- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
canım çok moral olduteşekkür ederim hala kahvaltı yapmadm bukadar beklemem yeterli olmuştur telafi için insh iyi hissedersem belki spor yapmaya çalışırım şimdi bekliyrm 2de kahvaltı yapicam
oğlak ve boğalar ile iyi anlaşıyorm benAy bi an kendme yakın hissettim de ondan. Oğlak burcuyum da ben.
Ay ondan yakın hissettim demek kioğlak ve boğalar ile iyi anlaşıyorm ben
canım bende de genelde kahvaltı geç 11 gibi bazen 12 oluyor bakalm bugün 2ye kadar durcam inslhBen her gün kahvaltımı 12 gibi yapıyorum. Yani tam 18 saat aç kalmış oluyorum. Ay işe yarıyodur inşallah. Türk kahvesi sayesinde tabii
Onlar benim alisma turlarımda canimCanım ben bayrağı kaptım mı oyle 2 satir menüyle kapamam anca böyle destan yazmam lazım
Birde acıkıp yesem icim yanmayacak sırf açgözlülükten böyle oldu.
Bendensinyok canım niyekiyay burcuyum
evetBendensin
Ayyy mutlu oldum şimdi bencanım bende de genelde kahvaltı geç 11 gibi bazen 12 oluyor bakalm bugün 2ye kadar durcam inslhsende faydası kesin canım listede değildik biz canm ama bayrak sendeydi tabiki 1.9 bir haftada 2 kilo sayılır tebrikler ben onu 3 haftada anca verebiliyorum
Bende yay burcuyumyok canım niyekiyay burcuyum
Bende yay burcuyum
akşama kadar nasl dayancaksınAyyy mutlu oldum şimdi benteşekkür ederim. Valla eşime kızdım bugün yapmıyorum kahvaltı. Küçklükten beri huyum ya birine kzınca yemeğe küsüyorum. Kötü bi huy aslında ama diyette işe yarıyo
akşama kadar nasl dayancaksın
vayyYatıyorum valla geldi artık benimkiler. Baksın babası da kızına. Yata yata beklerim akşamı.
sabah sıcak suyumu içtim iki dilim yumurtalı ekmek yedim çünkü işe gidecektim ve annem evdekilere hazırlamış bende nasiplendim öğlen yemek yiyemedim biraz bisküvi atıştırdık iş yerinde akşama balık var nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?