Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Surekli yapiyorum sabah 6 da 2 saat yuru eve gel egzersiz 2 saat suruyor 12 e kdr sonra disari yuruyus 1 saat sonra egzersiz sonra yine yuruyus aksam 6 ya kadar bu sekilde saat 8 de pilates 1 saat okadar
Istedigim.kiloya ulasinca haftada 3 gun pilates yapicam bu kdr kasmicam pilatesi birakmak yok ama gunde 3 saat yuruyus yapicam onn harici yine normal kalori hesabi yaparak yemek yicem.

bence sporu çoook çook fazla abartıyosun canım..yerinde olsam salona gider kendime program yazdırırım..herşeyin fazlası zarar sonuçta.hergün yapsan da süreleri azalt bence. ben arka arkaya yaptığımda bile spor hocam kızıyordu işe yaramaz ara vermen gerek diyordu..ben de o zamanlar pek dinlemiyordum gerçi :D :D

kızlar günaydın :)
yarın transferim var muhtemelen uğrayamayacağım bu günden kilo bildiriminde bulanayım @gulfuren canım sana zahmet yarın benide listeye eklermisin
55.00 dan 54.50 ye düşmüşüm eklersen sevinirim :)
transferden sonrada bir hafta annemde kalacağım.hergün bildirimde bulunamaya bilirim ama sebze ağırlıklı beslenip diyeti bozmayacağım ApriL_2007 ApriL_2007 :) inş. haftaya cuma hayırlı haber ve eksi kilolarla geri dönerim :)
hepinizi öpüyorum :KK36::KK36::KK36:
Canım güzel haberlerini bekliyoruz çok heyecanlıyız :KK17:haftaya cuma kilo bildiriminde bulunda diğer günler gelemesende sorun değil tatlım. Bütün dualarımız seninle :KK60:
günaydın
sabah ceviz suyu
limonlu su kahve
11,00
2 yumurta
1 havuç
biraz maydanoz
2 domates
burgu peynır 2 tane bırazda tulum peynır
zeytın 10 tane
1 avuc fındkm fıstık

11,00-18,30
kadar kahve su

18,30
1 tabak barbunya kuru domates salatası yogurt
3 lt su 30 dk yuruyus

2 bardak çay aksam esım kek ıstedı ona yaptım ben yemedım vala cok basarılıyım bu konuda sanırım artık yavas yavas hayır demeyi öğrendım gece uyanınca meyve yerdım sımdı su bıle ıcmıyorum

ayy bıde aksam bebk yoklamaya gıdecem kesın kaynar verecek seker deposu ama ben içmeyecem :)
Canımmm bu defa yine azimlisin süpper. Eğer akşam o kadar dayananabildiysen sen vereceksin eminim :KK19:
O ne ki kaynar?

kızlar bu arama meme ameliyatı olmak istiyorum c tesi görüşmem var.dikleştirme ve protez belki..ama muhtemelen doktorum hedef kilona yaklaştığında ol diyecek gibi geliyo ben sabırsızlanıyorum .. bu aralar inanılmaz iştahlıyım p tesiden itibaren spora da başlıyorum son hız n'olur beni dürtün arada..daha önce de kiloları burdaki motivasyon sayesinde vermiştim inşallah yine öyle olur diye umuyorum :)
Yine olacak sen yeter ki pes etme:stop:
bence sporu çoook çook fazla abartıyosun canım..yerinde olsam salona gider kendime program yazdırırım..herşeyin fazlası zarar sonuçta.hergün yapsan da süreleri azalt bence. ben arka arkaya yaptığımda bile spor hocam kızıyordu işe yaramaz ara vermen gerek diyordu..ben de o zamanlar pek dinlemiyordum gerçi :KK70: :KK70:
Bende dedim de bakalım ne yapacak :KK48:

kızlar günaydın :)
yarın transferim var muhtemelen uğrayamayacağım bu günden kilo bildiriminde bulanayım @gulfuren canım sana zahmet yarın benide listeye eklermisin
55.00 dan 54.50 ye düşmüşüm eklersen sevinirim :)
transferden sonrada bir hafta annemde kalacağım.hergün bildirimde bulunamaya bilirim ama sebze ağırlıklı beslenip diyeti bozmayacağım ApriL_2007 ApriL_2007 :) inş. haftaya cuma hayırlı haber ve eksi kilolarla geri dönerim :)
hepinizi öpüyorum :KK36::KK36::KK36:
Allah'ın izniyle her şey yolunda gider inşallah.

Surekli yapiyorum sabah 6 da 2 saat yuru eve gel egzersiz 2 saat suruyor 12 e kdr sonra disari yuruyus 1 saat sonra egzersiz sonra yine yuruyus aksam 6 ya kadar bu sekilde saat 8 de pilates 1 saat okadar
Istedigim.kiloya ulasinca haftada 3 gun pilates yapicam bu kdr kasmicam pilatesi birakmak yok ama gunde 3 saat yuruyus yapicam onn harici yine normal kalori hesabi yaparak yemek yicem.
Azmine hayran kaldım canım. Yalnız şunu merak ediyorum. Sen bütün gün spor yapıyosun nerdeyse. Günlük rutin hayatına Nasıl vakit ayırıyorsun? Ev, temizlik, yemek vs. Bunu okuyunca ben mi çok yavaşım dedim kendi kendime. Gece 12 ye kadar hiç oturmuyorum ama işler bitmiyor yine de :))

Azmine hayran kaldım canım. Yalnız şunu merak ediyorum. Sen bütün gün spor yapıyosun nerdeyse. Günlük rutin hayatına Nasıl vakit ayırıyorsun? Ev, temizlik, yemek vs. Bunu okuyunca ben mi çok yavaşım dedim kendi kendime. Gece 12 ye kadar hiç oturmuyorum ama işler bitmiyor yine de :))
Bende olsam yapamazdım !

:) duzeni severim dagnikligi pisligi hic sevmem alinan her sey yerine kondumu arka toplamak zorunda kalinmiyor birde dedigim gibi pratik bi insanimdir elim de ayagimda hizlidir yasim 27 bu arada

Birde soyle bisey var
Yemek yendimi arkasindan hemen spor yapilmaz biraz beklenmesi lazim yuruyus haric. Ben de o arada islerimo hallediyorum
Programli yapiyorum herseyi yani

bence sporu çoook çook fazla abartıyosun canım..yerinde olsam salona gider kendime program yazdırırım..herşeyin fazlası zarar sonuçta.hergün yapsan da süreleri azalt bence. ben arka arkaya yaptığımda bile spor hocam kızıyordu işe yaramaz ara vermen gerek diyordu..ben de o zamanlar pek dinlemiyordum gerçi :KK70: :KK70:
Yariyor yariyor :) 8 kg verdim 1ay 20 gunde
Tesekkur ederim bu arada dusuncen icin
Benim kemiklerim ince degildir esasinda o beldeki gordugnuz incelik pilates yapmamdan kaynakli

Canım güzel haberlerini bekliyoruz çok heyecanlıyız :KK17:haftaya cuma kilo bildiriminde bulunda diğer günler gelemesende sorun değil tatlım. Bütün dualarımız seninle :KK60:

Canımmm bu defa yine azimlisin süpper. Eğer akşam o kadar dayananabildiysen sen vereceksin eminim :KK19:
O ne ki kaynar?

tşk ederim cuma günü tartımı soylerim yine :)

Ben inatciyimdir :) aceleciyimdir :)
Bir seyi istedim mi isterim ki hemen olsun
Yavasliga tahammülum yok
Tabiki bu sekilde surekli gitmicem 1 ay sonunda hedefime ulaştığımda her gun yaptigim pilatesi hafta 3'e indiricem ama yuruyus her zaman yapicam. Hareketlilik sart yoksa yedigimizi nasil eriticez

Ben inatciyimdir :) aceleciyimdir :)
Bir seyi istedim mi isterim ki hemen olsun
Yavasliga tahammülum yok
Tabiki bu sekilde surekli gitmicem 1 ay sonunda hedefime ulaştığımda her gun yaptigim pilatesi hafta 3'e indiricem ama yuruyus her zaman yapicam. Hareketlilik sart yoksa yedigimizi nasil eriticez
Masallah sana cok enerjiksin biraz banada bulaştır:) hangi kilo dayanir sana:KK55:

O ne ki kaynar?

:) 100 merdiven ciktim az once 40 kcal
1 saat egzersizler :) az dinleniyorum yemek yapicam :)

Gunaydin kizlar evvet yine geldik bi haftanin sonuna daha yarin bildirim :KK49:Allahim ne cabuk zaman geçiyor değilmi
Yaaaa geldi çattı işte yine:)))) Umarım herkes kilo vermiştir herkes mutlu olur :)))
Yani karnabahar tadi hic gelmiyor ayni kisir gibi tadi ben cok begendim :KK66:
yapmalıyım en kısa zamanda ;)

:) 100 merdiven ciktim az once 40 kcal
1 saat egzersizler :) az dinleniyorum yemek yapicam :)
Hangi merdivenleri çıkıyorsun bakim? Yaaa 100 merdivene göre de giden kalori 40 azmış! Ahhhh 100 olsaydı bari:))) kolay gelsin azimliiiii seni:)

Menum
Sabah: yok
Öğle: 15.30
Karnabahar yemegi kiymali yanina kisir ayran

Arada: Yeşilçay tarcinli
Kahve

Aksam:19.00
1kase corba ogleden kalan kisir yoğurt 2kasik

Spor: 40 dk
Su: 2.5

Yani su kadarini soyliyim ben 54 le hamile kalip 85 le doguma girdim ve hic rejim yapmadan 9 ay icinde eski kiloma geri dondum ve hic kalori hesabi spormus yuruyusmus yapmadim. Hareketli bi insanim sanirim bundan kaynaklanıyor
Simdi fazla spor yapmamin sebebi hem cbk vermek hemde sarkmalar oldu vucud sertlestirmek

Back
X