Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canim hadi sabah annen varmış olsun.
Öğlen yanina buzdolabi poşetine badem, ceviz, fındık (çiğ olacak) kayısı, üzüm, kesilmiş kuru meyve koyabilirsin hem daha sağlıklı hemde daha doyurucu oluyor.
kaptanım normalde dediğin gibi yapıyorum ama bugün 10 gün rapor aldığım için çağrıldım işe ve evimdi malzelerde eksikti yapamadım bu çalışan kadınların evde kocalardan işte müdürlerden çektikleri nedir ya

Kesinlikle katılıyorum. Bu müdürlerin çalışan kadınlardan isedikleri nedir ya arkadaş devletin verdiıi doğum iznini kullanıyoruz o bile gözlerine batıyor.

Beni de çok zorladı ama yılbaşı hayaliyle dayandım Aslında bugünki küslük iyi oldu. Yılbaşı öncesinde de detks yapmış oldum.

Beni de çok zorladı ama yılbaşı hayaliyle dayandım Aslında bugünki küslük iyi oldu. Yılbaşı öncesinde de detks yapmış oldum.
Bende çok zorlaniyorum acayip tatlı isteği var zaten beni hep regl yakmıştır kiloyu regleyken alıyorum offf sabır

iyi spor yaptm ara öğün eriyip gitmiştir akşamda çok hafif yiycem ki malum yarn yılbaşı dışarı kutliycaz herşey olabilirabartmamaya dikkat ederm yılbaşı ve yılbaşı ertesini atlattikmi tamam ondan sonra bozmadan devam ederizr Allahdan benim regle ile yılbaşı aynı zamana denk geldi iki riskli zaman birarada bitecek kurtulucam

Bende çok zorlaniyorum acayip tatlı isteği var zaten beni hep regl yakmıştır kiloyu regleyken alıyorum offf sabır
gerçekden zorluyor ama abartılı bir kaçamağım olmadı ve sporda yapınca bana kilo aldırmadı yanliz kilo vermemide durdurdu mesala hergün 100gr filan eksik çıkardım ama 2gündür sabit çıkıyorum

Ay ben abartmama sözü vermiyorum kızlar. Regl de kaçamak yapmadım. Yılbaşına sakladım. Birde 2 ocak benim doğum günüm. Eşime tembih ettim. Sakıın pasta alma dedim. Yılbaşında yiyeceğimiz tatlıyla kutlayalım dedim. Olmaz öyle felan dedi ama diyette olduğumu bildiği için yılbaşına kutlamış olucaz. Yanı regl yılbaşı ve doğum günü hepsini bir araya getireceğim için abartabilirim. Hiç buraya yazmam yediklerimi söyleyeyim. Ama üç gün ayran detoksu yapıp toparlıycam kızlar sözzz. Aynen canım şu riskli zamanı bi atlatlım son sürat devam edicez

Sadece çok meyve var :)
3 muz nasıl yedin

Bugün yoğun bir gündü. Kızımı oyun grubuna götürüyorum. Tüm gün dışarıdaydık.
Kahvaltı 1 yumurta dil peyniri 5 fındık 2 kayısı

Öğle ( dışarıda) 3 yum omlet 2 dilim kaşar 5 zeytin çeyrek pohaça

Ara kahveli süt 1 portakal

Akşam( 18:00) 200gr haşlanmış tavuk peynirli salata
Ve cevizli sucuk çok severim

Ara kahve veya bitki çayı

Sayfaları okumaya çalışacağım kızlar

Zehra_mda

Tamam canım bende yanimda tasiyorum dışarda acikinca yiyorum başka şeyler yemiyorum.
Kolay gelsin ayrica

Xeroderma_pig canım perşembe kanlarımi verdim özel bi diyetisyene gittim.
Reklamlari var iki ayda 12 kg 7.7 si yağdan gitmiştir diye benim kan sonuçlarımi görünce haftada 900 gram ideal olani dedi bazi haftalar 100 gram bile verebiliriz dedi.
Pek farklı bişey eklemedi listeme biraz oda Karatay ci gibi geldi öğün aralarınn en az 4 saat olmasina dikkat etti.
Sabaha 1 dilim t.b ekmeği ekledi.
Banada bi action olur.
Tanıştık muhabbet ettik.

Akşam ızgara et zeytinyağlı brokoli haşlaması yedim
Bugün spor yok halsizim zaten haftasonu spor yapmak istemiyorum haftaiçi yapıyorum yeter fazlada zorlamak istemem çabuk bıkarım

Canım insan kendini iyi tanıyor. Bende bıkmamak için ayda bir muhakkak izin veririm kendime. Her gün spor zorlar zaten iyi yapmışsın

O ara yokus yukarı yük taşıyordum elimdeki yükler azalsın diye yedim. Zaten normalde yerim 3-4 tane
Meyve de gizli tehlike canım günde en fazla 2 porsiyon tüket
Yani 1 muz 1 elma gibi
Muzu da haftada 2 kere falan yemelisin biraz ağır bir meyve yoksa az kilo verirsin canim

Selamlar kızlar nasılsınız
Ben sabah meenemen yaptim 3 zeytin 1 ceviz pekmez biraz tere

Sabah geç oldu öğle yapmayacam

Aaksam yine yazarım ama karnabahar köftesi yapacam
Akşam dediğim gibi Y. mercimek çorbası karnabahar köftesi salata
Ara çay cekirdek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…