz ucuyla bile bakmadım hak ettim gibi :) bide üstüne döktürdüm![]()
Peki şöyle sorayım , mesela böyle alenen girmek yasak değilmi ? illa gözlerden uzak olman gerekiyor gibi miolmaz olurmu hic
burda okadar güzel Sahiller varki sırf kum süper biyer
istersen daire tutuyoruz denize sifir hatta aileler rahat etsin diye her dairenin kendi plajı var kenarı duvarla cevrilmis denizin iskelegibi düşün 10 mt kadar hiç kimse görmeden girebiliyorsun 2.seçenek olarak dairede havuz var Dinamo yardımıyla denizden su çekiliyor yüzüluyor
Ama bugün biz açık plaja gittik bildiğimiz yerler var kimse olmuyor pek sahilde nefis rahatça giriyoruz gözlerden uzak![]()
Kızlar ortalama mız çok iyi kilo verenleri tek TeK tebrik ederim alanlarda üzülme sin haftaya daha iyi olurlar***1.TAKIM 455. ETAP
April_2007(65.1/64.9/0.2/%0.31)
Sevim_mrt (76.7/76.9/+0.2/%-0.13) Geçen hafta bildirimde bulunmadığından kilosu ikiye bölündü.
sevilay 80 (74.3/73.3/1/%1.35)
otimoti (71.5/71.2/0.3/%0.42)
Gulicikkk (68///%) 2.kez bildirimde bulunmadı
Keten prenses (68.9/68/0.9/%1.31)
EFatos (76/75.4/0.6/%0.79)
denizzeynep (79.2/78.9/0.3/%0.38)
gulfuren(56.8/56.1/0.7/%1.23)
buse8 (87.9/86/1.9/%2.16)
ispanyol (69.8/70.2/+0.4/%-0.57)
kanikey (55.3/54.6/0.7/%1.27)
1. Takım Ortalaması : % 0.710
Yok canım yasak değil ama mayolarla degil tabi :) haşema ile girebilirsin ama yani rahat olamassin bakarlar :)Peki şöyle sorayım , mesela böyle alenen girmek yasak değilmi ? illa gözlerden uzak olman gerekiyor gibi mi![]()
canımmm çok güzel vermişsin bende tebrik ederim seni azimli kuşşşçok iyi gidiyorsun
![]()
Oooo hedefi yüksek tutmuşsun ne güzel , bende 500 gr diyeyim şimdilikKızlar ortalama mız çok iyi kilo verenleri tek TeK tebrik ederim alanlarda üzülme sin haftaya daha iyi olurlar
Varmisiniz haftalik hedef koymaya ilk hedef benden -1.5insallah![]()
günaydın kızlarrr
çok dun mug kek yapacaktım sonra dur ne yapıyon dedım saatr 10 da ustelık 1 bardak su içtim aldım elıme orgumu:)
Allahımmm kaplumbaga hızıyla kilo veriyorum![]()
Once bildirim 71.2
Ben kilo vermek istemiyorum onu anladum. Dikkat edince 1-2 gün hemen gidiyo kilo ama 3. Gün Nutella kavanozunda buluyorum kendimi. Kaç aydır 71 kgyum. Biri bana çok şişko Olduğum gerçeğini kabul ettirirse çok memnun olurum.
ben çok üzgünüm.. kilo vermişimdir diye beklerken artıda çıktım nasıl olsu anlamadım.. diyetisyen arkadaşıa sordum. bacaklarımın ağrısı hala çok feci.. kasların ödem yapmıştır. pazartesi tej,krar tartıl dedi.. ama ben bu moral bozukluğuyla diyeti bozmazsam tabii.
lütfennnn yandaş aramayalım kendimize arkadaşlarayyy aynı ben yaaa
19 kg verdin ama hala kilon var kendini şişko hissetmen normal tatlım . sen bir 65 lere gelde görrrArkadaşlar çok kilo verenler
Benim psikolojim bozuk gibi
Mesela ben doğumdan bri 19 kilo verdim.ve hamile kaldığım kiloma sadece bi kilom kaldı.ama sanki hala çok şişman misim gibi hissedip moralin bozuluyo
Nasıl geçer bu drum![]()
K.v.sarma lahana sarmis yapmis okuldan geldigimde menum farkliydi ama mecburen ondan yedim 4 lahana 2 de mini kuru patlicn 1 kase yogurtl yedim
Az once 1 brdk tarcinli yarim yagli sutumu ictim 4 gunkurusu
Dün 55.8 kg çıkmıştım.Bugün 56.1 çıktım.İki gündür tuvalete de çıkamıyorum.Bir de dikkat ettim bakliyat yediğim zaman fazla çıkıyorum.Bulgurda ,bakliyatta bende ödem yapıyor.Tartıda yağdan eksildiğimi görüyorum.Diyetisyen tartısıyla sonuçları yakın.Sporda yapamadım.5 günde 700 gram benim içim iyi sonuç.Eşimde 900 gram verdi.Eskiden şok diyetler yaptığımızda,eşim 2-3 kg verirdi şimdi bu ona az geldi.Ama leptin olayı gerçekten doğru.5 saatte bir yiyiyor ama 2 ile 4 arasında uyanık ve çalışıyor.Buda kilo vermesini azaltıyor.Birde sabaha kadar çalışıyor diye 12 gibi yoğurt,salata yiyiyor .Karatay grubuna face de katıldım,millet nasıl kilo vermiş şaşırdım.
Sizlerin desteğiniz ile oldu canım.Karatay diyetinde ekmek yok.İlk defa hayatımda beş gün ekmek yemedim.Eşimde yemedi.İlk günden sonra sofraya çocuklara ekmek koydum,biz yiyebiliyor muyuz diye soruyor yazık.![]()
yaniii izne ayrılamanın bazen güsel bir yanı yok mecbur kalmadıkça. sonrada alıyoruz kiloları vermeye çalışıyoruz hakikattenO bunalıma bende girdim takımdan izne ayrıldım.Sonra kilo alıp döndüm.Üç hafta listeye girmeye çalıştım.Kendini bunaltmadan tekrardan başla.Diyetteyim deme kendine yasak koyma.Sadece küçük tabak kullan.Kahvaltıda iki dilim ekmek yiyiyorsan bir dilime düşür.Örneğin bir dilim keki yeme yarısını ye canım.Ben ilk hafta bu şekilde de kilo verdim.Geçen hafta gruptan çıkacaktım,kızlar bırakmadılar ,iyiki de bırakmadılar.Beslenmemi düzene oturttum.
Bu aralar vcok kafaya taktim psikolojim bozuldu nedense kendimi haff hissedyrm ama tartı inmiyoTatlım neden böyle karamsarlık yaptın ki ? izne çıkınca ne olacak ?
Canım sağol desteğin için.zaten olabildiğine az yiyorum daha az yersem iyice sutum azalır diye korkuyrmO bunalıma bende girdim takımdan izne ayrıldım.Sonra kilo alıp döndüm.Üç hafta listeye girmeye çalıştım.Kendini bunaltmadan tekrardan başla.Diyetteyim deme kendine yasak koyma.Sadece küçük tabak kullan.Kahvaltıda iki dilim ekmek yiyiyorsan bir dilime düşür.Örneğin bir dilim keki yeme yarısını ye canım.Ben ilk hafta bu şekilde de kilo verdim.Geçen hafta gruptan çıkacaktım,kızlar bırakmadılar ,iyiki de bırakmadılar.Beslenmemi düzene oturttum.