- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelereHemen ertesi gün tartıldım zaten de ne kadar hasar olduğunu buraya yazmamıştım. Valla hiç sıkmıyorum canımı çünkü bugün benim doğum günümmmmmm tüm yapacağım kaçamakları yılbaşında yaptım. Bugün pasta bile kesmiycez eşime sıkı sıkı tembih ettim. Daha ne yapayım yani. Bu hafta biraz az kilo vermiş olucam ama asla bırakmam hedefim büyük. Durmak yok yola devam.
Doğum günün kutlu olsun canım ben atlamışım. Nice güzel ve fit vücutlu senelerin olsun inşallah..Kızlar akşam yemeği karışık ızgara çok az bulgur pilavı salata ayran 2 tane çiğköfte birazcık irmk helvası
Onda da sen haklısın arkadaşımO benim de canımı sıkıyor ama ipin ucunu bırakırsak iyice kötü olur ben öyle dudüşünüyorum.
Öyle de canım ne bileyim 1 haftadır da evde yalnızım eşim iş seyahatinde iyice bunaldım çok yoruldum herşey bana kaldı benim kız da hasta oluyor galiba burnunu çekiyor öksürüyorAaa ben bunu doymamış olim ne demek dikkat etmemek.
Öyle ara ara olur önemli olan devam edebilmek.
Bende hiç spor yapamadim.
Hastahaneden cikamadim.
Aynen devam ediyoruz. Ok?
Liste iyi görünüyor canımXeroderma_pig
Bugünkü menüm
Sabah
1 fındık 2 badem
Ara
1 kase yoğurt
Öğle
1 dilim yoğurtlu etimek salatası
1 ısırık börek
1 fincan çay
Ara
1 erik
yarım ceviz
Akşam
1 kase tarhana çorbası
Kaşar peynirli salata
1 hurma 5 kuru kara üzüm 3 gün kurusu
1.5 kupa yeşil çay
Spor 13000 adım (1 saat tempolu yürüyüş)
Su 2 litreye tamamliycam yatmadan
Öyle de canım ne bileyim 1 haftadır da evde yalnızım eşim iş seyahatinde iyice bunaldım çok yoruldum herşey bana kaldı benim kız da hasta oluyor galiba burnunu çekiyor öksürüyor
Okul ayrı yoğun okunacak dolu kağıt var ödevler var notlar girilecek
Yorgunum
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere
Doğum günün kutlu olsun canım ben atlamışım. Nice güzel ve fit vücutlu senelerin olsun inşallah..
Geçmiş olsun canım hala iyilesmedi mi yaramazlarAaa ben bunu doymamış olim ne demek dikkat etmemek.
Öyle ara ara olur önemli olan devam edebilmek.
Bende hiç spor yapamadim.
Hastahaneden cikamadim.
Aynen devam ediyoruz. Ok?
Ama olur öyle şeyler ben göze alarak yemistimCanım yani olay toparlayıp toparlamama değil emek veriyorsun belli bir kiloya geliyorsan az birşey farklı yedin diye hemen artı. Bir ileri bir geri sıkıldım.
berceste_
Sağol canım.Canım Allah yardımcımız olsun.
Inş kızın hastalanmaz biz 3 haftaya girdik üçü birbirine veriyor yeniden hastayiz bugün yine antibiyotik yazdi doktor.
Okul u bıraktım gitmiyom.
O senin aldigin yağ degildir vücudun su tutmuştur. Yine düzelir cumaya kadar.
Mutlu yıllar canım bende 3 hafta önce 30 oldum :)Teşekkür ederim. 31 e ayak bastık bakalım
Geçmiş olsun canım hala iyilesmedi mi yaramazlar
Çocuklar iyilesince sporunu yaparsın
Benim hastane isim olsun menü bile veremem heralde tebrikler canim5
Ingilizce canımSağol canım.
Senin branşın neydi?
Geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin inşallahCanım hiç sorma pazar eşimle birlikte sabahladik ateşini bi türlü düşüremedik.
Pazartesi acildeydik kan aldilar serum taktilar agliyor anlayınca serumda gitmedi.
Bugün yine doktordaydik.
Iyide canım çocuklarimin hastaliginin bitecegi yokki elhamdulilllah
Elimden geldigince dikkat ediyorum yoksa mutfaktan hiç cikamiycam.
Iznim bitecek nerdeyse daha hiç biseyim olmuyor.
Mutlu yıllar canım bende 3 hafta önce 30 oldum :)
bir kadının en güzel yaşı 30lu yaşlardr derlerTeşekkür ederim canım. Birazda 30 lu yaşların keyfini sürelim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?