Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

***1.TAKIM 455. ETAP

April_2007(65.1/64.9/0.2/%0.31)
Sevim_mrt (76.7/76.9/+0.2/%-0.13) Geçen hafta bildirimde bulunmadığından kilosu ikiye bölündü.
sevilay 80 (74.3/73.3/1/%1.35)
otimoti (71.5/71.2/0.3/%0.42)
Gulicikkk (68///%) 2.kez bildirimde bulunmadı
Keten prenses (68.9/68/0.9/%1.31)
EFatos (76/75.4/0.6/%0.79)
denizzeynep (79.2/78.9/0.3/%0.38)

gulfuren(56.8/56.1/0.7/%1.23)
buse8 (87.9/86/1.9/%2.16)
ispanyol (69.8/70.2/+0.4/%-0.57)
kanikey (55.3/54.6/0.7/%1.27)

1. Takım Ortalaması : % 0.710

Son düzenleme:
Kaptanım ben izne çıkmak istyrm o zaman bu aralar aşırı derece taktim kilo vermeyi biraz kafa mi dinleme ye ihtiyacım var sanirsam
O bunalıma bende girdim takımdan izne ayrıldım.Sonra kilo alıp döndüm.Üç hafta listeye girmeye çalıştım.Kendini bunaltmadan tekrardan başla.Diyetteyim deme kendine yasak koyma.Sadece küçük tabak kullan.Kahvaltıda iki dilim ekmek yiyiyorsan bir dilime düşür.Örneğin bir dilim keki yeme yarısını ye canım.Ben ilk hafta bu şekilde de kilo verdim.Geçen hafta gruptan çıkacaktım,kızlar bırakmadılar ,iyiki de bırakmadılar.Beslenmemi düzene oturttum.

hıh. hııh. burası yagmurlu ne güzel denize gidiyorsunuz :KK66: iyi tatilleer ! kadınlar plajı mı var nasıl oluyor plaj işi orada. ay nedense denize girilmiyor diye düşününmüşüm hep:KK70:hangi şehirdeniz?
:KK70: olmaz olurmu hic:KK70:burda okadar güzel Sahiller varki sırf kum süper biyer
istersen daire tutuyoruz denize sifir hatta aileler rahat etsin diye her dairenin kendi plajı var kenarı duvarla cevrilmis denizin iskelegibi düşün 10 mt kadar hiç kimse görmeden girebiliyorsun 2.seçenek olarak dairede havuz var Dinamo yardımıyla denizden su çekiliyor yüzüluyor

Ama bugün biz açık plaja gittik bildiğimiz yerler var kimse olmuyor pek sahilde nefis rahatça giriyoruz gözlerden uzak:21:

(bir önceki gün ama napimm cevaplamazsam çatlarım:KK48:)

günaydın benim minik kuşlarımmmm.. en yaşlınız benim değil miii

Değilsin hıhhh :KK25:bitanecik ablamız var oda gulfuren:KK48: halaaa küçüksün yani fıstığım!

aaaa ApriL_2007 ApriL_2007 nasıl bilmezsin hatmi ciceğini. barış abi senin için söylüyoor. kuşburnunda cok cok güzel bir tadı oluyoor :KK66:

Nane limon kabuğu bir güzel kaynasın aman
Ha ha ha ha ha içine hatmi çiçeği biraz tere otu katasın
aman
Ha ha ha ha ha hatta biraz tarçın bir tutam zencefil aman
Ha ha ha ha ha bin derde deva geliyor biraz daha sabret
güzelim
Ha ha ha ha ha hapşu

Ayyyy koptum , ama inan hiç aklıma gelmedi . Sen çok yaşaaa emiiii:KK28:
Kizlar selam babam da diyet yapiyodu hatirlayaniniz vardir 3 ayda 18 kilo vermis babama bugun hastaneden sertifikayla odul vermisl seminere davet etmisler pes edenlere duyurulur 65 yasinda babam bile yapiyosa

Evet söylemiştin , hatırlıyorum . Valla bravo müthiş bir başarı :KK19:işteee insan istesin yeter ki hepimize örnek olsun.Özelliklede sana daha çokkk , feyz al bakalım biraz baban kadar olamadın der der kafanı yeriz artıkkkk ona göreee:KK67:

Caım kardeşimmm daha iyiyim şükür.Ataklar,dönmeler geçti.Bugün büyük oğlumun okuluna gittik.İngilizce öğretmeni uğraşıyordu.Orda sakin sakin konıştuk ama gerildim heralde başım ağrıyor.Bu şekilde konuşmaları sevmiyorum,gergin ortamları sevmiyorum ama çocuğun psikoloji bozuldu.Öğretmen bir zaman çok uğraştı onunla,şimdi ona özel bir şey yapmazsada üzerine alınıyor.Duygusal bir çocuk ve bunu yapan öğretmen de oğlumun sınıf öğretmeni.Müdür, rehber,öğremen,eşim ve ben bir araya geldik konuştuk.Olayın kötü tarafı toplantıda hep oğlmu eleştirir olmayan şeyleri söylerdi ve bugün onları söyledim kabul etmedi.Allahtan toplantı anında başka öğretmen gelmişti ve bende furkanı ona sormuştum.Çok efendi ve saygılı bir çocuk,biz furkanı çok seviyoruzz demişti.Her şeyde bir hayır var iyiki denk geldik benide yalancı çıkaracaktı.Sonuç olarak eşim dayanamadı oğlum ile aranızada iletişim sorunu var dedi,duygusal bir çocuk olduğu için ,karşılık vermediği için,yaşananlar ona ağır gelmiş dedi.Sizden ricam 2.5 ayımız kaldı,sorunsuz geçsin bitsin dedi.Bakalım zaman ne gösterecek?Ayyyy amma yazmışım.Bilgisayar rahat oluyormuş.

Sen bence iş yerin ile konuş daha erken ayrılmaya çalış canım.Demek ki senin sadece kasılmaymış.Ben gnde 3-4 bazen 5 tane ilaç içiyordum kasılmaları durdursun diye.Sancılarım oluyordu ama kıvranıyordum resmen.Kasık ve belimde çok oluyordu,karnım taş gibi oluyordu.Öyle öyle 38 haftayı tamamladım ve şükür sağlıkla kucağıma aldım.Hamilelikte sabah gideyim,belki geçer deme.Hemen doktorun ile irtibata geç canım.Demekki ilaçlık bir durumun yok ,korkmana da gerek yok ama yorulmakta yok.

Canımmm nasıl bir anlaşamama ki kocaman adamların yaptığına bakkk uyuz oluyorum böyle şeylere:KK62: sen öğretmensin yaw nerde o eğitmenlik ? resmen siz gitmişsiniz adama ders vermeye , gerçekten ilk önce adam gibi adam olmak lazım erkekde olsan kadında olsan karakter çok önemli :cool: ama sevindim 2.5 ay kalmasına çünkü öyle tipler düzelmez canımm sen de canını sıkma , az kalmış zamana bırak gözlemle bakalım . Oğluşunun şansı bol olsun bundan sonraaa , en iyi öğretmenlerle eğitim hayatını sürdürsün İnşaAllah...

Sabahlari esim birakiyor. Aksam yariyola kadar otobusle inip oradan esimle gidiyorum. Erken cikarsam iki otobus. Gecenlerde bi kaza yaptim artik araba kullanmaya cekiniyorum o yuzden. Isterimle ev arasi 2 saat fln auruyor otobusle :KK43: doktorla yeniden konusacagim insallah gecici bir durumdur.

oyyyy bayaa uzakmış kuşum :KK17:2 saat yol fena. benim işim eve 15 dk çok iyi oluyor.
gulfuren gulfuren yarin da evdeyim gitmeyecegim. Annelik zormus ya :)) neyse ki simdi hem moral olarak hem de sahlik olarak daha iyiyim

Aa bugun buralar pek sessiz. Gulinxjk ev tasiyo sanirim epeydir yok ortalikta. Yarin tartii gunu. Bende unutmazsam tartilacagim insallah :KK66: guzel uykular herkese.

gulicikk malesef gelmiyor artık ! en son gecen ctesi bana msj attı , oğlum hasta oldu tahiller yaptırıyoruz dedi ama cumaya bildirim için geleceğim dedi . gelmedi umarım ciddi bissyy yoktur o_O

Yemiyorumnartik canm bi ara sirf bu yuzden 5 kilo aldim

İnsallah canm bisiklet bakiyorum icim gidiyo aliveresim geliyo ama muhtemelen nisanda kendi evimize tasincaz masraf cok olacak diye almiyorum eve gecince insalah

ev mi aldınız ? nerde oturuyordun sen canım ?

Teşekkür ederim canım dün öyle güzel bi masaya göz ucuyla bile bakmadım hak ettim gibi :) bide üstüne döktürdüm:KK70:
canımmm çok güzel vermişsin bende tebrik ederim seni azimli kuşşş:nazar: çok iyi gidiyorsun :KK9:

:KK70: olmaz olurmu hic:KK70:burda okadar güzel Sahiller varki sırf kum süper biyer
istersen daire tutuyoruz denize sifir hatta aileler rahat etsin diye her dairenin kendi plajı var kenarı duvarla cevrilmis denizin iskelegibi düşün 10 mt kadar hiç kimse görmeden girebiliyorsun 2.seçenek olarak dairede havuz var Dinamo yardımıyla denizden su çekiliyor yüzüluyor

Ama bugün biz açık plaja gittik bildiğimiz yerler var kimse olmuyor pek sahilde nefis rahatça giriyoruz gözlerden uzak:21:
Peki şöyle sorayım , mesela böyle alenen girmek yasak değilmi ? illa gözlerden uzak olman gerekiyor gibi mi :KK51:

***1.TAKIM 455. ETAP

April_2007(65.1/64.9/0.2/%0.31)
Sevim_mrt (76.7/76.9/+0.2/%-0.13) Geçen hafta bildirimde bulunmadığından kilosu ikiye bölündü.
sevilay 80 (74.3/73.3/1/%1.35)
otimoti (71.5/71.2/0.3/%0.42)
Gulicikkk (68///%) 2.kez bildirimde bulunmadı
Keten prenses (68.9/68/0.9/%1.31)
EFatos (76/75.4/0.6/%0.79)
denizzeynep (79.2/78.9/0.3/%0.38)

gulfuren(56.8/56.1/0.7/%1.23)
buse8 (87.9/86/1.9/%2.16)
ispanyol (69.8/70.2/+0.4/%-0.57)
kanikey (55.3/54.6/0.7/%1.27)

1. Takım Ortalaması : % 0.710
Kızlar ortalama mız çok iyi kilo verenleri tek TeK tebrik ederim alanlarda üzülme sin haftaya daha iyi olurlar ;)
Varmisiniz haftalik hedef koymaya ilk hedef benden -1.5insallah:KK76:

Menü mu yazayım

Sabah 7.30 sade kahve
10. Krep 2 haşlama yumurta maydanoz biber Salcasi peynir

16.30 1 büyük balık salata zero kola

20.00 yoğurt salata

Spor yok
Şu 3lt

günaydın kızlarrr

çok dun mug kek yapacaktım sonra dur ne yapıyon dedım saatr 10 da ustelık 1 bardak su içtim aldım elıme orgumu:)

Bakk bak nelerde yapacakmış , evde yapmayın şöyle şeyler misafir gelmedikçe . saat de fenaymış iyyiki gelmişiz de kulağını çekmişiz senin yoksaaa sen ne kekler karıştırırdın kimbilir:KK48:

Allahımmm kaplumbaga hızıyla kilo veriyorum :KK43:

sen mii?? hayır çok güzel gidiyorsun bence tatlım:KK19:

Once bildirim 71.2

Ben kilo vermek istemiyorum onu anladum. Dikkat edince 1-2 gün hemen gidiyo kilo ama 3. Gün Nutella kavanozunda buluyorum kendimi. Kaç aydır 71 kgyum. Biri bana çok şişko Olduğum gerçeğini kabul ettirirse çok memnun olurum.

ahhh otiiii , neden böyle oldun ki kuzum sen ? şişkosun zaten bunun ötesi berisi yok gelmiyorsun ki hatırlatalım ayrıca bu da bir sitem sana !!!

ben çok üzgünüm.. kilo vermişimdir diye beklerken artıda çıktım nasıl olsu anlamadım.. diyetisyen arkadaşıa sordum. bacaklarımın ağrısı hala çok feci.. kasların ödem yapmıştır. pazartesi tej,krar tartıl dedi.. ama ben bu moral bozukluğuyla diyeti bozmazsam tabii.

üzülme geçici bu vermemeler sende biliyorsun, yoksa menülerin sporun harika :KK50: pessss etmek yok devam et saakın bozma bak yaza az kaldı . sonra yazlıkta yine eve tıkılır kalırsın benden söylemesi:KK59:

ayyy aynı ben yaaa
lütfennnn yandaş aramayalım kendimize arkadaşlar:KK67: aynı sen olmasın sen de öyle olma !

Arkadaşlar çok kilo verenler
Benim psikolojim bozuk gibi
Mesela ben doğumdan bri 19 kilo verdim.ve hamile kaldığım kiloma sadece bi kilom kaldı.ama sanki hala çok şişman misim gibi hissedip moralin bozuluyo
Nasıl geçer bu drum:mad::KK51:
19 kg verdin ama hala kilon var kendini şişko hissetmen normal tatlım . sen bir 65 lere gelde görrr:stop:bu durum gecmesin zaten rahatsız ol ki ver !

K.v.sarma lahana sarmis yapmis okuldan geldigimde menum farkliydi ama mecburen ondan yedim 4 lahana 2 de mini kuru patlicn 1 kase yogurtl yedim
Az once 1 brdk tarcinli yarim yagli sutumu ictim 4 gunkurusu

tamam böyle yazman güzel oluyorda sabahtan başlasan kendi yazdıklarını alıntılayıp alıntılayıp akşama bütün menünle çıksan karşımıza sanki daha iyi olur gibii geldii :KK19:

Dün 55.8 kg çıkmıştım.Bugün 56.1 çıktım.İki gündür tuvalete de çıkamıyorum.Bir de dikkat ettim bakliyat yediğim zaman fazla çıkıyorum.Bulgurda ,bakliyatta bende ödem yapıyor.Tartıda yağdan eksildiğimi görüyorum.Diyetisyen tartısıyla sonuçları yakın.Sporda yapamadım.5 günde 700 gram benim içim iyi sonuç.Eşimde 900 gram verdi.Eskiden şok diyetler yaptığımızda,eşim 2-3 kg verirdi şimdi bu ona az geldi.Ama leptin olayı gerçekten doğru.5 saatte bir yiyiyor ama 2 ile 4 arasında uyanık ve çalışıyor.Buda kilo vermesini azaltıyor.Birde sabaha kadar çalışıyor diye 12 gibi yoğurt,salata yiyiyor .Karatay grubuna face de katıldım,millet nasıl kilo vermiş şaşırdım.

bakk gidiyor iştee bide gitmez diyordun , neyin yaradığını yaramadığını biliyorsun artık . yolunuda değişik bir yönde çizmeye başladın herşey çok güzel olacak yaniii minnoş:cool: şok diyet hiç iyi değill ! karatay bencede iyiii devam edin eşin içinde iyi oldu bakk...
Sizlerin desteğiniz ile oldu canım.Karatay diyetinde ekmek yok.İlk defa hayatımda beş gün ekmek yemedim.Eşimde yemedi.İlk günden sonra sofraya çocuklara ekmek koydum,biz yiyebiliyor muyuz diye soruyor yazık.:KK70:

ayyyy bu çocuklar alemm:KK70::KK70:

O bunalıma bende girdim takımdan izne ayrıldım.Sonra kilo alıp döndüm.Üç hafta listeye girmeye çalıştım.Kendini bunaltmadan tekrardan başla.Diyetteyim deme kendine yasak koyma.Sadece küçük tabak kullan.Kahvaltıda iki dilim ekmek yiyiyorsan bir dilime düşür.Örneğin bir dilim keki yeme yarısını ye canım.Ben ilk hafta bu şekilde de kilo verdim.Geçen hafta gruptan çıkacaktım,kızlar bırakmadılar ,iyiki de bırakmadılar.Beslenmemi düzene oturttum.
yaniii izne ayrılamanın bazen güsel bir yanı yok mecbur kalmadıkça. sonrada alıyoruz kiloları vermeye çalışıyoruz hakikatten :KK75: iyiki de kaldın çok da güzel oldu listemiz sensiz olmazzzz:KK60:

Canım sağol desteğin için.zaten olabildiğine az yiyorum daha az yersem iyice sutum azalır diye korkuyrm

Back
X