Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bugünkü menü
10 peynir zeytin iki dlm ekmk çay bi ksk bal
15 yarım simit iki bardak çay
18 iki kepçe çorba 3 kepçe barbunya yemgi yogrt
2 saat kadar yuruys 300 ip atlama
3 litre su
Disardaydum ara öğün falan hiç yapmadım

Merhaba kızlar menümü yazayım
Sabah 09:00 2 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, 1 avuç beyaz leblebi
Saat 12:30
4 kaşık Müsliyi bir bardak sütle karıştırdım
1 gofret
Saat 17:00
5 kaşık barbunya, 1 kaşık pilav, 1 kase yoğurt
Saat 22:30
3 kuru kayısı, 2 ceviz
3 lt su, spor yok

Kahvalti: avuc ici kadar beyaz peynir, 1 yumurta, 4 zeytin, domates, salatalik, havuc, yarim portakal, 2 ceviz, Ekmek yokkk:) Aksam yemegi: bi porsiyon et, salata,bir kase yogurt corbasi, yogurt 3 lt su icildi, yarim saat Jillian Michaels yapildi Bir dilim cheesecake yedimmm cok pismanim:(:(:(

Surekli yapiyorum sabah 6 da 2 saat yuru eve gel egzersiz 2 saat suruyor 12 e kdr sonra disari yuruyus 1 saat sonra egzersiz sonra yine yuruyus aksam 6 ya kadar bu sekilde saat 8 de pilates 1 saat okadar
Istedigim.kiloya ulasinca haftada 3 gun pilates yapicam bu kdr kasmicam pilatesi birakmak yok ama gunde 3 saat yuruyus yapicam onn harici yine normal kalori hesabi yaparak yemek yicem.
Valla ceylan27 yarisa varim dedim ama gozum korktu senden:) bir de kacamak yaptim Bugun:( Neyse kaldigim yerden devammmm

Bugünkü menü
10 peynir zeytin iki dlm ekmk çay bi ksk bal
15 yarım simit iki bardak çay
18 iki kepçe çorba 3 kepçe barbunya yemgi yogrt
2 saat kadar yuruys 300 ip atlama
3 litre su
Disardaydum ara öğün falan hiç yapmadım
Canımmm çok güzel menün spor harika!
Merhaba kızlar menümü yazayım
Sabah 09:00 2 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, 1 avuç beyaz leblebi
Saat 12:30
4 kaşık Müsliyi bir bardak sütle karıştırdım
1 gofret
Saat 17:00
5 kaşık barbunya, 1 kaşık pilav, 1 kase yoğurt
Saat 22:30
3 kuru kayısı, 2 ceviz
3 lt su, spor yok
Gofret harici çok güzel menün. Birde spor eklesen offff tadından yenmez :KK31:
Kahvalti: avuc ici kadar beyaz peynir, 1 yumurta, 4 zeytin, domates, salatalik, havuc, yarim portakal, 2 ceviz, Ekmek yokkk:) Aksam yemegi: bi porsiyon et, salata,bir kase yogurt corbasi, yogurt 3 lt su icildi, yarim saat Jillian Michaels yapildi Bir dilim cheesecake yedimmm cok pismanim:KK43::KK43::KK43:
son pişmanlık fayda etmez :-) tatlım menün güzel birdahakine saatleri de belirtirmisn? Birde ne kadar tam açıklamalı olsun, mesela kaç kaşık kaç kepçe el kadar gibi.

Günaydınnnnn millet kalkın hu huuu sabah oldu :-) içilsin çaylar, sular. Heyyy bugün bildirim öncesi son gün lütfen yediklerimize :kk77: dikkatttt !

Günaydın Günaydın Günaydınnn
Bugun ku menu :

Saat 6: 1 saat tempolu yuruyus 500 kcal
Saat 8: 1 su bardagi maydonoz limon kuru
(15 dk ara)
4 kepce tavuklu sehriye corbasi
330 kcal (400g) EKMEK YOK
Su (sinirsiz) gunluk limitim 2 lt

Sabah egzersizlerim:

Bugun karin egzersizleri yapmayacagim.
Kalca sıkılastirma, kalca kaldirma, ust bacak ici sertlestirme,bisiklet surme (kan dolasimini hizlandirir) bunlara agirlik verecegim

kızlar günaydın :)
yarın transferim var muhtemelen uğrayamayacağım bu günden kilo bildiriminde bulanayım gulfuren gulfuren canım sana zahmet yarın benide listeye eklermisin
55.00 dan 54.50 ye düşmüşüm eklersen sevinirim :)
transferden sonrada bir hafta annemde kalacağım.hergün bildirimde bulunamaya bilirim ama sebze ağırlıklı beslenip diyeti bozmayacağım ApriL_2007 ApriL_2007 :) inş. haftaya cuma hayırlı haber ve eksi kilolarla geri dönerim :)
hepinizi öpüyorum :KK36::KK36::KK36:

günaydın
sabah ceviz suyu
limonlu su kahve
11,00
2 yumurta
1 havuç
biraz maydanoz
2 domates
burgu peynır 2 tane bırazda tulum peynır
zeytın 10 tane
1 avuc fındkm fıstık

11,00-18,30
kadar kahve su

18,30
1 tabak barbunya kuru domates salatası yogurt
3 lt su 30 dk yuruyus

2 bardak çay aksam esım kek ıstedı ona yaptım ben yemedım vala cok basarılıyım bu konuda sanırım artık yavas yavas hayır demeyi öğrendım gece uyanınca meyve yerdım sımdı su bıle ıcmıyorum

ayy bıde aksam bebk yoklamaya gıdecem kesın kaynar verecek seker deposu ama ben içmeyecem :)

kızlar bu arama meme ameliyatı olmak istiyorum c tesi görüşmem var.dikleştirme ve protez belki..ama muhtemelen doktorum hedef kilona yaklaştığında ol diyecek gibi geliyo ben sabırsızlanıyorum .. bu aralar inanılmaz iştahlıyım p tesiden itibaren spora da başlıyorum son hız n'olur beni dürtün arada..daha önce de kiloları burdaki motivasyon sayesinde vermiştim inşallah yine öyle olur diye umuyorum :)

Back
X