Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

chibonun çözülebilir kahveseni alıp yapiyorm kaynattiginiz süte koyarsanız zaten latte gibi oluyor aynı cnm ben öyle yapyrm nescafeden çok çok kaliteli ve süt tozu zaten asla kullanmayn hem kilo hem sağlık açısından çok çok zararlı

Artık süttozu kullanmıyorum canım önceden kullanıyordum. Chiboya gittiğimde içiyorum ama eve hiç almamıştım çok sık ta icmiyorum zaten evdeki paket bitince alıp denerim.

Bu arada profildeki hatun hırs yaptırcak tarzda gercekten insani kendine küstürür bu
bakıp bakıp yaparız bizde canm mesala ben sabah sporumu yapmıştım aksamda canm yasak şeyler çekiyorduken birden kendimi son gaz bisiklet sürerken buldum demekki işe yaradı foto

Evet harikasın
Beyaz şeker kahvenin de çayın da tadını bozuyor.
10 yıldır kullanmıyorum.
Ben 1 kupa süte yarım çay kaşığı kahve ancak koyuyorum.
Bazen de çok az sütlü filtre içerim.
Ben de latteciyim. Starbucks favorim ama oranın tatlıları fena

günaydınlar dün buraya msj yazarken acıkmamıştım ama işten çıkıp oğlanı kreşten alınca bir açlık dalgası vurdu beni öyle dayanamayacak boyutta değildi ama yinede açlık hissetmekte güzel bir his dedirtti çünkü ben kilolarımın hepsini hiç acıkmadan yediğim yemeklere borçluyum diye düşünüyorum neyse yine de kararımdan caymadım ve çorbamı içtim
kahvaltı ve öğle yemeğinde evde hazırladığım çilek ve az yağlı süt ile yaptığım sütüm var
akşama da çorba
2 ara öğün yapmam lazım birinde bir tarçınlı elma birinde 3 ceviz
ben cevizi iş yerinde yiyip elmayı akşam yemekten sonra yiyeceğim
2,5 lt su eve gidince yapabilirsem kondisyon bisikletiyle 45 dk bisiklet sürmek istiyorum

Canim bende sıkıntıda olunca moralim bozuk olunca yerim.
Aç kalmakta iyi degil zayıflama hızinı düşü rur çiğ badem fındık yiyebilirsin.

ne iş yapıyordun cnm benimde karşıyaka çarşı da evim zübeyde hanm parkna çok yaknm
ben emniyet teşkilatında çalışıyorum şubem konak ta bulunuyor karşıyaka tarafını hiç bilmiyorum kemeraltına gelirsen bir öğlen kızağasında kahve ısmarlamak isterim

ben emniyet teşkilatında çalışıyorum şubem konak ta bulunuyor karşıyaka tarafını hiç bilmiyorum kemeraltına gelirsen bir öğlen kızağasında kahve ısmarlamak isterim
aramız tam bir vapur mesafesi desene konak iskeleden bakınca direk karşı kıyıda oluyor karşıyaka zaten iskeleden inince tam karşında çarşıyı görürürsün cnm tam merkezindeym ben de senin gibi seninde yolun düşerse beklerm olurda yolum düşerse tabiki çok sevinirim cnm ama benim ufak kızla bu mevsimde otaraflara hiç gecmiyorum malum soğuk

Kahvaltıya arkadaşım gelecek şimdiden yazayım yiyeceklerimi sucuklu omlet domates biber çeşitli peynirler zeytin bir lokma lavaş ile de tahin pekmez ancak arkadaşlar benim pekmezim özel içinde şeker yok saf keçiboynuzundan yapılma onu belirteyim

evet haklısın benim bile işe gelişim yok biraz daha havalar toparlansın ilk ben gelirim ozaman hem oğlumu da getiririm arkadaş olurlar kızınla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…