kaptanım normalde dediğin gibi yapıyorum ama bugün 10 gün rapor aldığım için çağrıldım işe ve evimdi malzelerde eksikti yapamadım bu çalışan kadınların evde kocalardan işte müdürlerden çektikleri nedir yaCanim hadi sabah annen varmış olsun.
Öğlen yanina buzdolabi poşetine badem, ceviz, fındık (çiğ olacak) kayısı, üzüm, kesilmiş kuru meyve koyabilirsin hem daha sağlıklı hemde daha doyurucu oluyor.
kaptanım normalde dediğin gibi yapıyorum ama bugün 10 gün rapor aldığım için çağrıldım işe ve evimdi malzelerde eksikti yapamadım bu çalışan kadınların evde kocalardan işte müdürlerden çektikleri nedir ya
Regleden dolayı yoğun tatlı ihtiyacım devam ediyor onun için ara öğün yaptım
kakaolu muz ve sütlü kahve ile
bugün baya iyiyim dünki dinlenme iyi geldi bana sabahki dansdan sonra şimdide kondisyon bisikletine oturdmen az 30dakika filan yaparım
Bende çok zorlaniyorum acayip tatlı isteği var zaten beni hep regl yakmıştır kiloyu regleyken alıyorum offf sabırBeni de çok zorladı ama yılbaşı hayaliyle dayandımAslında bugünki küslük iyi oldu. Yılbaşı öncesinde de detks yapmış oldum.
iyi spor yaptm ara öğün eriyip gitmiştirBeni de çok zorladı ama yılbaşı hayaliyle dayandımAslında bugünki küslük iyi oldu. Yılbaşı öncesinde de detks yapmış oldum.
gerçekden zorluyor ama abartılı bir kaçamağım olmadı ve sporda yapınca bana kilo aldırmadı yanliz kilo vermemide durdurdu mesala hergün 100gr filan eksik çıkardım ama 2gündür sabit çıkıyorumBende çok zorlaniyorum acayip tatlı isteği var zaten beni hep regl yakmıştır kiloyu regleyken alıyorum offf sabır
iyi spor yaptm ara öğün eriyip gitmiştirakşamda çok hafif yiycem ki malum yarn yılbaşı dışarı kutliycaz herşey olabilir abartmamaya dikkat ederm yılbaşı ve yılbaşı ertesini atlattikmi tamam ondan sonra bozmadan devam ederizr Allahdan benim regle ile yılbaşı aynı zamana denk geldi iki riskli zaman birarada bitecek kurtulucam
Sadece çok meyve var :)Canım @senasu1 nun eski menulerinden hallice oldu bugün benim durum
Sabah (bunlarin hepsini saat 9 dan 13.30 a kadar ara ara yedim)
1.5 portakal suyu
Yarım portakal
3 muz 1 mandalina 2 minik elma
Öğle (bunları da saat 14.00 dan 15.30 a kadar ara ara yedim)
3 günkurusu kayısı
Yarım krep minik bir çikolata parçası
Elimle 1 çimdik bazlama koparıp yedim
8-10 tane fıstık
1 orta boy elma
1 kupa sütlü türk kahvesi
Akşam
1 havuç 4 dal marul ve kibrit kutusu büyüklüğü kaşar peyniriyle yağsız tuzsuz sadece limon sıkılmış salata (hepsini ben yemedim)
1 kase yoğurt
Yarım lahana sarması
3 avuç leblebi üzüm fıstık karışımı
4 bardak siyah çay.
Su da çok az içtim 1 litre anca
Spor 8000 adım (30 dk elimde valiz ve yüklerle arada duraklayarak yokuş yukarı yürüdüm)
Normalde öğlene kadar yediklerimi yemiş olmam gerekiyordu
Annem ısrar kıyamet yemezsen küserim falan ben de açlıktan değil de iste nefsime yenildim yemek icin yedim yani
kaptanım normalde dediğin gibi yapıyorum ama bugün 10 gün rapor aldığım için çağrıldım işe ve evimdi malzelerde eksikti yapamadım bu çalışan kadınların evde kocalardan işte müdürlerden çektikleri nedir ya
Akşam ızgara et zeytinyağlı brokoli haşlaması yedim
Bugün spor yok halsizim zaten haftasonu spor yapmak istemiyorum haftaiçi yapıyorum yeter fazlada zorlamak istemem çabuk bıkarım
Sadece çok meyve var :)
3 muz nasıl yedin
Meyve de gizli tehlike canım günde en fazla 2 porsiyon tüketO ara yokus yukarı yük taşıyordum elimdeki yükler azalsın diye yedim. Zaten normalde yerim 3-4 tane
Akşam dediğim gibi Y. mercimek çorbası karnabahar köftesi salataSelamlar kızlar nasılsınız
Ben sabah meenemen yaptim 3 zeytin 1 ceviz pekmez biraz tere
Sabah geç oldu öğle yapmayacam
Aaksam yine yazarım ama karnabahar köftesi yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?