- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Günaydınnnnn bebemmm
nasılsın?? Offff çok sıcak sabah sabah
bende hal bu! Gerisi iyi 

Gunaydiin kizlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydiin kizlar
Tatlım izne ayrılmışsın 3 haziranda . Tabiki gelebilirsin haftaya gell başlaApriL_2007 canm Merhaba nasılsın neler yapiyosun.
Uzun zamandır girmemiştim listeden çıkarıldım mi acaba
Eskiye göre daha iyiyim tekrar başlamak istiyorum ama netim yok haftaya başlayabilirim
biraz daha iyiyim. ama yine ataklar oluyor. 2 hafta sürer demişti dr.
3 hafta tatil çok. Sana çok iyi gelecek.Ohhh bol bol dinlen canım.Eşinin diş yenilemesi nasıl gidiyor?Tamda sıcaklara denk geldi.Sıcağı birde İzmir de gör canım. Yanıyoruzzzzz.Bu hafta malum dönem oruç değilim ama haftaya da tutabileceğimi sanmıyorum.Sıcak ve oruç atağımı tetikler gibi oldu korktum.Gecemiz gündüzümüz şu an yer değiştirdi.Eşim evde diye birde sahur için sabaha kadar ayaktayız.Emirhanda geç uyuyor.Senede bile ay akşam babasını görünüyor o yüzden sıkmıyorum.Furkan takdir aldı ablası. Çok mutlu olduk.İnşallah düzgün bir lise olur,mutlu olacağı.Bu arada 600 gram aldım sadece.Sporda yapamıyorum. Hemen vücut yumuşadı. Baya yazmışım maşallah.
Kıyamam ben.Emirhan çok ağlardı.Masaj yapardım, yüz üstü yatırırdım.Adaçayı yağımıydı tam hatırlamıyorum ayak altlarına sürerdim yinede ağlardı kuzum.İnşallah çok uzun sürmez.Bravo vallahi çevrendeki bayanlar seni kıskanıyordur.Vereceğin az bir kilo kaldı.O da çabuk gider merak etme sen.
Hoş geldin canım.Kaç kilo fazlan var? İradeli bayansın sen çabuk verirsin. Aman iyi ol da, kendine dikkat et lütfen.
Günaydınnnnn bebemmmnasılsın?? Offff çok sıcak sabah sabah
bende hal bu! Gerisi iyi
![]()
Açık esmiyor esmiyorAc cami pencereyi klimayi. Pufuldesiin kaptan. Ben acamiyorum soyle estiremiyorum aksamlari bebek usuyrcek diye :)) nasilsin
Açık esmiyor esmiyorAllah'tan işyeri buz klima var
iyiyim kuzummmmm
Simdi size sacma sapan menumu yazayim da sacma menu nasil olurmus cumle alem bi gorsun
sabah yarim armut / 2-3 uzum / 3 dilim ustu peynirli yumurtali firinlanmis ekmek dilimi ( tabi yedigim saat 11 oldugunu dusunursek oglen oluyor bu :)) )
ara 8-9 cig badem ve kuru uzum.
Aksam 1 kase corba / 3 kasik kiymali makarna / 2 dilim kiymali ve patlicanli borek / karpuz ( karpuzu olcemedim cunku en son kaptirmis giderken aaa menu yazacagim kac tane yedim diye dusundum bilemedim ama cok tane!)
yat zibar yemegi 1 porsiyon dondurma. ( yemezdim aslinda diyemiyorum cunku aksam esime durduk yere bi atar yaptim biraz tartistik. Gonul almak icin dondurma ismarlar hep, tabi bunla alakasi yok bal gibi de canim yemek istedi engellemedim ama insallah duzene girdirecegim menulerimi)
Su 3 litreyi kesin gecti hatta 5 e yakindir ama 24 saatlik oldugu icin gunduz kisminj tam bilemedim.
spor yok. Camasir astim yemek yaptim ve mutfak erzak dolabi duzelttim. Spor olmaz mi![]()
canım hiç 100 kilo durmuyorsun katıldığın için çok sevindim,daha yaşın çok genç hemencecik verirsinŞuan böyle bir fotoğrafimi atmak istedim inşallah hepsi gidecek![]()
-dünkü menüm-
sabah : yulaflı kahvaltım
öğle : 2 kase çiğ bezelye (çok severim ya şekerli olmasa 2 kilo yerim de işte)
akşam : 2 tabak ayşe kadın fasulye
2.5 litre su,2 fincan bitki çayı
spor : 1.5 saat sahilde yürüyüş
regl oldum bu hafta ne yeme düzenim kaldı ne uyku![]()
Ben de çiğ yeme sevdası var çocukluktan beri,her şeyi çiğ yemişimdir(et ürünleri hariç tabii) tarhanayı da çiğ yemişliğim var ama beyaz olanları oluyor annem maraşlı oradan alıyordu bazen.klasik tarhanayı denemedim:) patlıcanı da yedim ama sünger gibi geldi pek sevemedim onu.Aaa bezelyeyi cig yemeyi hic dusunmemistim. Ben de tarhanayla minik patlicani cig yemeyi severim cok guzel oluyor :) ama tabi sen tarhana tuketmiyosundur :)
Ben de çiğ yeme sevdası var çocukluktan beri,her şeyi çiğ yemişimdir(et ürünleri hariç tabii) tarhanayı da çiğ yemişliğim var ama beyaz olanları oluyor annem maraşlı oradan alıyordu bazen.klasik tarhanayı denemedim:) patlıcanı da yedim ama sünger gibi geldi pek sevemedim onu.
bezelye çiğ nefis oluyor,taze nohut satılıyor ya tadı ona benziyor biraz.
at at pek güzelKlasik tarhana corbasinin yanina. Yoksa klasik tarhanayi ben de denemedim cig :) ama kucukleri guzel oluyor buyukler eminim sunger gibidir.herkes cig.sevmez ben de az haslanmis ya da cig severim. Bexelyeyi de bi ara atayim agzima![]()
Aaaaa aaaa amaa neden kimseler ugramiyor. Geliyorum gidiyorum hic ses yok. Ramazandan mi yoksa herkes bi kosede kacamak pesinde mi![]()
Ben geliyorum artik form tutayim diye :) sizler napiyorsunuz hedef kiloya ulasmada nasil gidiyor?