Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kahvaltım kaşarlı omlet peynir zeytin ceviz çay domates birde türk kahvesi ictimmi tamamdır
bugün omlet günü desene kahve zatn olmazsa olmazimiz ben akşama da tavuk yapicam protein ağırlıklı yiyim sabah sonucum güzel çıksın ben tartida mutlu sonuçlar gordm ama bugün söylemem yarına saklıyorum

Bak sen merak ettim şimdi neyse sabaha az kaldı aynen bugün protein ağırlıklı tuketelim benim aklımda tavuk yoktu bakayım buzluğa bende tavuk yapabilirim olmadı kırmızı et hadi bakalım kolay gelsin bize

Bak sen merak ettim şimdi neyse sabaha az kaldı aynen bugün protein ağırlıklı tuketelim benim aklımda tavuk yoktu bakayım buzluğa bende tavuk yapabilirim olmadı kırmızı et hadi bakalım kolay gelsin bize
öyle çok inanılmaz bir sonuç yok cnm ama 1 hafta için gayet güzel bir sonuç var bugün canm istemiyor ama sırf sabah tartilicaz diye spor yapicam sabaha 100 gr bile daha azalsak bize kâr yani bende buzluktan tavuk çıkardım cnm baklagiller filan beni sisiriyor çünkü protein candr

4,5 yaşında canım ama biraz iri bir çocuk o yüzden yaşından büyük görünüyor
benimkide önümüzdeki ay 4 olucak çıtı pıtı bizim ki bir tek yüzüne alıyor yanaklar koca koca dolgun yanaklı kendi çıtı pıtı bide nazlı prenses edasıyla takılıyor sorma

benimkide önümüzdeki ay 4 olucak çıtı pıtı bizim ki bir tek yüzüne alıyor yanaklar koca koca dolgun yanaklı kendi çıtı pıtı bide nazlı prenses edasıyla takılıyor sorma
kızlar nazlı olur bizde özlem biraz çıtı pıtı çocuk oğlum doğduğundan beri iri bir çocuk ben hep kız istemiştim hatta eşimde kız olsun diye dua çok etti erkek olduğunu öğrendiğimizde biraz yıkıldık desem yalan olmaz ama kucağıma ilk verdikleri gün vuruldum yüzüne bakınca şimdi de o beni böyle prenses edasıyla sevince eriyorum (ama zayıflayamadım 4 yıldır ) o zaman anladım Allah hayırlısını versin lafının boş olmadığını eli ayağı düzgün olsun cinsiyet önemli değil evladın hepsi seviliyormuş gerçi eşim hala evde hayvan besliyorum diye espiri yapıyor beni kızdırıyor. bir arkadaşı demişki 3 oğlum vardı Allah nasip etti 4 .kız oldu ozaman evde bu zamana kadar hayvan beslediğimi anladım şimdi bizimkide kız istediğini bu yolla duyuruyor ama erkek olma ihtimali nedeniyle ikinci çocuğu istemiyormuş

evet cnm işve cilve siz boyu kızlar böyle oluyor gerçekten ben bile hala öyleyim eşim dahil herkes öyle diyor süslü püslü şimdiden herşeyi ben hayırlısı önemli herşeyin gerçekten öyle çok şükür sağlıkları olsunen önemli o bende 4 yıldır eski halime dönemedim cnm ilk yıl çok güzel verdim ama aonra bir yerde tıkanıp kaldm ondan sonrada iki ileri bir geri oldu hep insallah bu sefer kurtuluruzsen kaç kilosun şimdi

Kızlar az da olsa eksiye geçmeye başladım yarına zor gibi görünüyor ama inşallah 59 lu rakamları görürüm diye umut ediyorum.
Bu şevkle spora çıktım şimdi.
inslh cnm aahhh aaahhhh 59 banada nasip olsun hedefin kaç canım

geçen hafta 94 çıkmıştım ama bu hafta ilerleme var gibi inşallah yarına saklıyorum kendimi

geçen hafta 94 çıkmıştım ama bu hafta ilerleme var gibi inşallah yarına saklıyorum kendimi
bende yarına saklyrm geçen hafta regle idim regleye rağmen tartida eksi çıkmıştım oyüzden bu hafta daha da güzel bir düşüş beklyrm inslh güzel şeyler görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…