Bu arada profildeki hatun hırs yaptırcak tarzda gercektenHırslaniyim diye koydum profili zaten cnm böyle karın istediğim doğrudur ama yolum daha uzun 73 civariym suanda
Dengelemeye calisıyorum diyelim vermek zor birde geri almayalim hazir yeni kurtulmaya baslamisken :)Öğlen baya fazla olmuş diyecektim ki akşamı gördüm iyi gidiyorsun canım
chibonun çözülebilir kahveseni alıp yapiyorm kaynattiginiz süte koyarsanız zaten latte gibi oluyor aynı cnm ben öyle yapyrm nescafeden çok çok kaliteli ve süt tozu zaten asla kullanmayn hem kilo hem sağlık açısından çok çok zararlıBence menün kötü değil canım.
Nescafeyi sekersiz icemiyordum önceden ve süt tozuyla yapıyordum gecenlerde normal sütle denedim ve şeker katmadım hoşuma gitti arada içiyorum. Chibonun latte kahvesini çok severim aynı ona benzedi tadı.
Türk kahvesini bile şekersiz yapıp icmeye başladım diyet sen ne yaptın bana önceden olsa şekersiz mümkün değil içemezdim. Artık içmekten zevk bile alıyorum.
Artık süttozu kullanmıyorum canım önceden kullanıyordum. Chiboya gittiğimde içiyorum ama eve hiç almamıştım çok sık ta icmiyorum zaten evdeki paket bitince alıp denerim.chibonun çözülebilir kahveseni alıp yapiyorm kaynattiginiz süte koyarsanız zaten latte gibi oluyor aynı cnm ben öyle yapyrm nescafeden çok çok kaliteli ve süt tozu zaten asla kullanmayn hem kilo hem sağlık açısından çok çok zararlı
bakıp bakıp yaparız bizde canm mesala ben sabah sporumu yapmıştım aksamda canm yasak şeyler çekiyorduken birden kendimi son gaz bisiklet sürerken buldum demekki işe yaradı fotoBu arada profildeki hatun hırs yaptırcak tarzda gercekteninsani kendine küstürür bu
Evet harikasınBence menün kötü değil canım.
Nescafeyi sekersiz icemiyordum önceden ve süt tozuyla yapıyordum gecenlerde normal sütle denedim ve şeker katmadım hoşuma gitti arada içiyorum. Chibonun latte kahvesini çok severim aynı ona benzedi tadı.
Türk kahvesini bile şekersiz yapıp icmeye başladım diyet sen ne yaptın bana önceden olsa şekersiz mümkün değil içemezdim. Artık içmekten zevk bile alıyorum.
günaydınlar dün buraya msj yazarken acıkmamıştım ama işten çıkıp oğlanı kreşten alınca bir açlık dalgası vurdu beni öyle dayanamayacak boyutta değildi ama yinede açlık hissetmekte güzel bir his dedirtti çünkü ben kilolarımın hepsini hiç acıkmadan yediğim yemeklere borçluyum diye düşünüyorum neyse yine de kararımdan caymadım ve çorbamı içtim
kahvaltı ve öğle yemeğinde evde hazırladığım çilek ve az yağlı süt ile yaptığım sütüm var
akşama da çorba
2 ara öğün yapmam lazım birinde bir tarçınlı elma birinde 3 ceviz
ben cevizi iş yerinde yiyip elmayı akşam yemekten sonra yiyeceğim
2,5 lt su eve gidince yapabilirsem kondisyon bisikletiyle 45 dk bisiklet sürmek istiyorum
ne iş yapıyordun cnm benimde karşıyaka çarşı da evim zübeyde hanm parkna çok yaknmbu arada bende izmirde oturuyorum izmirli arkadaşlar tanışmak isterse tanışmayı çok isterim konak saat kulesinde işyerim
ben emniyet teşkilatında çalışıyorum şubem konak ta bulunuyor karşıyaka tarafını hiç bilmiyorum kemeraltına gelirsen bir öğlen kızağasında kahve ısmarlamak isterimne iş yapıyordun cnm benimde karşıyaka çarşı da evim zübeyde hanm parkna çok yaknm
aramız tam bir vapur mesafesi desene konak iskeleden bakınca direk karşı kıyıda oluyor karşıyaka zaten iskeleden inince tam karşında çarşıyı görürürsün cnm tam merkezindeym ben de senin gibiben emniyet teşkilatında çalışıyorum şubem konak ta bulunuyor karşıyaka tarafını hiç bilmiyorum kemeraltına gelirsen bir öğlen kızağasında kahve ısmarlamak isterim
van şimdi sogukturda baya gelinmez sen yazın buraya gel tatile çeşme alaçatıya filan gelirseniz bu taraflara anca öyleBide ben sorayım bakalım Van'da olan var mı ?
evet haklısın benim bile işe gelişim yokaramız tam bir vapur mesafesi desene konak iskeleden bakınca direk karşı kıyıda oluyor karşıyaka zaten iskeleden inince tam karşında çarşıyı görürürsün cnm tam merkezindeym ben de senin gibiseninde yolun düşerse beklerm olurda yolum düşerse tabiki çok sevinirim cnm ama benim ufak kızla bu mevsimde otaraflara hiç gecmiyorum malum soğuk
Benim çok görmek istediğim şehirlerden :)Bide ben sorayım bakalım Van'da olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?