Canım bende hiiiiiiç yazmayayım. Ne yedim değil ne yemedim demeliXeroderma_pig
Menü paylaşmamayı tercih ediyorum
Kısaca şu cümleyle özetiyim
Bu günü diyet tarihimde yaşanmamış sayıyorum
Tamam tatlım bana da uyarXeroderma_pig
Menü paylaşmamayı tercih ediyorum
Kısaca şu cümleyle özetiyim
Bu günü diyet tarihimde yaşanmamış sayıyorum
Sabah 4 dal marul maydonoz tahin helvası ve kasar yedim bu ogun abartmadan normal geçtiTamam tatlım bana da uyar
Gene de yaz okuması keyifli oluyor
Açıkcası ben biraz karışık yedim ama abartmadım.
Ben abartı birşey göremedim ciddiyimSabah 4 dal marul maydonoz tahin helvası ve kasar yedim bu ogun abartmadan normal geçti
2 kupa siyah çay
Ara 1 lokum 1 dilim armut
1.5 kupa süt 2 avuç kara üzüm leblebi fistik karisimi yedim
Öğle
tereyağı sürüp fırından yeni çıkmış ev yapimi ekmek yedim beni mahveden o oldu. Kopartarak yediğimden kaç dilim yedim onu da bilmiyorum.
Akşam
1 tabak mercimek çorbası
7-8 tane hamsi tava
4 tane ev yapımı çiğ köfte
Salata
Balığın üstüne tahin helvası
3 tane falan da kabak tatlısı
4 bardak siyah çay
Basen ve selulite iyimi ? acaba bendemi alsamKızlar kendime sauna eşofman ı aldım.sabah ilk kez kullandım.superdi gerçekten 30 dk leslie baciyla yürüdüm.10 dk zumba.40 dk spor yaptim
Ben de dikkat etmedim canım yalnız değilsin hiç değilsinİpin ucunu kaçıran sadece benim sanırım. Ama pişman değilim. Bu benim için üçü bir arada bir kaçamaktı çünkü. Hem ben bunun acısını çıkarıcam zaten güveniyorum kendime.
sabah kalkınca tartıl egerki geri aldiysan hırslanırsın bidaha yapmazsınİpin ucunu kaçıran sadece benim sanırım. Ama pişman değilim. Bu benim için üçü bir arada bir kaçamaktı çünkü. Hem ben bunun acısını çıkarıcam zaten güveniyorum kendime.
hiç kaçamaksız yılbaşını bile atlattin cnm daha ne olaun ne vasatı tam teraine ben seni tebrik ediyorum harikasnÖncelikle herkese mutlu seneler bu yıl hepimizin en güzel yıl geçirmemiz dileğiyle
Akşam yemeğinde sis ciğer bol yeşillik salata ayran kaçamak yapmadım çok şükürama sporda yok vasat bir hafta sonu
Ben de dikkat etmedim canım yalnız değilsin hiç değilsin
Ama yerken böyle keyif aldın mı hayır fazla geldi
Teşekkürler canımhiç kaçamaksız yılbaşını bile atlattin cnm daha ne olaun ne vasatı tam teraine ben seni tebrik ediyorum harikasn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?