Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Veririm.insallah daha 1 ay oldu dogum yapali. Ondan umudum var hizli veririm diye. Zaten oyle abur cubur paketli gida vs gibi aliskanligim.yok cok sukur. Biraz sıkılasmak istiyorum hamilelikte spor pek yapamadim dusukriskindn erken dogumdan fln yasakti hep
Leslie Sansone iyi oluyor kulaklik takip muzikle bir de slim in 6 videolari var acayip yaktiriyor üç asamali her bir videoyu haftanin alti gunu yapip bir gun dinleniyorsun sonra diger videoya geciyorsun. Sıkılaşmada iyi etkisi.

Hic olmadi normalde ilk bu gruplara 2013 de 65 le girmisim ama tembellik yuzunden arada kilo al ver gecen sene artik dedim verecegim kararliyim 47 ve çatlak yok cildim yagli ondan sanirim sarkmada olmadi sporda yapmadim sanirim kilo vermeyi uzun sureye yaymamdan kaynaklaniyor.

evet hizli verince sok diyetle vs verince oluyor genelde sarkma. Ama catlak biraz bunye isi olabilir.

benim şimdiden bir sürü çatlağım ve hafif sarkmalarım var,spor olarak sadece yürüyüş 5yeterli değil sanırım değil mi:110:

duzenli ve tempolu yurursen yeterli. Ama bolgesel kilolar icin yer egzersizi oneririm. Hani bacak karin calistirma gibi. yapabilirsen tabi eliptik yuzme vs daha cok kalori yaktirir daha hizli sekle sokar

benim de artık hedefim ayda 4 kilo vermek,haftada 1 şekilde,yavaş verip spor yapacağım artık.benim cildim çok kuru ondan çatladım

Cok su ve kalsiyum diyorlar. Ne kadar dogru bilmiyorum. Hamilelikte kalsiyum ve su eksikligi catlamayi arttiriyormus diye okumustum. Ama hedefin cok bence ilk baslarda ok ama bir sure sonra haftada 4 vermek saglikli olmaz. Ve veremeyince motivasyonun duser sok diyetlere donersin o da geri kilo aldirir. Saglikli beslenmek en iyisi .

evet hizli verince sok diyetle vs verince oluyor genelde sarkma. Ama catlak biraz bunye isi olabilir.

duzenli ve tempolu yurursen yeterli. Ama bolgesel kilolar icin yer egzersizi oneririm. Hani bacak karin calistirma gibi. yapabilirsen tabi eliptik yuzme vs daha cok kalori yaktirir daha hizli sekle sokar
yer egzersizleri için fazla şişkoyum sanki :D yapabilir miyim ki 80 kiloda

Cok su ve kalsiyum diyorlar. Ne kadar dogru bilmiyorum. Hamilelikte kalsiyum ve su eksikligi catlamayi arttiriyormus diye okumustum. Ama hedefin cok bence ilk baslarda ok ama bir sure sonra haftada 4 vermek saglikli olmaz. Ve veremeyince motivasyonun duser sok diyetlere donersin o da geri kilo aldirir. Saglikli beslenmek en iyisi .
anladım canım ama hedefim 69 benim zaten,ondan sonra haklısın dediklerinde.kalsiyumu bilmiyordum bak dikkat edeceğim ona artık,2.5lt su içiyorum daha da içemiyorum:silah:

ay ablacigim ben de tum gun sana yazma hayali kurmustum. Oo eliptik w basladim diye. Tabi baslayamadim. Gaz masaji iyi geliyor cok sukur zorlu bir bebek degil ama bazen cok bunaliyorum. sonra da vicdan yapiyorum :KK43:

spor yapmayinca eger cok sıkı degilse hemen kendini birakiyor. Oy oy benim neredeyse 1 send oldu tum kondisyon gitti kesin hamladim. Insallah oglun da guzel gonlunuzce olacak bir liseye yerlesir.

hos geldiin. Istersen hersey olur. En basiti april kaptanimiz 100 kusurlerden 5 li rakamlara dustu. Masallahi var darisi sana olsun. Ama istikrar onemli.
Bebek büyütmek kolay iş değil. Arada gerilmen normal canım.Ben bir kaç kere ağladığımı bile hatırlıyorum.Ev işi ,uykusuzluk insan kötü oluyor.Sonra ev işini ikinci plana atıp önceliği çocuklarıma verdim.Ev işi hiç bitmiyor ama çocuklar çok çabuk büyüyor.Bu sözümü hiç unutma lütfen.
Maşallah yakışıklıya.Aman ağrısı, sızısı olmasın mutlu ve neşeli bir bebek olsun inşallah.
Vallahi eliptiği yaptırdım ama bir kere kullandım.Çok sıcak elim kolum kalkmıyor.Dağın tepesindeyiz burası çok serin diye klimayı satmıştım.Şu an kendime çok kızıyorum.Yakında buhar olacağız.
Vücut yapanların neden devamlı spor yaptığını anladım.Bıraktığın an sıkılaşma azalıyor.Kasta azalıyor.İnşallah bende maviask gibi mezun olacağım.Umudum hala var. :)

Simdi size sacma sapan menumu yazayim da sacma menu nasil olurmus cumle alem bi gorsun :KK70:

sabah yarim armut / 2-3 uzum / 3 dilim ustu peynirli yumurtali firinlanmis ekmek dilimi ( tabi yedigim saat 11 oldugunu dusunursek oglen oluyor bu :)) )

ara 8-9 cig badem ve kuru uzum.

Aksam 1 kase corba / 3 kasik kiymali makarna / 2 dilim kiymali ve patlicanli borek / karpuz ( karpuzu olcemedim cunku en son kaptirmis giderken aaa menu yazacagim kac tane yedim diye dusundum bilemedim ama cok tane!)

yat zibar yemegi 1 porsiyon dondurma. ( yemezdim aslinda diyemiyorum cunku aksam esime durduk yere bi atar yaptim biraz tartistik. Gonul almak icin dondurma ismarlar hep, tabi bunla alakasi yok bal gibi de canim yemek istedi engellemedim ama insallah duzene girdirecegim menulerimi)

Su 3 litreyi kesin gecti hatta 5 e yakindir ama 24 saatlik oldugu icin gunduz kisminj tam bilemedim.

spor yok. Camasir astim yemek yaptim ve mutfak erzak dolabi duzelttim. Spor olmaz mi :KK70:
Bravo yine baya iş yapmışsın.Sen zaten sağlıklı beslenen insansın.Bir bakacaksın verilecek kilo kalmamış.Eşin de çok nazikmiş,maşallah.Allah sevginizi daim etsin canım.

Bebek büyütmek kolay iş değil. Arada gerilmen normal canım.Ben bir kaç kere ağladığımı bile hatırlıyorum.Ev işi ,uykusuzluk insan kötü oluyor.Sonra ev işini ikinci plana atıp önceliği çocuklarıma verdim.Ev işi hiç bitmiyor ama çocuklar çok çabuk büyüyor.Bu sözümü hiç unutma lütfen.
Maşallah yakışıklıya.Aman ağrısı, sızısı olmasın mutlu ve neşeli bir bebek olsun inşallah.
Vallahi eliptiği yaptırdım ama bir kere kullandım.Çok sıcak elim kolum kalkmıyor.Dağın tepesindeyiz burası çok serin diye klimayı satmıştım.Şu an kendime çok kızıyorum.Yakında buhar olacağız.
Vücut yapanların neden devamlı spor yaptığını anladım.Bıraktığın an sıkılaşma azalıyor.Kasta azalıyor.İnşallah bende maviask gibi mezun olacağım.Umudum hala var. :)

Bravo yine baya iş yapmışsın.Sen zaten sağlıklı beslenen insansın.Bir bakacaksın verilecek kilo kalmamış.Eşin de çok nazikmiş,maşallah.Allah sevginizi daim etsin canım.
Bugün İstanbul serin :halay::halay:darısı başına Canımmm

Simdi size sacma sapan menumu yazayim da sacma menu nasil olurmus cumle alem bi gorsun :KK70:

sabah yarim armut / 2-3 uzum / 3 dilim ustu peynirli yumurtali firinlanmis ekmek dilimi ( tabi yedigim saat 11 oldugunu dusunursek oglen oluyor bu :)) )

ara 8-9 cig badem ve kuru uzum.

Aksam 1 kase corba / 3 kasik kiymali makarna / 2 dilim kiymali ve patlicanli borek / karpuz ( karpuzu olcemedim cunku en son kaptirmis giderken aaa menu yazacagim kac tane yedim diye dusundum bilemedim ama cok tane!)

yat zibar yemegi 1 porsiyon dondurma. ( yemezdim aslinda diyemiyorum cunku aksam esime durduk yere bi atar yaptim biraz tartistik. Gonul almak icin dondurma ismarlar hep, tabi bunla alakasi yok bal gibi de canim yemek istedi engellemedim ama insallah duzene girdirecegim menulerimi)

Su 3 litreyi kesin gecti hatta 5 e yakindir ama 24 saatlik oldugu icin gunduz kisminj tam bilemedim.

spor yok. Camasir astim yemek yaptim ve mutfak erzak dolabi duzelttim. Spor olmaz mi :KK70:

Ayy senin esprili menülerine bayılırım hep yaz hep :KK76: canım açıkçası güzel gitmiş emziren anneye göre. Zamanla düzene gireceğini umuyorum. Bende 3 litre su içmeyi özledim ramazanda ancak en fazla 1.5 lt oluyor benim hep yaa :bicak: tamam tamam spor olsun oda koşuşturmaca nede olsa!
Bizimde is yeri cok serin olurdu disarisi yanarken iceride usursun oyle!

Ay caki napiyro acaba. Ya da nickini bi turlu tam hatirlayamadim hamile arkadas vardi kac kilo aldi acaba hic ugramaz oldu.

@ispanyol gecmis olsun canim. Insallah cabuk duzene girer
Cakinin annesi uğramaz oldu bir işe girdi sırra kadem bastı :KK48: keten prenses keten prenses

@melegim66 napiyosun canım merak ettik seni kaç kilo aldın bakimm o_O
-dünkü menüm-
sabah : yulaflı kahvaltım
öğle : 2 kase çiğ bezelye (çok severim ya şekerli olmasa 2 kilo yerim de işte)
akşam : 2 tabak ayşe kadın fasulye
2.5 litre su,2 fincan bitki çayı
spor : 1.5 saat sahilde yürüyüş

regl oldum bu hafta ne yeme düzenim kaldı ne uyku:bicak::bicak::bicak:
Çiğ bezelye ilk defa duydum denenmeli :kk77:
Aaaaa aaaa amaa neden kimseler ugramiyor. Geliyorum gidiyorum hic ses yok. Ramazandan mi yoksa herkes bi kosede kacamak pesinde mi :KK70:

Zaten listede pek çok kişi yok kuzum ve yarısı uğrarsa sonuç bu :KK17: ama bak bugün bir uğramışsın sayfalar akmış

-bugünkü menüm-
sabah : yulaflı kahvaltım
öğle : 2 avuç çilek
akşam : 1 tabak ayşe kadın fasulye,3 salatalık,3 domates,biber
spor yok(ayağımda yara olduğu için)
suyumu ve bitki çayımı içiyorum hala:kahve:
pek menü paylaşan yok,niye:110:

Paylaşmayan kendi bilir tatlım :KK54:
Olursun canim insallah. Iste april bi senede 100ksuur kilolardan dustu. Yarisi kayboldu kaptanin :)(ispanyol da benzer sekilde epey kilo verdi. Ben de 3 4 belki de 4 5 sene once 88 belki de daha fazlaydim.saglikli beslenince ve bunu duzene oturtunca ve sporla destekleyince verilmeyecek kilo yok
Canımsın :KK200: çok teşekkürler başarımı unutmayıp hep hatırladığın için

benim de artık hedefim ayda 4 kilo vermek,haftada 1 şekilde,yavaş verip spor yapacağım artık.benim cildim çok kuru ondan çatladım

Canım ayda 4 çok bazen olmayabilir sakın canını sıkma ok?

Kaptanım benim netim yok cumay bildirim yapamazsan 76 yazın.uç gundur böyle cikiyrum. Nete de başka yerden girdim haber vermek için
Tamam canım haber verdiğin için teşekkür. Netin gelince hep gel ama böyle olmuyor :KK15:

Amiiin.ev isi yapmiyorum ablacigim. 2-3 gune bir banyo temizligi ve yemek o kadar. Ilk kez dun ev supurdum. En son dogumdan 15 20 gun gonce temizlikci abla gelmsiti.bebis oldu 1 aylik. Artik obek obek tozlar birikmeye baslamisti oyle supurdum. O uyurken ben de uyumaya calisiyorum yoksa dayanamjyorum dedigin gibi bir yerde insan zorlaniyor.

ablacgim yakinda insallah aeni de kaptani da mezun edecegiz ben de sizle mezun olsam sonra koruma topigi acardik :))

Ayy senin esprili menülerine bayılırım hep yaz hep :KK76: canım açıkçası güzel gitmiş emziren anneye göre. Zamanla düzene gireceğini umuyorum. Bende 3 litre su içmeyi özledim ramazanda ancak en fazla 1.5 lt oluyor benim hep yaa :bicak: tamam tamam spor olsun oda koşuşturmaca nede olsa!

Cakinin annesi uğramaz oldu bir işe girdi sırra kadem bastı :KK48: keten prenses keten prenses

@melegim66 napiyosun canım merak ettik seni kaç kilo aldın bakimm o_O

Çiğ bezelye ilk defa duydum denenmeli :kk77:

Zaten listede pek çok kişi yok kuzum ve yarısı uğrarsa sonuç bu :KK17: ama bak bugün bir uğramışsın sayfalar akmış

Paylaşmayan kendi bilir tatlım :KK54:

Canımsın :KK200: çok teşekkürler başarımı unutmayıp hep hatırladığın için

Canım ayda 4 çok bazen olmayabilir sakın canını sıkma ok?

Tamam canım haber verdiğin için teşekkür. Netin gelince hep gel ama böyle olmuyor :KK15:

En son kendi kendime konusacaktim ki blackle maviask geldi :)) su icin susamiyor musunuz yaa :))ben ramazanda cok susardim

Menumu de yazayim

sabah 11
8 dilim karpuz / 2 kibrit kutusu peynir / 2 dilim ekmek

Oglen
1.5 avuc uzum / cig badem / dut/ cig kaju

aksam
1kase corba / 5 kasik bulgur pilavi/1 kase yogurt /1dilim.borek ve yine karpuz ( sofradan ben aciiiiiiim diye kalktm. oglen acikmamis oluyoru aksama kurt adama donuyorumnsonra.. )

su icin +3 diyorum cunku 3 den sonra takip etmiyorum ama 4 ltyi geciyo olabilri

ev supurdum.bence ev supurmek de kondisyon isi. 11 ay sonra ev supurunce tabi bu sabaha incecik uyanacagimi dusunmustum. Taa ki tartida gram gitmedigini gorene kadar.

suan cok duzensiz farkindayim ama duzeltmeye calisiyorum daha erken kahvalti yaparsam ogle yemegim dolayisiyla da aksam acligi gitmis olacak. Yine de umitluyim bence bugun spor yapabilirim

Gunaydiiiin. Bir heves tartildim ve tartilmamaya karar verdim :)))
:KK70::KK70: günaydınnnnn
En son kendi kendime konusacaktim ki blackle maviask geldi :)) su icin susamiyor musunuz yaa :))ben ramazanda cok susardim
Susuyorum fakat gerçekten vakit yok :cool:
Menumu de yazayim

sabah 11
8 dilim karpuz / 2 kibrit kutusu peynir / 2 dilim ekmek

Oglen
1.5 avuc uzum / cig badem / dut/ cig kaju

aksam
1kase corba / 5 kasik bulgur pilavi/1 kase yogurt /1dilim.borek ve yine karpuz ( sofradan ben aciiiiiiim diye kalktm. oglen acikmamis oluyoru aksama kurt adama donuyorumnsonra.. )

su icin +3 diyorum cunku 3 den sonra takip etmiyorum ama 4 ltyi geciyo olabilri

ev supurdum.bence ev supurmek de kondisyon isi. 11 ay sonra ev supurunce tabi bu sabaha incecik uyanacagimi dusunmustum. Taa ki tartida gram gitmedigini gorene kadar.

suan cok duzensiz farkindayim ama duzeltmeye calisiyorum daha erken kahvalti yaparsam ogle yemegim dolayisiyla da aksam acligi gitmis olacak. Yine de umitluyim bence bugun spor yapabilirim

Ayy 8 dilim karpuz mu :-) canım güzel menülerin bayağı doyurucu. Nasıl yaaa 11 ay hiç ev süpürmedin mi ne şanslısın ohhhh misssssss. Bencede yapabilirsin benim dagatesim yapar :KK73::KK73::KK73: hiççç üşenmez
ben de her tartıldığımda pişman oluyorum motivasyonum bozuluyor:)
hergün tartılıyorsan ondan olabilir canım hiç gerek yok :confused:

Günaydınnnnn beybiler :KK200:

Günümüz süpper ötesi geçsin. Gece sahura kalkamadım malesefff ama iyiyim şu anlık. Akşam iftara davetliyim :KK17::KK17:yarın da tartı günü dikkatli olmalıyım...

Back
X