aaaa evet kaç yaşında oğlunevet haklısın benim bile işe gelişim yokbiraz daha havalar toparlansın ilk ben gelirim ozaman hem oğlumu da getiririm arkadaş olurlar kızınla
bekleriz canm izmire de banadaBenim çok görmek istediğim şehirlerden :)
Kahvaltım kaşarlı omlet peynir zeytin ceviz çay domates birde türk kahvesi ictimmi tamamdır
Bak sen merak ettim şimdi neyse sabaha az kaldı aynen bugün protein ağırlıklı tuketelim benim aklımda tavuk yoktu bakayım buzluğa bende tavuk yapabilirim olmadı kırmızı et hadi bakalım kolay gelsin bizebugün omlet günü desene kahve zatn olmazsa olmazimiz ben akşama da tavuk yapicam protein ağırlıklı yiyim sabah sonucum güzel çıksın ben tartida mutlu sonuçlar gordm ama bugün söylemem yarına saklıyorum
öyle çok inanılmaz bir sonuç yok cnm ama 1 hafta için gayet güzel bir sonuç varBak sen merak ettim şimdi neyse sabaha az kaldı aynen bugün protein ağırlıklı tuketelim benim aklımda tavuk yoktu bakayım buzluğa bende tavuk yapabilirim olmadı kırmızı et hadi bakalım kolay gelsin bize
İzmire geldimbekleriz canm izmire de banadagüzel şehirdir izmir
4,5 yaşında canım ama biraz iri bir çocuk o yüzden yaşından büyük görünüyoraaaa evet kaç yaşında oğlun
benimkide önümüzdeki ay 4 olucak çıtı pıtı bizim ki bir tek yüzüne alıyor yanaklar koca koca dolgun yanaklı kendi çıtı pıtı bide nazlı4,5 yaşında canım ama biraz iri bir çocuk o yüzden yaşından büyük görünüyor
kızlar nazlı olur bizde özlem biraz çıtı pıtı çocuk oğlum doğduğundan beri iri bir çocuk ben hep kız istemiştim hatta eşimde kız olsun diye dua çok etti erkek olduğunu öğrendiğimizde biraz yıkıldık desem yalan olmaz ama kucağıma ilk verdikleri gün vuruldum yüzüne bakınca şimdi de o beni böyle prenses edasıyla sevince eriyorum (ama zayıflayamadım 4 yıldırbenimkide önümüzdeki ay 4 olucak çıtı pıtı bizim ki bir tek yüzüne alıyor yanaklar koca koca dolgun yanaklı kendi çıtı pıtı bide nazlıprenses edasıyla takılıyor sorma
Kızlar az da olsa eksiye geçmeye başladım yarına zor gibi görünüyor ama inşallah 59 lu rakamları görürüm diye umut ediyorum.
Bu şevkle spora çıktım şimdi.
Canım eksiye geçtim zaten 59 olsun istiyorum inşallah olur- eksi cikar inş cıkmasada canin sağolsun.
evet cnm işve cilve siz boyu kızlar böyle oluyor gerçekten ben bile hala öyleyimkızlar nazlı olur bizde özlem biraz çıtı pıtı çocuk oğlum doğduğundan beri iri bir çocuk ben hep kız istemiştim hatta eşimde kız olsun diye dua çok etti erkek olduğunu öğrendiğimizde biraz yıkıldık desem yalan olmaz ama kucağıma ilk verdikleri gün vuruldum yüzüne bakınca şimdi de o beni böyle prenses edasıyla sevince eriyorum (ama zayıflayamadım 4 yıldır) o zaman anladım Allah hayırlısını versin lafının boş olmadığını eli ayağı düzgün olsun cinsiyet önemli değil evladın hepsi seviliyormuş gerçi eşim hala evde hayvan besliyorum diye espiri yapıyor beni kızdırıyor. bir arkadaşı demişki 3 oğlum vardı Allah nasip etti 4 .kız oldu ozaman evde bu zamana kadar hayvan beslediğimi anladım şimdi bizimkide kız istediğini bu yolla duyuruyor ama erkek olma ihtimali nedeniyle ikinci çocuğu istemiyormuş
inslh cnm aahhh aaahhhh 59Kızlar az da olsa eksiye geçmeye başladım yarına zor gibi görünüyor ama inşallah 59 lu rakamları görürüm diye umut ediyorum.
Bu şevkle spora çıktım şimdi.
Hedefim 58 canım. Insallah kisa zamanda sen de 59 olursuninslh cnm aahhh aaahhhh 59banada nasip olsun hedefin kaç canım
geçen hafta 94 çıkmıştım ama bu hafta ilerleme var gibi inşallah yarına saklıyorum kendimievet cnm işve cilve siz boyu kızlar böyle oluyor gerçekten ben bile hala öyleyimeşim dahil herkes öyle diyor süslü püslü şimdiden herşeyi ben hayırlısı önemli herşeyin gerçekten öyle çok şükür sağlıkları olsun en önemli o bende 4 yıldır eski halime dönemedim cnm ilk yıl çok güzel verdim ama aonra bir yerde tıkanıp kaldm ondan sonrada iki ileri bir geri oldu hep insallah bu sefer kurtuluruz sen kaç kilosun şimdi
aaaayyyy insalh canm benim hedefim de 58Hedefim 58 canım. Insallah kisa zamanda sen de 59 olursun
bende yarına saklyrm geçen hafta regle idim regleye rağmen tartida eksi çıkmıştım oyüzden bu hafta daha da güzel bir düşüş beklyrm inslhgeçen hafta 94 çıkmıştım ama bu hafta ilerleme var gibi inşallah yarına saklıyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?