Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Olsun canım zaten akşam oldu.
Yumurta yiyemeyenler için Karatayda yerli muz öneriyorlar.

yağmurlu ve güzel bir izmir sabahından Merhaba

Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta,bir çatal peynir,2 zetin,bir gün kurusu,2ceviz,kahve
Aa izmirdemi yasiyosun canım ben doğma büyüme izmirliyim ah güzel izmirim çok özledim yazın gelmiştim ve tabi boyoz yedim eve de getirdim dondurucuda sakladım düşün su an olsa diyeti bozar yerim o derece

Kızlar merhaba bugünkü menüm
Sabah iki haşlanmış yumurta peynir zeytin ceviz
Akşam et sote bol yeşillik az közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber bu kase chia tohumlu tarçınlı yoğurt ve dibek kahvesi
Aktivite olarak 45 dk leslie yaptım bugünlük böyle ama sabahları yumurtadan biktim eskiden ağzıma sürmezdim karatay yapmasam diyorum ama en sağlıklısı karatay of bilmiyorum ne yapicam

Aa izmirdemi yasiyosun canım ben doğma büyüme izmirliyim ah güzel izmirim çok özledim yazın gelmiştim ve tabi boyoz yedim eve de getirdim dondurucuda sakladım düşün su an olsa diyeti bozar yerim o derece
evet cnm bende o yüzden bozcagm gün sabırsızlık ile bekliyorm boyoz yemeyi ya bir tek onu özledim

Ewt canım basenlerim var önce daha fazlaydı egzersizle farketti baya. yok devam ediyorum inş 55 ti hedef onu 57 ye çekmek istiyorum..
Ayni bende malesef. Hangi egzersizleri yaptın. Suan üstten gidiyor benden oysaki tersini istiyorum. Evet 57 yi gör cok cıtı pıtı istemiyosan benim gibi kalırsın o kiloda

Xeroderma_pig
Bugünkü menüm
Evden çıkmadan 3 çay kaşığı ev yapımı pekmez (boğazım şiş iyi geliyor diye yedim)
10.30
1 gün kurusu 1 hurma 1 fincan çay
1 dilim portakal 3 dilim mandalina
12.40
İçine kuru yemiş ve kuru meyve katılmış 1 kase yoğurt
14.50
4 kaşık greyfurtlu portakallı ıspanak salatası
1 minik profiterol( cevizden daha küçük parça)
1 fincan çay
16.20
2 minik top yapılmış kek (cevizden daha küçük parçaydı)
2 ısırık su böreği (salata kekpops profiterol ve su böreğini kursta biz yaptık. Daha zeytinli ekmek,böğürtlenli cheesecake ve profiterollu yaş pasta da yaptik ama onlardan yemedim)
1 fincan çay
18.30
1 kase tarhana çorbası
1 kase tuzsuz salata
1 kupa sütün içine nescafe koyup içtim

Spor olarak şimdilik 8000 adım 30 dksi tempolu yürüyüş. Yatmadan da mekik çekmeyi düşünüyorum 50-100 arası
2 litreden daha fazla su
Yarın açlık orucu günüm oyuzden menü paylaşamam

arkadaşım bu ne ya işkence gibi ooofffff böyle bir kursda nasl diyet yapabiliyorsun ben asla yapamazdım ya profiterol chesskek en sevdiğim tatlılardan zatn

arkadaşım bu ne ya işkence gibi ooofffff böyle bir kursda nasl diyet yapabiliyorsun ben asla yapamazdım ya profiterol chesskek en sevdiğim tatlılardan zatn
Yapıyorum valla. Dün de yaptık profiterol dün hiç yemedim mesela. Bugün de tadı nasıl olmuş diye bakmak için yedim ve gayet de lezzetli olmuştu daha fazlasını yemedim tuttum kendimi.

Yapıyorum valla. Dün de yaptık profiterol dün hiç yemedim mesela. Bugün de tadı nasıl olmuş diye bakmak için yedim ve gayet de lezzetli olmuştu daha fazlasını yemedim tuttum kendimi.
tebrik ederim seni gerçekten ben yemek için eve sokmuyorum çoğu şeyi ama sen önünde hatta kendin yapıp yemiyorsun valla seninki tam irade tam başarı tebrikler

Menüyü okurken kurs günün mü diyecektim:)
Cheesecake çok severim. Browni cheesecake ve balkabaklı cheesecake favorim

Sen de sütlü kahveye bulaştın

Benim menüm;
Kahvaltı dil peyniri 2 ceviz 2 hurma
Ara 10-15 üzüm 1 ceviz
Öğle menemen salata
Ara kahveli süt minik yerli muz
Ara dil peyniri tuzsuz fıstık ve kaju( 1 avuç)
Akşam 2 kase tarhana çorbası
Ara bitki çayı
Benim pek diyet menü olmadı

Kahvalti bir sucuklu yumurta peynir az recel 2 dilim ekmek bir parca helva.
Arkadaslarla ev oturmamiz vardi
Öglen sehriyeli tavuklu salata 2 kepce 2 kasik kereviz salatasi iki dilim börek bir parca simit 2 catal pasta 6 7 sarma. Aksam üstü kahve. Aksam yemek yok hem aclik hissetmedim cok fazla hemde gündüzu telafi icin. Bitki cayi ve biraz kuru meyve ceviz yedim. Gec saatte aclik vurursa süt icmeyi dusünuyorm tarcınli. 1.5 litre su

Bence menün kötü değil canım.
Nescafeyi sekersiz icemiyordum önceden ve süt tozuyla yapıyordum gecenlerde normal sütle denedim ve şeker katmadım hoşuma gitti arada içiyorum. Chibonun latte kahvesini çok severim aynı ona benzedi tadı.
Türk kahvesini bile şekersiz yapıp icmeye başladım diyet sen ne yaptın bana önceden olsa şekersiz mümkün değil içemezdim. Artık içmekten zevk bile alıyorum.

Öğlen baya fazla olmuş diyecektim ki akşamı gördüm iyi gidiyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…