Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sabah kahvemi içtim leslie ile 3 mil yaptım arkasından sırt ve kol antremanı yaptım. Bugün biraz da oryantal yapıcam. Dünün acısı çıkacak. Daha kahvaltı yapmadım. 12.30 gibi yapmayı planlıyorum.
Süpersin canım daha ne olsun ben spor falan yapamadım daha dünün acısını fazlasıyla çıkartmışsın bence

Bugünkü menüm sabah iki haşlanmış yumurta peynir zeytin ceviz havuç 1 mandalina sade türk kahvesi
Akşam zeytinyağlı pirasa ve mercimek çorbası yoğurt az haydari közlenmiş kırmızı biber
Aktivite olarak 1 saat leslie 4 mil yaptım
Yemekten sonra yeşil çay içmeyi düşünüyorum bugünlük bu kadar blonde ambition canım sen neler yaptın

İyi akşamlar canlar
Ben dün kendi diye time uygun kaçamak yaptim
Karadutlu tart havuclu kek truff yaptim
Kestane kuruyemiş derken
Ana yemegim fırında somon vardı
Güzel ve sorunsuz birgundu

ben bugün aksama kadar disardaydim ondan spor yapmadım canım akşam dönünce spora vakit kalmdi yemek:kurufasulye,yoğurt,turşu

Canım benim bugünüm de vasat geçti. Yarından itibaren toparlanicam inşallah. Birazdan menümü de paylaşıcam

Xeroderma_pig
Bugünkü menüm
Sabah
1 dilim köy ekmeği
Bir parça kol böreği (yaklaşık yarım yufkaya yakın büyük bir parçaydı)
3 parça tahin helva
4-5 kaşık yoğurt
2 kaşık muhlama
Biraz kaşar peyniri

Ara
3 gün kurusu kayısı
1 avuç kuru kara üzüm
1 kupa süt

Öğle
2 parça tahin helva
5-6 kaşık yoğurt

Ara
1 elma
1.5 tatlı kaşığı sütlaç

Akşam
Yarım porsiyon iskender

Ara
5-6 kaşık yoğurt

Spor 18000 adım (30 dk tempolu yürüyüş) ayrıca 1 saate yakın da ekstra dağ yürüyüşü yaptım ve baya efor gerektiren işler yaptım.
Su fazla içemedim en fazla 1 litre

2 gündür fazla yiyorum ve kendimi çok rahatsız hissettim. Artık silkelenip kendime gelmem lazım.
Şimdi yolculuk vakti yarın kendi evimdeyim ve toparlanıcam inşallah.
Birkac günlük az yiyecegim ve toparlanmama yardımcı olabilecek bi önerisi olan varsa yazsın lütfen

Tahin helvası çok mu seviyorsun:)
Bugün dünden daha çok geldi bana ama akşama doğru yediklerin azalmış. Toparlanmayacak bir tarafı yok. Eve dönersen rayına oturur.
Mesela kahvaltıda börek yemişsinya ekmeğe hiç gerek yok yanında. En dikkatimi çeken.
Eve dönünce akşamları sebze çorbası içebilirsin.

Bayanlar öncelikle hepinize hayırlı yeni bir yıl diliyorum.
Büyük kızım halen hasta bi türlü toparlanamadi.
Dün gece sabahladik birlikte bugün de acile gittik.
Dünkü menu
Kahvaltı:2 t. has yumurta, 2 dal marul,3 ceviz,5 zeytin, biraz peynir

Ara sütlü kahve

(Kaynanamgil ziyarete geldi torunlarıni yemekte yoktu çörek yapti aksama kadar temizlik yaptm.)

Akşam: 1 içli çörek

Tahin helvası severim ve ablamlar imalat yapılan biryerden taze yeni yapılmış almışlar çok güzeldi oyüzden dayanamadım yedim.
Canım ekmeğe de böreğe de gerek yoktu aslında. Sabah büyük aile kahvaltısı yaptık. Ekmek tazecikti böreği de ben yaptım çıtır çıtır olmuştu ortamın ambiyansına uydum o kalabalıkta diyet falan kalmadı.

Kızlar sabah hasar tespiti yaptım 61.6 tam 1 kilo farketmiş. Önümüzdeki 3 gün elimden geleni yapıp en azından geçen haftaki kiloma gelip grubu zarara uğratmamaya çalışıcam
Tatilde nefsime sahip çıkamadım hepinizden özür dilerim

Benimde yıl başı hasarı tam 1 kilo işin kötüsü ben bu hafta planladığım ayran detoksunu da yapamıyam bu akyam dışardayız. Çarşamba perşembe de misafirlerim var. Haftaya toparlarım artık nasılsa listede yokum ben sizi bi zarara sokmuyorum

canm o yüzden tartl dedim bende sana çünkü kendimden biliyorum geçen sefer ben aynı hatayi yapmıştım arada bir kendime kaçamak günü veriyord güya ödül sonrada o bozdugum günün ardında 1 kilo fazla çıkıyordum o yüzden şimdi aynı hataya düşmüyorum çünkü bir haftalık emek bir günde boşa gidiyor ama canininda sıkma onun yerine kararlı ve istekli ol devamı zaten gelir

malesef koca bir haftada hatta bazen daha uzun sürede verilen bir kilo tek bir gün kaçamak yapınca geri geliyor cnm hiç adil değil ama malesef böyle l üzülme telefi edersin ama kaçamaklarada dikkat et emeklerin boşa gitmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…