Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım çok moral oldu teşekkür ederim hala kahvaltı yapmadm bukadar beklemem yeterli olmuştur telafi için insh iyi hissedersem belki spor yapmaya çalışırım şimdi bekliyrm 2de kahvaltı yapicam

Ben her gün kahvaltımı 12 gibi yapıyorum. Yani tam 18 saat aç kalmış oluyorum. Ay işe yarıyodur inşallah. Türk kahvesi sayesinde tabii

Ben her gün kahvaltımı 12 gibi yapıyorum. Yani tam 18 saat aç kalmış oluyorum. Ay işe yarıyodur inşallah. Türk kahvesi sayesinde tabii
canım bende de genelde kahvaltı geç 11 gibi bazen 12 oluyor bakalm bugün 2ye kadar durcam inslh sende faydası kesin canım listede değildik biz canm ama bayrak sendeydi tabiki 1.9 bir haftada 2 kilo sayılır tebrikler ben onu 3 haftada anca verebiliyorum

Canım ben bayrağı kaptım mı oyle 2 satir menüyle kapamam anca böyle destan yazmam lazım
Birde acıkıp yesem icim yanmayacak sırf açgözlülükten böyle oldu.
Onlar benim alisma turlarımda canim
Arada oluyor ne yapalim yenilenlerden sonra pismanlik olursa daha bir sıkı sarılıyor insan diyete. Sende toparlarsin inaniyorum

Ayyy mutlu oldum şimdi ben teşekkür ederim. Valla eşime kızdım bugün yapmıyorum kahvaltı. Küçklükten beri huyum ya birine kzınca yemeğe küsüyorum. Kötü bi huy aslında ama diyette işe yarıyo

Canim hadi sabah annen varmış olsun.
Öğlen yanina buzdolabi poşetine badem, ceviz, fındık (çiğ olacak) kayısı, üzüm, kesilmiş kuru meyve koyabilirsin hem daha sağlıklı hemde daha doyurucu oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…