Benimde geçen hafta artıydı bugün regl bitti yarın eksiyi görürüm inşallah ben çok duraksama yaşıyorum ya yarın ancak bir önceki kilomu görürüm normalde 65 ı görmem lazımdı ama sanmıyorum neyse pes etmek yokbende yarına saklyrm geçen hafta regle idim regleye rağmen tartida eksi çıkmıştım oyüzden bu hafta daha da güzel bir düşüş beklyrm inslhgüzel şeyler görürüz
bende geçen hafta reglede 700gr vermiştim canm bu hafta 1 kilonun üstünde beklyrm inslhBenimde geçen hafta artıydı bugün regl bitti yarın eksiyi görürüm inşallah ben çok duraksama yaşıyorum ya yarın ancak bir önceki kilomu görürüm normalde 65 ı görmem lazımdı ama sanmıyorum neyse pes etmek yok
Sonlar insanı daha cok zorluyor sanki. Ilk başlayınca daha hızlı kilo veriliyor sonradan yavaşlayınca veremeyecek gibi hissediyor insan canı sıkılıyor.aaaayyyy insalh canm benim hedefim de 58ama sen varmssn nerdeyse masallah benim yol daha uzun baklm inslh
Inşallah canım ya bakalım artık benim motivem arada düşüyo dediğim gibi başlarda çok güzel verdim şimdi zor gidiyo karatayda duraksamalar çok oluyo malesef yani çoğu bunu soyluyo olmayanlarda var tabi ayda 2 kiloya bile razıyım yeterki kilo almayayımbende geçen hafta reglede 700gr vermiştim canm bu hafta 1 kilonun üstünde beklyrm inslhgüzel çıkacak bence sen çok güzel yapıyorsun herşeyini 65i görebilirsiniz yarn i
doğru canm bende nisan mayıs civarı hazirana kadar karatay yapmıştım gerçekten çok çok duraksamalr oluyordu hem bende hemde karatay sayfasndaki arkadaslarmda oluyordu canm ama güzelde verdiriyor pes etmemek lazm ben 68e inmistim ama malesefki pes ettiğim için şimdi 75 ile geri başlamak zorunda kaldm neyseki ilk haftalar hızlı iniyrm tekrar geri aldgm biran önce geri vermeliym 68 e döneyim sonra yavaş vermeye raziym zatn bidaha birakmamInşallah canım ya bakalım artık benim motivem arada düşüyo dediğim gibi başlarda çok güzel verdim şimdi zor gidiyo karatayda duraksamalar çok oluyo malesef yani çoğu bunu soyluyo olmayanlarda var tabi ayda 2 kiloya bile razıyım yeterki kilo almayayım
Canım arada oluyor öyle benim hedefim olmasa belki bende salardım. Inşallah eksi çıkarsın da motive olursun.Kızlar selam;
Kahvaltı 1 yumurta dil peyniri 2 hurma
Ara 3 ceviz kahve
Öğle 1 tabak nohut yemeği 2 adet glutensiz pirinç patlağı
Ara balkabaklı cheesecake latte
Akşam dil peyniri salata
Ara elma bitki çayı
Zehra_mda
Canım bu hafta serbest takıldım. Artı çıktığım günden beri de tartılmadım. Yarın ne çıkar göreceğiz. Geçen haftaki gibi bile çıksam iyidir.
Geçen yıl yaptığım gibi istikrarlı yapamıyorum. Elimde değil belki sıkıldım bilmiyorum. Belki de bu kadar kasmamam lazım onu da bilmiyorum. Bu bir iç döküştür. Elimde geldiği kadar bu grupta olmaya çalışacağım.
Canım ben karar verdim ara öğünle mutluyum ana öğünle değil. Akşam sadece peynir ve salata yedim. Yetiyor.Canım arada oluyor öyle benim hedefim olmasa belki bende salardım. Inşallah eksi çıkarsın da motive olursun.
Menünde de cheesecake dışında abartı bişey yok. Bu hafta her gününde tatlı vardı. Tatlı yemeyi özledin sanırım.
Aynı şeyleri yaşamışız canım yazın tatile gittim birden 72 yi gördüm hemen başladım takır takır gitti 66 ya düştüm bıraktım yine 70 ı gördüm kesinlikle bırakmamak lazım onu anladım spor bile yapamasak yeterki ipin ucu kaçmasın ben doğumda çok aldim 84 kiloydum o kadar kilo gitti ve eski kilom 59 u gorucem inşallah bu sefer umutluyum birbirimize destek için buradayız olacak inşallahdoğru canm bende nisan mayıs civarı hazirana kadar karatay yapmıştım gerçekten çok çok duraksamalr oluyordu hem bende hemde karatay sayfasndaki arkadaslarmda oluyordu canm ama güzelde verdiriyor pes etmemek lazm ben 68e inmistim ama malesefki pes ettiğim için şimdi 75 ile geri başlamak zorunda kaldm neyseki ilk haftalar hızlı iniyrm tekrar geri aldgm biran önce geri vermeliym 68 e döneyim sonra yavaş vermeye raziym zatn bidaha birakmam
aynen cnm bence de olucakAynı şeyleri yaşamışız canım yazın tatile gittim birden 72 yi gördüm hemen başladım takır takır gitti 66 ya düştüm bıraktım yine 70 ı gördüm kesinlikle bırakmamak lazım onu anladım spor bile yapamasak yeterki ipin ucu kaçmasın ben doğumda çok aldim 84 kiloydum o kadar kilo gitti ve eski kilom 59 u gorucem inşallah bu sefer umutluyum birbirimize destek için buradayız olacak inşallah
Çol geçmiş olsun canım. 2 tane oğlum var bizde de geçmeyen burun akıntısı var 3 haftayı geçmiştir kulakları iltihaplı dedi dr antibiyotik kullandık.Yok canım ben degilde çocuklarim hasta bide duzelemediler 3 hafta olcak nerdeyse.
Bi tanemi evladin var.
Mekik ve netten baktım sadece basen eritme egzersizleri diye onlardan yaptım csnım epey faydası oluyor.Ayni bende malesef. Hangi egzersizleri yaptın. Suan üstten gidiyor benden oysaki tersini istiyorum. Evet 57 yi gör cok cıtı pıtı istemiyosan benim gibi kalırsın o kiloda
Kızlar selam;
Kahvaltı 1 yumurta dil peyniri 2 hurma
Ara 3 ceviz kahve
Öğle 1 tabak nohut yemeği 2 adet glutensiz pirinç patlağı
Ara balkabaklı cheesecake latte
Akşam dil peyniri salata
Ara elma bitki çayı
Zehra_mda
Canım bu hafta serbest takıldım. Artı çıktığım günden beri de tartılmadım. Yarın ne çıkar göreceğiz. Geçen haftaki gibi bile çıksam iyidir.
Geçen yıl yaptığım gibi istikrarlı yapamıyorum. Elimde değil belki sıkıldım bilmiyorum. Belki de bu kadar kasmamam lazım onu da bilmiyorum. Bu bir iç döküştür. Elimde geldiği kadar bu grupta olmaya çalışacağım.
veee akşam sporum yapıldı
1 saat kondisyon bisikleti
karın,göğüs ve kol egzersizi
i
Allah bağışlasin canım.Çol geçmiş olsun canım. 2 tane oğlum var bizde de geçmeyen burun akıntısı var 3 haftayı geçmiştir kulakları iltihaplı dedi dr antibiyotik kullandık.
evet inşallah listeye girişim güzel olurMaşallah çok güzel spor yapıyorsun.
Bu hafta listedesin 3.cuman olcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?