- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Süpersin canım daha ne olsun ben spor falan yapamadım daha dünün acısını fazlasıyla çıkartmışsın benceSabah kahvemi içtim leslie ile 3 mil yaptım arkasından sırt ve kol antremanı yaptım. Bugün biraz da oryantal yapıcam. Dünün acısı çıkacak. Daha kahvaltı yapmadım. 12.30 gibi yapmayı planlıyorum.
Bende salgam içiyorum aradaAkşam yemeği balık salata 5 tane fındık ve şalgam. Ay karatayda şalgam yasak mı bilmiyorum ya inşallah değildir
ben bugün aksama kadar disardaydim ondan spor yapmadım canım akşam dönünce spora vakit kalmdi yemek:kurufasulye,yoğurt,turşuBugünkü menüm sabah iki haşlanmış yumurta peynir zeytin ceviz havuç 1 mandalina sade türk kahvesi
Akşam zeytinyağlı pirasa ve mercimek çorbası yoğurt az haydari közlenmiş kırmızı biber
Aktivite olarak 1 saat leslie 4 mil yaptım
Yemekten sonra yeşil çay içmeyi düşünüyorum bugünlük bu kadarblonde ambition canım sen neler yaptın
Canım benim bugünüm de vasat geçti. Yarından itibaren toparlanicam inşallah. Birazdan menümü de paylaşıcamKızlar iyi geceler;
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta az tel peynir 2 hurma yeşil çay
Öğle 2 biber dolma
Ara orta boy kase aşure kahveli süt
Akşam haşlanmış tavuk salata
Ara elma bitki çay biraz da fıstık yerim
2.5 lt su 45 dk pusetle yürüyüş
Zehra_mda
Tahin helvası çok mu seviyorsun:)Xeroderma_pig
Bugünkü menüm
Sabah
1 dilim köy ekmeği
Bir parça kol böreği (yaklaşık yarım yufkaya yakın büyük bir parçaydı)
3 parça tahin helva
4-5 kaşık yoğurt
2 kaşık muhlama
Biraz kaşar peyniri
Ara
3 gün kurusu kayısı
1 avuç kuru kara üzüm
1 kupa süt
Öğle
2 parça tahin helva
5-6 kaşık yoğurt
Ara
1 elma
1.5 tatlı kaşığı sütlaç
Akşam
Yarım porsiyon iskender
Ara
5-6 kaşık yoğurt
Spor 18000 adım (30 dk tempolu yürüyüş) ayrıca 1 saate yakın da ekstra dağ yürüyüşü yaptım ve baya efor gerektiren işler yaptım.
Su fazla içemedim en fazla 1 litre
2 gündür fazla yiyorum ve kendimi çok rahatsız hissettim. Artık silkelenip kendime gelmem lazım.
Şimdi yolculuk vakti yarın kendi evimdeyim ve toparlanıcam inşallah.
Birkac günlük az yiyecegim ve toparlanmama yardımcı olabilecek bi önerisi olan varsa yazsın lütfen
Tahin helvası severim ve ablamlar imalat yapılan biryerden taze yeni yapılmış almışlar çok güzeldi oyüzden dayanamadım yedim.Tahin helvası çok mu seviyorsun:)
Bugün dünden daha çok geldi bana ama akşama doğru yediklerin azalmış. Toparlanmayacak bir tarafı yok. Eve dönersen rayına oturur.
Mesela kahvaltıda börek yemişsinya ekmeğe hiç gerek yok yanında. En dikkatimi çeken.
Eve dönünce akşamları sebze çorbası içebilirsin.
Kızlar sabah hasar tespiti yaptım 61.6 tam 1 kilo farketmiş. Önümüzdeki 3 gün elimden geleni yapıp en azından geçen haftaki kiloma gelip grubu zarara uğratmamaya çalışıcam
Tatilde nefsime sahip çıkamadım hepinizden özür dilerim
canm o yüzden tartl dedim bende sana çünkü kendimden biliyorum geçen sefer ben aynı hatayi yapmıştım arada bir kendime kaçamak günü veriyord güya ödül sonrada o bozdugum günün ardında 1 kilo fazla çıkıyordum o yüzden şimdi aynı hataya düşmüyorum çünkü bir haftalık emek bir günde boşa gidiyor ama canininda sıkma onun yerine kararlı ve istekli ol devamı zaten gelirBenimde yıl başı hasarı tam 1 kiloişin kötüsü ben bu hafta planladığım ayran detoksunu da yapamıyam bu akyam dışardayız. Çarşamba perşembe de misafirlerim var. Haftaya toparlarım artık nasılsa listede yokum ben sizi bi zarara sokmuyorum
malesef koca bir haftada hatta bazen daha uzun sürede verilen bir kilo tek bir gün kaçamak yapınca geri geliyor cnmKızlar sabah hasar tespiti yaptım 61.6 tam 1 kilo farketmiş. Önümüzdeki 3 gün elimden geleni yapıp en azından geçen haftaki kiloma gelip grubu zarara uğratmamaya çalışıcam
Tatilde nefsime sahip çıkamadım hepinizden özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?